Vandijkutrecht Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Nog minder dan 1 ster

Nog minder dan 1 ster, dit is pure oplichterij, dropshipping. Koop hier nooit!! Veel geld betaald voor een trui die ik nooit gekregen heb, waar ik eerst heel lang op heb moeten wachten en bij Chinese bedrijven 7 euro kost. Het is gegooid hier beneden in de flat hier is een foto van gemaakt en verrvolgens gestolen. Benedeen is openbaar dus bij een huis konden ze hem in de tuin gooien. Contact leverde niets op Geld was weg. Echt puur oplichterij!!!!!!!!

2. joulukuuta 2025

AFBLIJVEN !

Verschrikkelijk bedrijf ! Vooreerst wordt met veel vertraging een gekocht bloesje geleverd, TOTAAL verschillend van de site; ander kleur,ander design,andere maat !!! Na reklamatie belooft men 50% teruggave maar zelfs na 4 keer een herinnering is nu ( na 3 maand) nog steeds NIETS geregeld ; letterlijk gangsters zijn het .

20. kesäkuuta 2026

Blouse besteld

Artikel besteld, dacht bij een zaak uit Utrecht. Kreeg een heel ander artikel dan besteld, rommel uit China, ruilen niet mogelijk. Geld terug ook niet.
Oplichters, trap er niet in mensen.

13. toukokuuta 2026

Schande

Hoe stom dat ik de reviews niet las voordat ik iets bestelde. Mijn ervaring komt overeen met de andere reviews. Je denkt iets in Utrecht te bestellen. Vervolgens komt na enige tijd het verkeerde artikel uit China. Eventuele optie: het product terugsturen naar China en 30% geld retour. Schandalig!

4. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Slecht en misleidend, geen retour

Wat ik besteld heb kwam absoluut niet overeen met de foto
Slechte kwaliteit
Retour beleid is misleidend.
50% geld terug maar je moet dan zelf ook het artiekel op eigen kosten naar china terugsturen.
Dus geen retour!!!!

7. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ze verkopen troep en retourneren kan niet

Zogenaamd een kleding bedrijf in Utrecht, maar als je besteld komt er rommel uit China. De maat klopt in het geheel niet, de stof is uiterst brandbaar en zweterig. Troep dus en dat voor een trui die alsnog €39 kostte. Trap er niet in! Terugsturen kan niet en ik kreeg een aanbod voor korting op een volgende bestelling. Zucht. Wat denk je zelf?

2. helmikuuta 2026

Pure oplichting

Vandijk Utrecht heeft mooie aanbiedingen via Facebook, maar mensen trap er niet in!!! Ik heb 8 maart 2026 2 vesten besteld in verschillende kleuren. Levering duurde ca 3 weken. Traceren van de bestelling lukte niet. Contact met het bedrijf kan alleen via mails. Het bestelde ontvangen, maar dit bleken geen vesten, maar lelijke grove truien te zijn.
Men gaat niet op de klacht in.
Geld terug (het verkeerde geleverd) is er niet bij. Zogenaamd retour sturen is ook niet mogelijk, want je krijgt geen retouradres.
GOEDE RAAD: KOOP NOOIT IETS BIJ DEZE BEDROGWEBSHOP!!!

25. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zelfs één ster is nog te veel!

Zelfs één ster is nog te veel!! Op 7 december 2025 een trui voor kerst besteld. Is op 9 januari 2026 geleverd. Zeer slechte kwaliteit. Lijkt in de verste verte niet op wat ik had besteld!! Het komt wederom uit China! Trap er niet in, bestel hier niets!

19. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik had zogenaamd een 100% cashmere trui…

Ik had zogenaamd een 100% cashmere trui besteld. De trui kwam 20 dagen later aan (ik dacht binnen een paar dagen volgens de website) maar dan ook niet uit NL maar uit China, geen label, geen cashmere..lage kwaliteit. Ik zal nooit meer bij VanDijk Utrecht bestellen! Ze zijn niet eerlijk!

13. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin