Tandlægerne Nordestgaard & Schmidt Arvostelua 7

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Tandlægerne Nordestgaard & Schmidt

Tandlægen, Tanja, har gjort et godt stykke arbejde for at afdramatisere min STORE tandlægeskræk fra fortiden og alt hvad der er blevet lovet og forklaret er blevet overholdt til punkt og prikke. I dag er jeg tryg ved at gå til tandlæge.

12. helmikuuta 2025

Jeg ringer til Nordestgaard og Schmidt…

Jeg ringer til Nordestgaard og Schmidt Bloch for at aflyse min tid, grundet sygdom (hoste og snotnæse). Jeg ringede 10 minutter før den aftalte tid, hvilket jeg godt ved, jeg kunne have gjort før. Men det ændrer ikke på den attitude og reaktion jeg fik fra sekretæren Helle, som jeg oplevede meget diskutionslysten, nedladende og barnlig. Dette reagerer jeg meget kraftigt på og jeg får efterfølgende et angst anfald. Det er i forvejen meget svært for mig, grundet flere psykiske diagnoser, at gå tandlæge, hvilket jeg også har udtrykt overfor personalet. Som virkede meget forstående ved 1. besøg. Jeg fik ej heller en ny tid, da Helle smækker røret på. Forståeligt eftersom vi nærmest skændes i telefonen. Jeg vælger at finde en anden tandlæge.

27. marraskuuta 2024

Uhøflig/manglende kommunikation.

De sendte regning, trods aftale om betaling ved næste fremmøde,som var ca. tre uger senere.
Ignorede den, men fik den sendt endnu engang, hvortil jeg reflekterede og de undskyldte, men jeg kunne alligevel efter nogle dage finde en rykker i postkassen.
Sendte dem en vred mail, som de aldrig besvarede.
Betalte alt ved næste besøg.
Gik hjem med isninger og ekstrem tandpine efter sidste behandling.
Henvendte mig ca. 14 dage efter og spurgte om det kunne være rigtig.
Kom ind og der blev banket på mine tænder, taget nye røngten billeder. Der blev ikke fundet en årsag til tandpinen, men kunne få penslet mine tænder med flour for at mindske isningerne.
Det tog ca. 5 minutter at pensle.
Regningen lød på kr.173 i patient andel og kr. 90 i sygesikring andel. Kr. 263 svarer til kr. 3156 i timen. Ganske vist incl flour.
Og regningen blev sendt kl. 16.45 den 21.03 med sidste betalingsfrist 21.03.
Uhørt, hvilket jeg skrev, men fik ikke nogen tilbage melding.

PS. Har stadig tandpine og isninger omkring behandlede tænder her 6 uger efter.

21. maaliskuuta 2023

Kæmpe varm anbefaling

Kæmpe varm anbefaling - sidder på ferie i Jylland med tandpine og fik en tid samme dag! Utrolige flinke damer der er i klinken! Tak for jer! Ikke mindst det, så var den søde tandlæge der behandlede mig så betænksom 🫶🏾

4. elokuuta 2022

Snød med aftalt pris

Sørg for at få en aftalt pris på skrift. For en mundtlig aftale endte med at koste langt mere end aftalt.
25% mere end aftalt er bare ikke ok!

1. elokuuta 2019

jeg var ved tandlægerene i varde …

jeg var ved tandlægerene nordestgaard & schmidt bloch i varde vestergade 20 og have slebet en tand men alle tænderne blev slebet ned så jeg har mistet minst to plumper og tændernerne er skæve dårlig arbejde

11. tammikuuta 2018

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili