Banner for Van der Wal Vans

Van der Wal Vans Arvostelua 1 505

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een bus gekocht bij Van der Wall Vans. De aflevering verliep soepel en alles was goed geregeld. Na twee weken had ik een klein probleempje, maar dit is snel en perfect opgelost. Erg fijn bedri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijke mensen zeker een aanrader om langs te gaan bij deze garage Genoeg keuzes aan bussen noem maar op Kon geen betere ervaring voorstellen Klein probleempje gehad met de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze firma, is echt een topzaak voor ondernemers die een top bus nodig hebben. De service en afspraken met deze crew is heel duidelijk en eerlijk, je krijg echt wat ze je aanbieden en beloven. Ik ben... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä

Yrityksen kirjoittama

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

4,5

1 tähti

On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Toppers

Zeer netjes en vriendelijke behulpzaam. Als je een bedrijfswagen nodig heb, is dit bedrijf zeker een aanraden.
Advies: bekijkt van te voren een beetje wat je nodig heb.

2. elokuuta 2025

Beste Steven,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het belangrijk om onze klanten een luisterend oor te bieden aan de hand van zijn of haar wensen en zo samen een passende bus uit te zoeken. Goed om te horen dat je dit als prettig hebt ervaren. We willen je bedanken voor je aanbeveling en wensen je veel prettige kilometers toe.

Een aanrader van der Wals

We werden super geholpen door Wesley, vriendelijk en verstand van zaken.

6. elokuuta 2025

Beste Arie,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Wesley. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Het is geweldig om te lezen dat dat ook zo is overgekomen. Veel plezier met jullie bus. We wensen je nog veel fijne kilometers.

Profesional

Profesional, helpful, high culture service.

29. heinäkuuta 2025

Hi Krystian,

Thank you for your review. We're truly pleased to hear that you experienced our service as professional, helpful, and reflective of a high cultural standard. Your feedback motivates us to continue striving for excellence, and we look forward to welcoming you again in the future. We wish you many safe kilometers ahead.

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact en goed geholpen

Fijn contact en goed geholpen, super service

19. heinäkuuta 2025

Hi Stephan,

Dank voor het delen van deze review. Goed om te horen dat je fijn contact hebt gehad en goed bent geholpen door een van onze verkopers. We wensen je veel prettige kilometers toe.

Saanut 4/5 tähteä

We zijn naar jullie toegekomen om te…

We zijn naar jullie toegekomen om te kijken naar een andere bus . Even op de bonnefooi.
Maar we zijn al geslaagd
Zeer Goed geholpen door meneer de verkoper .

25. heinäkuuta 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze leuke review. Wat leuk om te horen dat je bent geslaagd, ondanks dat je op de bonnefooi langskwam. Daarnaast vinden we het ook fijn om te horen dat je goed bent geholpen door een van onze verkopers. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Saanut 4/5 tähteä

Werd snel geholpen en leuke verkoper…

Werd snel geholpen en leuke verkoper ralph heeft mij goed geholpen

24. heinäkuuta 2025

Hi Jerome,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat Ralph zo’n goede indruk heeft achtergelaten. We wensen je nog veel prettige kilometers.

Saanut 5/5 tähteä

Snel geregeld en vriendelijk team ik…

Snel geregeld en vriendelijk team ik Weerd goed geholpen ik raad hun aan iedereen die wil en bus kopen

14. heinäkuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles snel geregeld was en dat je ons team als vriendelijk hebt ervaren. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van je bus. Dank voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Veel veilige kilometers gewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snel en vakkundig geholpen door de…

Zeer snel en vakkundig geholpen door de verkoopmedewerker. Heel veel voorraad en nette service.

21. heinäkuuta 2025

Beste Arthur,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. We vinden het fijn om te horen dat je snel en vakkundig bent geholpen door een van onze verkopers. Onze voorraad bestaat uit 400+ bedrijfswagens van groot tot klein. Zo kunnen wij aan alle behoeften van onze klanten voldoen en zo de perfecte bus uitzoeken. Hierbij proberen onze verkopers de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in de keuze die de klant moet maken. We wensen je veel veilige kilometers toe en hopen je in de toekomst terug te zien.

Top geholpen vriendelijke mensen

Top geholpen vriendelijke mensen

17. heinäkuuta 2025

Beste Dennis,

Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en onze collega’s als vriendelijk hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Goede afhandeling goede afspraken en…

Goed afhandeld goede afspraken maken en snel alles geregeld ook een snelle reactie terug ik vind het een perfect bedrijf de volgen de keer zij hun de eertse die ik ga bellen voor de goede handelingen.

Mvgr
Helena
Angels Cleaning Service

16. heinäkuuta 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling en dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. We staan altijd klaar om te helpen! We wensen je veel veilige kilometers toe.

Snel en professioneel geholpen

Snel en professioneel ge

9. heinäkuuta 2025

Hi Patrick,

Bedankt voor je 5 sterren review! We zijn blij dat je onze snelle en professionele service hebt ervaren zoals we die bedoelen. We wensen je veel prettige kilometers toe.

Beste Allard,

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We vinden het fijn om te horen dat je goed bent geholpen en voorzien bent van duidelijk advies. We wensen je veel veilige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijn bedrijf mensen weten zeer…

Zeer fijn bedrijf mensen weten zeer goed met klanten om te gaan mooie bedrijfs auto’s goede behandeling keurige en zeer mooie zaak

2. heinäkuuta 2025

Hi Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het contact én de uitstraling van onze zaak. We doen elke dag ons best om klanten goed te helpen en het is geweldig om te zien dat dat gewaardeerd wordt. De koffie staat altijd klaar. Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Snelle en duidelijk afspraken

Snelle en duidelijk afspraken, meedenken binnen de mogelijkheden was erg goed.

2. heinäkuuta 2025

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze snelle en duidelijke communicatie én het meedenken hebt gewaardeerd. We doen er alles aan om samen tot de beste oplossing te komen binnen de mogelijkheden. Graag tot een volgende keer! Wij wensen je veel prettige kilometers toe.

Saanut 4/5 tähteä

Ruime keuze en meedenkend met wat ik…

Ruime keuze en meedenkend met wat ik wilde.

8. heinäkuuta 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je onze ruime keuze en het meedenken als positief hebt ervaren. We staan altijd klaar om mee te denken, dus we zijn blij dat dat gewaardeerd wordt. Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Snel contact na achterlaten van een…

Snel contact na achterlaten van een bericht. Afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Gekozen bus stond klaar om te bekijken en om een proefrit te maken. Nette en plezierige ontvangst door zowel de dame van de receptie en later door Robert.

27. kesäkuuta 2025

Hi,

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat het contact vlot verliep en dat u tevreden bent over de ontvangst en service, zowel bij de receptie als bij Robert. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te merken dat dit gewaardeerd wordt. Veel rijplezier gewenst met de bus!

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, duidelijkheid en snel

23. kesäkuuta 2025

Beste Rene,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als duidelijk en snel heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is prettig om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Airco werkt weer top. Bedankt Rozanne en Emile

Geweldig geholpen door Roxanne en Emile.

In de ochtend de bus gebracht en ‘s middag opgehaald. Airco werkt weer goed 💪 ☀️

Thx!

13. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. We vinden het fijn om terug te lezen dat je goed bent geholpen door Emile en Rozanne en dat je tevreden bent over onze snelle service. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, vriendelijk personeel en recht door zee.
Keuze is groot, We zij dan ook heel blij met onze aankoop van onze bedrijfs bus.

12. kesäkuuta 2025

Hoi Jurgen,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop van de bedrijfsbus! Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we zijn dan ook blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring. Veel succes met de bus, en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we altijd klaar om te helpen.

Team Van der Wal Vans.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin