Onlangs een bus gekocht bij Van der Wall Vans. De aflevering verliep soepel en alles was goed geregeld. Na twee weken had ik een klein probleempje, maar dit is snel en perfect opgelost. Erg fijn bedri... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Super vriendelijke mensen zeker een aanrader om langs te gaan bij deze garage Genoeg keuzes aan bussen noem maar op Kon geen betere ervaring voorstellen Klein probleempje gehad met de b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deze firma, is echt een topzaak voor ondernemers die een top bus nodig hebben. De service en afspraken met deze crew is heel duidelijk en eerlijk, je krijg echt wat ze je aanbieden en beloven. Ik ben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Näytä lisää
Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.
Lekdijk 188, 2967 GJ, Langerak, Hollanti
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer netjes en vriendelijke behulpzaam. Als je een bedrijfswagen nodig heb, is dit bedrijf zeker een aanraden.
Advies: bekijkt van te voren een beetje wat je nodig heb.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
We werden super geholpen door Wesley, vriendelijk en verstand van zaken.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
We zijn naar jullie toegekomen om te kijken naar een andere bus . Even op de bonnefooi.
Maar we zijn al geslaagd
Zeer Goed geholpen door meneer de verkoper .

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Werd snel geholpen en leuke verkoper ralph heeft mij goed geholpen

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Snel geregeld en vriendelijk team ik Weerd goed geholpen ik raad hun aan iedereen die wil en bus kopen

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Zeer snel en vakkundig geholpen door de verkoopmedewerker. Heel veel voorraad en nette service.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Goed afhandeld goede afspraken maken en snel alles geregeld ook een snelle reactie terug ik vind het een perfect bedrijf de volgen de keer zij hun de eertse die ik ga bellen voor de goede handelingen.
Mvgr
Helena
Angels Cleaning Service

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Zeer fijn bedrijf mensen weten zeer goed met klanten om te gaan mooie bedrijfs auto’s goede behandeling keurige en zeer mooie zaak

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Snelle en duidelijk afspraken, meedenken binnen de mogelijkheden was erg goed.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Snel contact na achterlaten van een bericht. Afspraak gemaakt voor de volgende dag.
Gekozen bus stond klaar om te bekijken en om een proefrit te maken. Nette en plezierige ontvangst door zowel de dame van de receptie en later door Robert.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Geweldig geholpen door Roxanne en Emile.
In de ochtend de bus gebracht en ‘s middag opgehaald. Airco werkt weer goed 💪 ☀️
Thx!

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Fijn bedrijf, vriendelijk personeel en recht door zee.
Keuze is groot, We zij dan ook heel blij met onze aankoop van onze bedrijfs bus.

Vastaus yritykseltä Van der Wal Vans
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.