Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier niets, dit is een fake bedrijf! In het begin houden ze je via e-mail voortdurend op de hoogte en laten ze weten dat je pakket onderweg is en binnen twee dagen geleverd zal worden. Na ve... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestel nooit bij dit bedrijf!! Lijkt allemaal heel mooi maar eenmaal betaald en je bent je geld kwijt want goederen worden niet geleverd en het bedrijf is op geen enkele manier te contacten!!! Ook... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niks zijn grote oplichters. 2 paar zomer heren schoenen besteld,en krijg ineens een bericht vanuit China dat mijn bestelling in 2 pakketten is verstuurd . Toen dacht ik al oke dit is fo... Näytä lisää

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Had ik maar eerder de reviews…

Had ik maar eerder de reviews gelezen.... Wat een troep! Retour garantie? Echt niet!! Ben 4 weken bezig voor een retour-adres, maar krijg steeds emails terug over het milieu, terwijl ze zelf in plastic verzenden en de aankoop zelf synthetisch is. Herroepingsrecht? Echt niet! Nog steeds geen retour-adres en aanbod maar 30% van aankoopbedrag terug te krijgen.
Het is echt troep! Mijn casus wordt verder opgepakt

24. heinäkuuta 2026

Bestel hier niets

Bestel hier niets, dit is een fake bedrijf!
Na verloop van tijd probeer je zelf contact op te nemen, maar dan blijkt dat zowel het e-mailadres als het telefoonnummer niet bestaan.
Mensen, wees gewaarschuwd. Bestel hier niets, want de kans is groot dat je je geld kwijt bent !!!!

14. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters eerste klasse !!

Koop hierbuiten wat mensen ze zijn niet bereikbaar per neppe telefoon niet per mail niks en wat je ook maar besteld niets komt aan nooit hier kopen mensen ook niet willen of proberen grote oplichters en ik ga er wel eens even langs op dat adres kijken hoe ze er te werk gaan 😡😡😡

26. marraskuuta 2025

Grote oplichters!!!

Grote oplichters!!!! Bestellen schoenen van Aliexpress en ze komen binnen in een plastic zak. Pas op!!! Grote scammers!!!

1. syyskuuta 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Niks klopt hiervan. Zijn telefonisch niet bereikbaar en alles komt vanuit China. Nep en slecht! €40 kwijt helaas, dus bestel hier niks!!!!

12. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niks zijn grote oplichters.

Koop hier niks zijn grote oplichters.
Toen dacht ik al oke dit is foute boel .
Site ziet er goed uit maar is gewoon een drop shipper met goedkope troep uit China .
Wordt ook niet gereageerd op mail tel wordt niet opgenomen.
Dus niets bestellen bij deze oplichters.

29. heinäkuuta 2025

Stom stom stom

Stom, ik had eerst de reviews moeten lezen zoals ik normaal doe. Doe een Google image search en je ziet dat de producten gewoon vam AliExpress komen. Lederen tas is dan ook niet van leer en zeker niet de volgende dag verzonden zoals wordt vermeld. Na anderhalve week nog niks ontvangen. Les geleerd voor 75euro.

17. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Voor mij eigenlijk 0 sterren gouden…

Voor mij eigenlijk 0 sterren gouden blouse besteld voor een feestje tot op heden niks gehad of enige terug reactie helaas heb ik de reviews niet eerst gekeken voordat ik hier iets besteld had

21. kesäkuuta 2025

wat slecht zeg

wat slecht zeg. verkeerde product wordt geleverd. En dan op eigen kosten te retourneren naar China. Bij klachtmelding geen reactie meer. Nooit hier iets kopen zou ik zeggen

26. huhtikuuta 2025

Besteld: Feestjurk

Besteld, betaald maar niets geleverd. Nu website uit de lucht en geen mogelijkheid om te reclameren. Mails komen retour en telefonisch niet bereikbaar! Geld kwijt en geen goederen ontvangen. 🤬😡

10. elokuuta 2024

oplichters

in december 2 vesten besteld, niets ontvangen. als je contactformulier op website invult kan deze niet verzonden worden.

8. kesäkuuta 2024

Nooit hier iets bestellen

Nooit hier iets bestellen. Zijn grote oplichters. Een vest van Redbull besteld, via de reclame van hun op Facebook. Kreeg steeds niets geleverd, dus verschillende keren geprobeert te mailen. Geen reactie. Vandaag kreeg ik naar ruim 4 maanden mijn pakketje eindelijk binnen. Dacht hier past nóóit een vest in. Maak het open zit er een klein houten sterretje in van 1,5 x 1,5 cm. Dus een duur sterretje van dik 20 euro.

16. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin