Banner for Van Mossel Dacia

Van Mossel Dacia Arvostelua 26

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Saanut 5/5 tähteä

Clio start niet. Even op de fiets naar van Mossel Spijkenisse. Stuurt 2 monteurs met booster . Start de auto...we rijden naar de garage...kijken accu na...laden hem op. Krijg 2 bakken koffie. Service... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag heb ik mijn nieuwe Dacia Sandero Stepway Extreme mogen ophalen bij de dealer aan de Koperstraat Rotterdam. Het was een waar feestje deze prachtige auto overhandigd te krijgen. Alles was piekfi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel goed geholpen en kregen duidelijke uitleg van de verkoper. Dit is de 3e keer dat wij hier een auto hebben gekocht. Echt een aanrader!

1. Autoliike

Tietoja yrityksestä Van Mossel Dacia

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Dacia:
Van Mossel is officieel Dacia-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Rotterdam-Zuid, Spijkenisse, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Dacia

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Clio start niet en uitstekende service gekregen

Service meneer, geen rekening en een fijne dag. Hier koop ik de volgende Renault

29. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nooit naar toe gaan voor onderhoud

Nooit naar toe gaan voor onderhoud. Wij gingen voor groot onderhoud. Volgens hun hoefde paar dingen niet gedaan te worden. Afspraak was ca € 370 euro. Toen de auto er eenmaal stond werd het plots ca € 570. Ok betaald. Mijn man rijdt weg en er verschijnen allemaal meldingen op het dashboard. Gebeld, konden komen. Uitgelezen. Volgens hun temperatuursensor kapot. Kosten ca € 350. Wel ERG toevallig dat er MEER kapot is na de reparatie dan voor de reparatie!! Want dat is niet de enige melding die hij geeft. Kortom trek je portemonnee maar als je je auto daar heen brengt voor onderhoud

23. huhtikuuta 2026

Geachte mevr Bausen,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring bij onze dealer Rotterdam zuid aan de Charloisse Lagedijk niet naar tevredenheid was. Wij hebben kennis genomen van uw klacht. Zou u ons terug kunnen bellen op 06-82534303 om er meer over te vertellen, zodat wij uw zaak zo goed mogelijk kunnen afhandelen? Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze service om onze klanten een aangenamere ervaring te bieden.
Met vriendelijke groet, Leon Vos Vestigingsdirecteur 06-82534303

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel goed geholpen en kregen…

We zijn heel goed geholpen en kregen duidelijke uitleg van de verkoper.
Dit is de 3e keer dat wij hier een auto hebben gekocht. Echt een aanrader!

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de uitleg. Dank u wel voor uw loyaliteit; we waarderen het enorm!

Saanut 1/5 tähteä

Heb de private lease maar opgezegd…

Heb de private lease maar opgezegd (gelukkig flex) de Dacia Spring van nog geen 2 jaar oud geeft meer problemen dan onze oude diesel. Pechhulp? Nee, zolang je nog een paar kilometer kunt rijden helpen ze je niet, ook al laadt de auto niets meer bij. Aan een auto die meer voor de deur of in de garage staat dan dat ie rijdt heb ik niets en wil ik ook niet meer voor betalen!

20. maaliskuuta 2026

Afspraak maken met Van mossel Dacia lukt niet

2 weken geleden was onze accu plots leeg. Na pechhulp naar huis gereden en bij dacia geprobeerd een afspraak te maken om de accu even door te laten meten en te controleren. Immers de auto is 1,5 jaar oud! Helaas komt er geen actie om een afspraak in te plannen. Is jammer genoeg de 2e minder plezierige ervaring met van Mossel.

12. tammikuuta 2026

Beste Assele,
Ik heb zojuist telefonisch contact gezocht maar kreeg u niet aan de lijn. Kunt u mij aub even terugbellen 0615448882 Jan de Winter Vestigingsdirecteur Van Mossel

Julian

Het was vooral zo'n goede ervaring door de verkoopmedewerker, Julian van Oudheusden. Geweldige man. Fantastische hulp!

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Wat fijn dat de medewerker zo behulpzaam was en u een geweldige ervaring heeft gehad. We waarderen uw feedback enorm!

Goed en degelijk geholpen

Goed en degelijk geholpen

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Fijn dat we u goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer!

