Topper werd snel geleverd en is van prima kwaliteit..gratis kussens werden binnen een paar dagen nageleverd..had ik vergeten aan te klikken bij de bestelling. Nadat ik een mailtje had gestuurd die we... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een balance topper besteld 200x220. Annemarie belde keurig om te vragen of de maat klopte, topservice! Was vooraf wat huiverig, FB reclame, was benieuwd naar de betrouwbaarheid. Nou ik kan je vert... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Topper ligt perfect. Er waren problemen met de levering van de gratis kussens. Ze hebben alle moeite gedaan om ervoor te zorgen dat wij de kussens alsnog hebben ontvangen.
Yritys on vastannut
Bestelling vlot gegaan. Levering ging vrij snel...al was het in 2 stappen. Mails werden direct beantwoord ivm levering .das dus eerder positief. Laten hun klanten niet in ongewisse.
Wij zijn Herman en Annemarie en staan al meer dan veertig jaar met beide benen in de beddenbranche. In al die jaren hebben we één ding geleerd: goed slapen maakt het verschil in je dagelijks leven. Met Van Herman richten we ons volledig op toppers. Geen doolhof aan modellen, maar drie zorgvuldig gekozen uitvoeringen die écht werken. Zo maken we de keuze eenvoudig en overzichtelijk, zonder concessies in kwaliteit.
Gezellenstraat 2, 3861 RD, Nijkerk, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vanaf het moment van aankoop tot bezorging niets op aan te merken. We liggen er nu een paar op en het voldoet aan de verwachtingen. Heel fijn. Dus gewoon dik voor elkaar!

Vastaus yritykseltä VanHerman
Was vooraf wat huiverig, FB reclame, was benieuwd naar de betrouwbaarheid.
Nou ik kan je vertellen: 100% betrouwbaar.
De levering voorliep voorspoedig. Vanavond de 1e nacht erop slapen, ben benieuwd maar ook hier heb ik vertrouwen in.
Bij twijfel: doen!

Vastaus yritykseltä VanHerman
We liggen heerlijk op de topper van VanHerman. Het schuift echt niet, ligt heel vast op de boxspring en het opmaken is ook heel handig. Het heeft een koele en een warme kant. Daar zijn we heel blij mee.
Het was een snelle levering en het belangrijkste de matras ligt heerlijk
Vriendelijke mensen ,reageren snel
vlotte levering en goede service

Vastaus yritykseltä VanHerman
Eerlijke communicatie, en vlugge levering, ook vriendelijk en goede uitleg aan de telefoon.
Waar voor je geld

Vastaus yritykseltä VanHerman
Super goeie toppers, snelle levering goeie communicatie. Kortom, wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben we twee exemplaren gekocht ook een voor op te logeerkamer
Onze logees vinden het super lekker slapen op een topper van Herman

Vastaus yritykseltä VanHerman
Telefonisch contact gehad, leuk en informatief!
We slapen heerlijk op de topper, stevig en koel …
Echt super!
Keert ook vrij makkelijk om …verschoof wel een beetje, maar dat komt door de stof van onze boxspring… antislip matje eronder en geen last meer !

Vastaus yritykseltä VanHerman
Naar een paar telefoontjes is alles goed opgelost dik tevreden p.s en de topper en kussens slapen geweldig

Vastaus yritykseltä VanHerman
Prettige topper voor ons van de juiste dikte, geeft een goede rug ondersteuning. Makkelijk hanteerbaar.

Vastaus yritykseltä VanHerman
We liggen nu meer dan een week op de geweldige balance topper. Prima service en snelle reacties op vragen via de mail. Wij zijn heel tevreden! Ze doen wat gezegd wordt en we slapen heel goed!
Ging wat mis met de bestelling maar na een belletje is het allemaal goed gekomen. Topper slaapt heerlijk
Bestelling is supersnel geleverd
De Balans topper die we in 1e instantie hadden gekocht was voor mijn partner perfect, geen rugpijn meer, maar voor mij totaal niet. Deze was veels te warm door het traagschuim wat erin zit. Topper netjes opgehaald. Andere topper van concurrent gekocht maar ook deze voldeed niet, te hard. Die moesten we zelf terugbrengen want met PostNl lukte niet. Dus weer terug naar Herman. Nu hebben we ieder onze eigen topper. Mijn partner de Balans en ik de Ergo (latex) en slapen we allebei heerlijk. Hoogte vrijwel gelijk dus merken vrijwel geen verschil ondanks dat het er twee zijn nu
Het werd prima verpakt en bezorgd en later werden ook nog de kussens toegezonden.
Dank u wel voor de service.