Schöne, hochwertige Flasche und schneller, schön verpackter Versand. Kritik wäre: Die Form des Strohhalm Mundstück könnte angenehmer sein. Durch die eckige Form liegt sie nicht sehr angenehm im Kinder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super koeltas. En de klantenservice is ook perfect. Helaas was de levering niet geleverd door de vervoerder. Er is gelijk een nieuwe opgestuurd en deze gelukkig wel ontvangen.
Yritys on vastannut
Alles gewoon top. Design en kwaliteit bottle perfect. Levering foutloos en goede info tijd van levering. Product mooi compleet en keurig verpakt. Gewoon een top product. Heel blij weer mee
Yritys on vastannut
Ik heb voor mijn man een drinkfles, shaker en koffiebeker besteld. Hij is elke keer weer onder de indruk van hoe lang zijn drinken koud (of warm) blijft. Kortom: happy husband, happy life! 😊
Yritys on vastannut
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Wernhoutseweg 26-B, 4881BT, Zundert, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super handige drinkfles, drank blijft lange tijd lekker fris, goede afsluiting geen lekkages. TOP!!!!!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Na veel aluminium drinkflessen en de verandering in de smaak van de vloeistoffen in die flessen.
Is VANN de oplossing met haar roestvrij staal de oplossing.
Vanaf levering ontzettend tevreden!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Doen wat ze beloven … mooie producten. We hebben zowel de koffiekan en de drinkflessen. Heel tevreden .

Vastaus yritykseltä VANN bottles
In maart 2026 de 'Activate Bottle' cadeau gekregen, waarvan het sluitsysteem meteen al stroef werkte. Nu, slechts 2.5 maand na regulier gebruik, laat de pin in het sluitsysteem los. VANN biedt een andere dop aan, die ze overigens niet op voorraad hebben. Ik vraag me af of een nieuwe dop niet dezelfde gebreken gaat vertonen. Erg jammer, want de thermosfles werkt goed, maar de dop met sluiting is het probleem.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Heel ons gezin drinkt uit de VANN-flessen. We gebruiken zelf de essential-bottle met de rietjesdop en ons kindje de Kids bottle 2.0. Goede flessen, lekvrij, mooi design. Helemaal zoals het hoort !

Mooie koelhoudende bottle.
Mooie kleuren en een perfect rietje om door te drinken.
Mijn man en ik zijn zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Een goede thermosfles die doet wat het moet doen. Ik zag hier een goede review op OutdoorOnly.com! Op basis daarvan heb ik deze thermosfles gekocht:

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Fles 1: Wat er mis gaat is dat de buitenkant gloeiend heet wordt. Ik heb de fles net via dhl gekregen en haal hem net uit de verpakking. Ik reinig de fles met kokend water en een drupje afwasmiddel. Bij het oppakken vd fles verbrand ik me. Niet door het water maar doordat de buitenkant gloeiend heet wordt. Ik had verwacht dat een dure fles die koude en warme dranken zo lang op temperatuur beloofd te houden een soort thermosfles is van aluminium die niet aan de buitenkant voelbaar is. Na melding heb ik een 2e fles mogen ontvangen die GZD niet heet wordt aan de buitenkant. Voor nu 3 sterren het probleem opgelost is, het een mooie fles is en dat koud water koud blijft. Ik weet nog niet of heet water ook lang heet blijft. 5 sterren vind ik het niet waard omdat ik met moeite de top er goed op draai. Het gaat niet makkelijk ook ruik ik de geur van metaal sterk. Dat is jammer.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Perfect light easy to use no leakage Drinks stay cold or warm for a long time

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Op zich een hele mooie, fijne fles alleen blijft het niet zo lang koud als ik hoopte.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Fijn geholpen en een goede service, super ga zo door de producten zijn goed en mooi.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Precies zoals beschreven, drinkt makkelijk en goed proper te maken, ik zou wel laten drogen op een droogrek

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Snelle levering van een mooi product

De kwaliteit is super.
De Kids bottle met de vlinders heb ik voor mezelf besteld omdat deze fles makkelijk te openen is als je in de auto zit.
Het bijgeleverde borsteltje is ook prettig.
Het water blijft lekker lang koud.
De beste fles tot nu toe.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Snelle levering, stevige fles, makkelijk schoon te houden met bij geleverde borstel. En staat zeer stoer deze fles 😉

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Snel binnen gekomen en echt een goed product echt een aanrader
Zoals steeds geen opmerking over de kwaliteit van de geleverde producten. Alles wat ik tot nu toe gekocht heb is van heel hoge kwaliteit, al tijdje aan het wachten tot koeltassen opnieuw voorradig kwamen, zodra terug in voorraad er een besteld. Is natuurlijk wel lullig als ze de week daarna een gratis fles meeleveren bij aankoop, lesje geleerd voor in de toekomst best niet meer direct bestellen maar nog een tijdje wachten.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Hele vlugge aflevering en de fles is perfect. Vooral doordat je kan drinken als de fles verticaal is. Geweldig in de auto en zelfs op de motor perfect
Elle est super belle, solide, on sent la qualité, garde très bien le frais
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.