Nagyon szép könyv
Nagyon szép könyv. Kislányom nagyon szereti. Ajánlom mindenkinek. Biztos vagyok benne, hogy még fogok rendelni.
Készíts egyedi személyre szabott gyerekkönyvet MI-vel, kifejezetten minden gyermek számára. Tölts fel egy fotót, válassz témát és alkoss egy varázslatos történetet.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Nagyon szuper! És remek munka! Maximálisan elégedett vagyok! 😊
The picture is beautiful — lifelike, lovely, great quality. It’s so much prettier in person than I expected, so it made me really, really happy. 😊
Tegnap érkezett meg Marci unokam első könyve. Hálásan köszönöm ezt a gyönyörű, keményfedeles mesekonyvet. Csodas illusztraciokkal, első osztályú minőségben készült. Csak elismerő szavakat tudok róla mondani! Másoknak is szívesen ajánlom!
Az tetszett ,hogy mindent változtathattam rajta szöveget képet és nagyon tetszett a férjemnek is.
Élethűen ábrázolták Estellét !Nagyszerű történetet készítettek ,ami ráadásul tanulságos és szép ! Estellének nagyon tetszett! Ajánlom mindenkinek hogy készítsenek egy mesekönyvet ! Nem fognak csalódni !2026 06.29. Budapestről Korcsok Dániel
I am VERY dissatisfied! I worked really hard tó create the perfect FIRST father’s day gift to my husband. I ordered the Book 10 days BEFORE Father’s day, and it is STILL not arrived… Father’s day was ONE WEEK AGO… and I could not give him anything…. They should warn you that the DELIVERY is up to almost 20days / one month… never order anything from here again…
Nagyon szuper ez a könyv! A képek varázslatosak lettek! A történet is nagyon aranyos lett: itt-ott belejavítottam, de egyszerűen ment! Még a fényképhez is írtam szöveget, hogy mit kellene javítani és az AI megcsinálta tökéletesen. Mindenkinek nagyon ajánlom! Én megrendeltem hozzá a színezőt is, az is nagyon szép. Az unokámnak tetszik, hogy saját magát színezheti. :)
Nagyon szép könyvet kaptunk, gyorsan el is készült. A szöveget jól át kell nézni, mert 1-2 helyen magyartalanul fogalmaz, de bele lehet javítani. A képek között is van 1-2 hiba. Erre figyelmeztetnek is, számomra nem zavaró. Összességében nagyon elégedett vagyok, fogok még rendelni. A kislányom pedig egyszerűen imádja!
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.