Vi är en stor klinik som har beställt produkter från Värdväskan i över 8 år. Vi är mycket nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera dem. De är duktiga, seriösa och snabba i sin leverans. Betalni... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Leveransen var snabb vilket uppskattades. Beställningen som gjordes var väldigt prisvärd och varorna var som beskrivet. Upplevde dock att sandalerna var smala vid tårna så stortårna har en tendens a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra grejer jag beställt som jag använder dagligen i mitt jobb som undersköterska i hemtjänsten. Får beröm för fina klockan och tydlig namnskylt dagligen. Nöjd och rekommenderar er till kollegor.
Yritys on vastannut
Blev besviken på skorna. Köpte likadana för 4 år sedan och de var så bra. Kvalitén på de nya skorna kändes plastig och luktade illa/ starkt av något. Bytt tillverkare troligen, så synd. Skickar tillba... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.
Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.
Oktanvägen 17, 31132, Falkenberg, Ruotsi

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Det vart verkligen strul med leveransen. Jag gjorde val utifrån mina möjligheter att hämta ut paketet men det blev fel × flera. Så besviken!

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Varan fanns i lager, levererades snabbt och var precis som förväntat.

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Bra kvalitet på produkterna och snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Beställt både skor och strumpor och varit nöjd

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Gjorde en reklamation på en vårdklocka.
Blev väldigt väl bemött och på 4 dagar hade jag en ny välfungerande klocka.
Stödstrumpor som ni döljer är toppen
Kvalité.

Vastaus yritykseltä Vårdväskan AB
Bra produkt med stödstrumpor , fungerade fint och använde dem direkt flera gånger , blev dock smutsiga snabbt och svårt att få helt rent vita igen .