Varde Finans AS Arvostelua 75

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg hadde mistet alt håp om å rette opp i min privatøkonomi etter at jeg mistet jobben og stod til over halsen i gjeld og ble en dårlig betaler.Alt håp var ute.Alt!Inntil Varde finans kom på «banen».J... Näytä lisää

Anita har vært veldig hjelpsom , forståelsefull og løsningsorintert. Gir veldig god veiledning og veldig engasjert til å hjelpe 😊 Anbefaler henne på det sterkeste og Varde finans !

Kraft Bank og deres saksbehandlere har nettopp hjulpet min samboer og meg å oppfylle vår neste, store boligdrøm. De så muligheter der andre fant utfordringer, og var utrolig behjelpelige under hele... Näytä lisää

1. Välittäjä

Livet er ikke alltid rett frem og det finnes uendelige grunner til å miste kontroll over økonomien. Hos oss møter du ingen fordommer og vi legger stoltheten vår til grunn i arbeidet med å søke en gunstigere løsning for deg med en av våre samarbeidsbanker. Varde Finans AS er stolt datterselskap av Kraft Bank ASA, noe som styrker vår posisjon som en pålitelig aktør i finanssektoren.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Anbefales!

Her treffer man mennesker som forstår at livet skjer og som jobber for de beste løsningene for akkurat deg. Anbefales på det sterkeste.

4. marraskuuta 2025

Anbefales

Jeg fikk utrolig god hjelp av Anita Engen hos Varde Finans. Hun var profesjonell, ryddig og veldig flink til å forklare alt underveis. Hele prosessen gikk raskt og smertefritt, og jeg endte opp med en løsning som passer økonomien min mye bedre.

Tusen takk til Anita og Varde Finans. Anbefales virkelig for alle som vurderer refinansiering!

16. lokakuuta 2025

Anita Engen / Varde finans

Anita Engen, kan anbefales til alle dere der ute, som har kommet i en økonomisk krise & virkelig trenger hjelp til å få orden i sysakene igjen & en økonomisk god fremtid uten masse dyre smålån & kreditorer som puster deg i nakken.

Anita får 6 av 5 stjerner herfra ⭐️

15. lokakuuta 2025

Anita Engen

Først og fremst en veldig hyggelig og ryddig dame. Tok tak i ting omgående og gjorde prosessen så enkel som den kan bli.

14. lokakuuta 2025

Har du økonomiske utfordringer

Har du økonomiske utfordringer? Kan da anbefale Anita hos Varde Finans. Hun finner gode løsninger der andre gir opp. Hun har også en egen evne til å pushe deg igjennom "prosjektet" på en god måte. Nøl aldri med å kontakte Anita.

22. syyskuuta 2025

Anita hos Varde kan å trylle

10/10 – Fantastisk hjelp fra Anita Engen hos Varde Finans!

Etter et dødsfall i familien sto vi midt i et økonomisk kaos, med arv av et hus, usikker gjeld og et boliglån som måtte håndteres. I tillegg hadde vi vår egen gjeld som vi ønsket å samle. Midt oppi dette kom vi i kontakt med Anita Engen hos Varde Finans – og det ble redningen.

På utrolig kort tid klarte Anita å rydde opp i alt. Til tross for fellesferie og redusert bemanning, fikk hun gjennomført hele prosessen fra første kontakt til utbetaling på under én uke. Det vitner om en person som ikke bare kan jobben sin – hun lever og ånder for å hjelpe folk.

Ryddig, effektiv, løsningsorientert og varm – Anita gjorde en vanskelig situasjon både trygg og håndterbar. Vi sitter igjen med enorm takknemlighet og kan med hånden på hjertet si at dette var en fantastisk opplevelse.

16. heinäkuuta 2025

Super service!

Fikk veldig god hjelp av Anita hos Varde Finans AS etter samlivsbrudd!
Gikk fra å risikere økonomisk kollaps pga inkassogjeld og miste huset etter samlivsbrudd, til å refinansiere mot alle odds og beholde huset alene, UTEN medlåntaker!
Kjempeoppfølging og veldig løsningsorientert dame :)

Anbefales på det sterkeste!!

15. toukokuuta 2025

Vi er helt imponert i hvordan de klarte…

Vi er helt imponert i hvordan de klarte å få til et samlet lån for meg og min samboer. De stod på og ordnet refinansiering for begge, i en vanskelig situasjon. Vi er ydmyk og ekstremt takknemlige🤩🤩🤩 Anbefaler Anita og Cecilie i Varde!!! Lifesaving på alle måter🥰 Dette er hva god kundebehandling handler om! Terningkast 6!!!

12. toukokuuta 2025

Kraft Bank - to tomler opp!

Kraft Bank og deres saksbehandlere har nettopp hjulpet min samboer og meg å oppfylle vår neste, store boligdrøm. De så muligheter der andre fant utfordringer, og var utrolig behjelpelige under hele prosessen.

Jeg har KUN gode ting å si om denne banken, og vil derfor selvfølgelig anbefale dem på det aller, aller sterkeste!

9. toukokuuta 2025