Saanut 4/5 tähteä

Prima en snelle verkoop door een…

Prima en snelle verkoop door een gemotiveerde medewerker van de sales

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Fijn dat de verkoopervaring prima en snel is verlopen. Hartelijk dank voor uw feedback!

betrouwbare zaak!

Alles wat met de verkoper Julian was afgesproken werd nagekomen.
Er stond een glimmend gepoetste en mooie wagen voor ons klaar!
Wij zijn er heel blij mee!

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en de auto er prachtig uitzag! We zijn heel blij met uw positieve feedback en wensen u veel plezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend service. Heel goed verkoper.

Demian, de verkoper die me te woord stond, was altijd erg beleefd en vriendelijk. Hij heeft gedurende het hele proces uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over zijn service en kom zeker terug naar dezelfde winkel als ik van plan ben mijn auto in te ruilen voor een nieuwe auto.

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had. We zijn blij te horen dat de service uitstekend was en dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

nadat mijn Renault Twingo een paar…

nadat mijn Renault Twingo een paar weken geleden in de prak is gereden ook bij jullie gekocht , heb ik nu de Daccia Sandero Stepway gekocht bij jullie en ben er heel tevreden over heel fijne auto.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
Vestigingsdirecteur
06-26056618

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en een top auto!

Recent heb ik hier een nieuwe auto gekocht en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Thomas heeft me fantastisch geholpen: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Geen vraag was te veel, en het contact verliep soepel en prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld, ik kon me geen betere service wensen.

Ook bij een later bezoek aan de werkplaats werd ik weer uitstekend geholpen. De sfeer in Tiel is persoonlijk, gastvrij en professioneel. Je voelt je hier echt welkom. Ik ben vol lof over deze autodealer en raad ze van harte aan. Ze verdienen absoluut 5 sterren!

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had bij ons! We zijn blij dat de aankoop van uw auto en het bezoek aan de werkplaats naar wens zijn verlopen. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Van Mossel

Zoveel vriendelijkheid en geduld

Nog nooit zoveel vriendelijkheid, begrip mee gemaakt. Super geholpen, prachtige auto, vakkundig personeel.
Wij moesten 3 a 4 weken wachten voordat wij auto daadwerkelijk zouden kunnen kopen. Dit vonden ze absoluut geen probleem en de auto werd gewoon Gereserveerd zonder aanbetaling. Waar vind je nog zoveel vertrouwen? !

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

We vinden het fijn om te horen dat we zo'n geweldige ervaring hebben geleverd. Als we nog iets voor u kunnen doen, helpen we u graag!
Groeten Wim en Leon

Zeer behulpzame verkoper.

Zeer behulpzame verkoper.
Kwam oprecht en eerlijk over en nam de tijd om ons te helpen.

19. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Beste Marcel, bedankt voor je reactie. Fijn om te vernemen dat onze service u goed is bevallen.

Aanrader

Fijn bedrijf, gericht op de klant.
Meedenkend en oplossingsgerricht.

15. toukokuuta 2025

Patricia,

Wat fijn om te horen dat u onze klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Met vriendelijke groet
Van Mossel

Zoektocht en realisatie

Ik wist welke Dacia ik wilde hebben en de verkoper heeft ervoor gezorgd dat ik nu zorgeloos kan rijden

8. toukokuuta 2025

Beste Erik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Heel erg fijn te lezen dat onze collega u goed heeft geholpen.
We wensen u veel veilige kilometers toe.

Herman van Eckeveld
Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg

Saanut 1/5 tähteä

Ze bellen om 9 uur dat er extra werk is…

Ze bellen om 9 uur dat er extra werk is maar bij langsrijden staat de auto niet binnen😆
Als je geen tijd plant wordt je als laatste geholpen of niet 🤷‍♂️ dus extra flexibiliteit levert je problemen op

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Dacia

Beste Tim, vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik heb je vandaag reeds meerdere malen geprobeerd te bereiken om je klacht te bespreken. Ik probeer het snel nogmaals. Zie ook de e-mail die ik je gestuurd heb met contactgegevens. Groet Pim de Groot

top bedrijf

Goede hulp, klantvriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, en voor al netjes op tijd. top bedrijf

18. lokakuuta 2024

Goedemorgen Lucas,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Van Mossel Spijkenisse. Ik ga het delen met het team !

Ivo van Achthoven
Van Mossel Spijkenisse

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin