Banner for Van der Wal Vans

Van der Wal Vans Arvostelua 1 505

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een bus gekocht bij Van der Wall Vans. De aflevering verliep soepel en alles was goed geregeld. Na twee weken had ik een klein probleempje, maar dit is snel en perfect opgelost. Erg fijn bedri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijke mensen zeker een aanrader om langs te gaan bij deze garage Genoeg keuzes aan bussen noem maar op Kon geen betere ervaring voorstellen Klein probleempje gehad met de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze firma, is echt een topzaak voor ondernemers die een top bus nodig hebben. De service en afspraken met deze crew is heel duidelijk en eerlijk, je krijg echt wat ze je aanbieden en beloven. Ik ben... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hoi, We merken dat een groot deel van de voertuigen (ongeveer 75%) problemen vertoont. auturust is echt DRAMA!!!Daarnaast worden deze voertuigen vaak zonder voldoende onderhoud verkocht en wo... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä

Yrityksen kirjoittama

Van Der Wal Vans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Vanuit het familiebedrijf "Autobedrijf Van Der Wal & Zonen." dat in 1918 werd opgericht is Van Der Wal Vans ontstaan en is er in ruim honderd jaar tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen dit vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies. Onze voorraad bedrijfswagens bestaat doorgaans uit ruim 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en leasemaatschappijen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfswagen aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt. Wij kunnen met u meedenken in passende financieringsmogelijkheden. Dus bent u opzoek naar uw bedrijfswagen dan bent u bij Van der Wal Vans aan het juiste adres! Ons Motto: Wij doen wat we zeggen en zeggen altijd wat we doen.

4,5

Vriendelijke mensen
Komen afspraken na.

11. maaliskuuta 2026

Hi,

Bedankt voor deze fijne review! We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en klanten goed te helpen, dus het is heel mooi om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer. We wensen je nog veel prettige kilometers toe.

Goede service. Top bus!

12. maaliskuuta 2026

Beste,

Bedankt voor de 5 sterren en de mooie woorden. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de bus. We wensen je nog veel prettige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en snel alles voor…

Snelle service en snel alles voor elkaar gekregen qua papierwerk

13. maaliskuuta 2026

Hi Michael,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We helpen je graag weer in de toekomst. We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Saanut 4/5 tähteä

Meedenken in oplossing voor dubbele…

Meedenken in oplossing voor dubbele cabine. Eerder probleem opgelost bij deze aankoop

10. maaliskuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het eerdere probleem goed is opgelost en dat je met de aankoop van de dubbele cabine een passende oplossing hebt gevonden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar om met je mee te denken. Veel plezier met de dubbele cabine!

Saanut 5/5 tähteä

ik heb gister een bus bij van der wal…

ik heb gister een bus bij van der wal geleased hele snelle hulp goeie hulp. met alles goed geholpen. top bedrijf!

4. maaliskuuta 2026

Hoi Luc,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je ervaring bij Van der Wal zo soepel en snel was. We doen er alles aan om iedereen goed te helpen, en het is geweldig om te zien dat dat gewaardeerd wordt. We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Saanut 4/5 tähteä

Goede communicatie en fijne medewerking…

Goede communicatie en fijne medewerking bij aflevering

23. helmikuuta 2026

Beste Gerke,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de communicatie en de aflevering als prettig hebt ervaren. We helpen je graag weer in de toekomst. We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen.
Goede duidelijke communicatie.
Ik heb een hele mooie bus en rijd fantastisch.
Bij aflevering waren ze heel aardig en attent.

Echt een aanrader.

23. helmikuuta 2026

Hoi Martin,

Bedankt voor deze mooie review! Super om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat onze communicatie duidelijk voor je was. Daar doen we het voor! Geweldig dat je blij bent met je bus en dat hij fantastisch rijdt, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.
Fijn dat je de aflevering als prettig en attent hebt ervaren. We wensen je nog prettige kilometers toe.

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Vriendelijk personeel en goed geholpen.
Uitvoering van werkzaamheden door garage ook uitstekend. Ik hoop nog jaren plezier te mogen hebben van de boxer.

17. helmikuuta 2026

Beste Chris,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Fijn om te horen dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren en dat je goed geholpen bent. We doen ons uiterste best om zowel in service als in de uitvoering van de werkzaamheden de hoogste kwaliteit te leveren, dus het is geweldig om te lezen dat je daar zo tevreden over bent. We wensen je nog vele veilige en plezierige kilometers met de Peugeot Boxer.

Ik heb een Renault Kangoo gekocht

Ik heb een Renault Kangoo gekocht. Ik ben goed ontvangen en de auto was in goede staat!!!!👌👌👌👌

21. helmikuuta 2026

Beste Arek,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent ontvangen en dat je tevreden bent met je Renault Kangoo. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Volop keuze auto's goede ontvangst en…

Volop keuze auto's goede ontvangst en vriendelijk personeel met kennis was er blij mee

17. helmikuuta 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze ruime keuze en de ontvangst als positief hebt ervaren. Ons team doet altijd zijn best om iedereen goed en deskundig te helpen. We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Het is zo makkelijk om met…

Het is zo makkelijk om met professionals samen te werken.

4. helmikuuta 2026

Hoi Simeon,

Bedankt voor de mooie woorden. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat klanten zich goed begeleid voelen bij de aanschaf van een bus. Dat je de samenwerking als makkelijk en professioneel hebt ervaren, is voor ons het grootste compliment. We wensen je nog veel prettige en veilige kilometers toe.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer betrouwbaar met een goede service

Bij Van der Wal Vans een mooie Fiat bus gekocht met dubbele cabine. De bus volgens afspraak netjes thuis afgeleverd. Echt een mooie bus van binnen en buiten.

Tijdens het eerste rondje begon de bus heel erg te stotteren en haperen er kwamen foutmeldingen zichtbaar op het dashbord.

Gelijk contact op gezocht en door Van Der Wal Vans doorverwezen naar een dealer bij mij in de buurt. Daar is de bus uitgelezen 2 verstuivers en een gloeibougie kapot. Hier kan de dealer uiteraard niks aan doen dit is onmacht. Om het te laten repareren is een hoog kostenplaatje aan verbonden. Van der Wal Vans vroeg mij alle gegevens en kosten door te sturen naar hun Mail adres. Dit gedaan dezelfde dag stond het bedrag op mijn rekening. De bus is gerepareerd en rijd als een zonnetje.

Van der Wal Vans is daarom ook een zeer betrouwbaar bedrijf en verleend een top service met een zeer nette en goede communicatie.

Ik zal dit bedrijf zeker aanraden en ik kom zelf ook weer terug in de toekomst voor mijn volgende bus.

Groet,

Remco

2. tammikuuta 2026

Hoi Remco,

Bedankt voor het delen van je ervaring en deze mooie review!

Wat vervelend dat je bij het eerste rondje meteen tegen een technisch probleem aanliep. Fijn dat we snel contact hadden en het samen met de dealer bij jou in de buurt konden oplossen. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel en zonder zorgen in je bus kunt rijden, dus mooi om te horen dat hij nu weer rijdt als een zonnetje.

Dank voor het vertrouwen, de prettige communicatie en de aanbeveling. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Ik ben goed geholpen.

Ik ben goed geholpen.
Afspraken zijn goed nagekomen.
Ik ben tevreden met de bus

Hi Anil,

Dank je wel voor de positieve feedback. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de bus. Veel veilige kilometers gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil dit gewaardeerde bedrijf… Heel erg bedankt voor je respect 😘😘😘😘

Ik wil dit gewaardeerde bedrijf bedanken voor het faciliteren van mijn transactie en het openen van de weg voor mij om mijn toekomst op te bouwen. Dank u voor de efficiëntie en snelheid van uw dienstverlening.

Beste,

Hartelijk dank voor de mooie woorden en het vertrouwen in ons bedrijf. We waarderen het enorm dat we je hebben mogen ondersteunen bij je transactie en het realiseren van de toekomstplannen. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als efficiënt en snel hebt ervaren. Veel succes met alles wat voor je ligt. We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Uitstekende service

Uitstekende service

Beste Siamand Youssef,

Bedankt voor het schrijven van een vijf sterren review. We vinden het leuk om te horen dat onze service uitstekend was. We wensen je veel prettige kilometers toe en zien je graag terug in de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service gehad bij van wal…

Super goede service gehad bij van wal vans. En kon goed lachen met Robbert.

30. tammikuuta 2026

Hi Yves,

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je zo’n goede service hebt ervaren en fijn dat er ook gelachen kon worden 😄. We staan graag weer voor je klaar! Veel veilige kilometers toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Er werken hier veel mensen

Er werken hier veel mensen, maar er was maar één persoon die mij het meest heeft geholpen en echt alles heeft gedaan wat hij kon, en dat was meneer Emile.

Ik weet dat ik hem vaak boos heb gemaakt, maar hij bleef altijd rustig. Hij is een echte verkoper en probeert veel problemen op te lossen en te regelen.

Met mensen omgaan is niet makkelijk. Ik wens hem veel succes en gemak in zijn werk.

28. tammikuuta 2026

Beste Bulent,

Bedankt voor deze fijne en eerlijke review. We waarderen het enorm dat je de inzet en het geduld van Emile zo benadrukt. Met mensen werken is inderdaad niet altijd eenvoudig, maar juist dan maakt zijn professionaliteit het verschil. We geven je complimenten zeker aan het door. We wensen je nog veel veilige kilometers toe.

Snel service

Goed opgevangen. Duidelijke afspraken gemaakt.

27. tammikuuta 2026

Hi Yunus,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je goed opgevangen bent en er duidelijke afspraken gemaakt zijn. We hechten veel waarde aan duidelijke afspraken, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. We wensen je nog veilige kilometers toe.

Team van der Wal Vans.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin