Yritys on vastannut
Clio start niet. Even op de fiets naar van Mossel Spijkenisse. Stuurt 2 monteurs met booster . Start de auto...we rijden naar de garage...kijken accu na...laden hem op. Krijg 2 bakken koffie. Service... Näytä lisää
Vandaag heb ik mijn nieuwe Dacia Sandero Stepway Extreme mogen ophalen bij de dealer aan de Koperstraat Rotterdam. Het was een waar feestje deze prachtige auto overhandigd te krijgen. Alles was piekfi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn heel goed geholpen en kregen duidelijke uitleg van de verkoper. Dit is de 3e keer dat wij hier een auto hebben gekocht. Echt een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
Hollanti

Service meneer, geen rekening en een fijne dag. Hier koop ik de volgende Renault
Nooit naar toe gaan voor onderhoud. Wij gingen voor groot onderhoud. Volgens hun hoefde paar dingen niet gedaan te worden. Afspraak was ca € 370 euro. Toen de auto er eenmaal stond werd het plots ca € 570. Ok betaald. Mijn man rijdt weg en er verschijnen allemaal meldingen op het dashboard. Gebeld, konden komen. Uitgelezen. Volgens hun temperatuursensor kapot. Kosten ca € 350. Wel ERG toevallig dat er MEER kapot is na de reparatie dan voor de reparatie!! Want dat is niet de enige melding die hij geeft. Kortom trek je portemonnee maar als je je auto daar heen brengt voor onderhoud

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
We zijn heel goed geholpen en kregen duidelijke uitleg van de verkoper.
Dit is de 3e keer dat wij hier een auto hebben gekocht. Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Heb de private lease maar opgezegd (gelukkig flex) de Dacia Spring van nog geen 2 jaar oud geeft meer problemen dan onze oude diesel. Pechhulp? Nee, zolang je nog een paar kilometer kunt rijden helpen ze je niet, ook al laadt de auto niets meer bij. Aan een auto die meer voor de deur of in de garage staat dan dat ie rijdt heb ik niets en wil ik ook niet meer voor betalen!
2 weken geleden was onze accu plots leeg. Na pechhulp naar huis gereden en bij dacia geprobeerd een afspraak te maken om de accu even door te laten meten en te controleren. Immers de auto is 1,5 jaar oud! Helaas komt er geen actie om een afspraak in te plannen. Is jammer genoeg de 2e minder plezierige ervaring met van Mossel.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Het was vooral zo'n goede ervaring door de verkoopmedewerker, Julian van Oudheusden. Geweldige man. Fantastische hulp!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Prima en snelle verkoop door een gemotiveerde medewerker van de sales

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Alles wat met de verkoper Julian was afgesproken werd nagekomen.
Er stond een glimmend gepoetste en mooie wagen voor ons klaar!
Wij zijn er heel blij mee!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Snelle afhandeling koop/verkoop. Service bewuste verkoper.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Demian, de verkoper die me te woord stond, was altijd erg beleefd en vriendelijk. Hij heeft gedurende het hele proces uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over zijn service en kom zeker terug naar dezelfde winkel als ik van plan ben mijn auto in te ruilen voor een nieuwe auto.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
nadat mijn Renault Twingo een paar weken geleden in de prak is gereden ook bij jullie gekocht , heb ik nu de Daccia Sandero Stepway gekocht bij jullie en ben er heel tevreden over heel fijne auto.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Recent heb ik hier een nieuwe auto gekocht en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Thomas heeft me fantastisch geholpen: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Geen vraag was te veel, en het contact verliep soepel en prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld, ik kon me geen betere service wensen.
Ook bij een later bezoek aan de werkplaats werd ik weer uitstekend geholpen. De sfeer in Tiel is persoonlijk, gastvrij en professioneel. Je voelt je hier echt welkom. Ik ben vol lof over deze autodealer en raad ze van harte aan. Ze verdienen absoluut 5 sterren!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Nog nooit zoveel vriendelijkheid, begrip mee gemaakt. Super geholpen, prachtige auto, vakkundig personeel.
Wij moesten 3 a 4 weken wachten voordat wij auto daadwerkelijk zouden kunnen kopen. Dit vonden ze absoluut geen probleem en de auto werd gewoon Gereserveerd zonder aanbetaling. Waar vind je nog zoveel vertrouwen? !

Zeer behulpzame verkoper.
Kwam oprecht en eerlijk over en nam de tijd om ons te helpen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Ik wist welke Dacia ik wilde hebben en de verkoper heeft ervoor gezorgd dat ik nu zorgeloos kan rijden

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Ze bellen om 9 uur dat er extra werk is maar bij langsrijden staat de auto niet binnen😆
Als je geen tijd plant wordt je als laatste geholpen of niet 🤷♂️ dus extra flexibiliteit levert je problemen op

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Goede hulp, klantvriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, en voor al netjes op tijd. top bedrijf

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.