Drogisterij Van der Pigge Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fijne huidverzorging gekregen met uitstekende kwaliteit. Alles echt puur natuur en werkzame ingrediënten. De Avocado Bodymilk is rijk en verzorgend. De Aloë huidserum verfrissend en trekt snel in. De... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten en vriendelijke service. We gebruiken nu al een tijdje Kattenvet (heet nu anders) voor droge en ruwe huid naar volle tevredenheid. Ook van de keelspray, multiflor en weerstand complex... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van der Pigge verkoopt producten van goede kwaliteit. Daarnaast is het een fijne winkel om te bezoeken. Het ademt de sfeer van vroeger, een winkel waar je desgewenst je kruiden en thee kunt laten af... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kosmetiikkaliike
  3. Luontaistuotekauppa
  4. Teekauppa

Yrityksen kirjoittama

Je zoekt het beste advies op voeding(supplementen) en lifestyle gebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren je graag. Haarlemmers weten al heel lang dat je voor natuurlijke middelen bij Van der Pigge moet zijn. Daar zijn wij sinds 1849 in gespecialiseerd. Maar zij komen ook in onze winkel voor het onafhankelijk en persoonlijk natuurgeneeskundig advies dat wij met aandacht geven. Mensen willen helpen zit in het DNA van ons bedrijf. Wij combineren onze kennis van vroeger met de moderne inzichten van nu.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk & kundig advies / uitleg…

Duidelijk & kundig advies / uitleg gekregen, pakket snel ontvangen: complimenten voor service en afhandeling

20. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank voor je complimenten en fijn dat onze dienstverlening goed is bevallen!

Prima

Bestelling, levering en producten verliepen en waren naar wens. Geen problemen tegen gekomen.

19. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Beste Maaike, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijk dank!

Prima producten

Prima producten, klantvriendelijk in de winkel en een overzichtelijke web-winkel. Duidelijke schriftelijke informatie.

19. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank voor je mooie review en dat al onze diensten je goed bevallen!

Aandacht en kennis

Super consult gehad. Heel veel kennis en zeker ook een warm gesprek met veel aandacht. Ik ben bovendien erg enthousiast over jullie " winkel "

17. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Beste Marion, wat leuk om je enthousiaste reactie te lezen over het consult wat je bij ons hebt gehad en het bezoek aan onze winkel! Fijne dag nog!

Levering op tijd

Levering op tijd, netjes verpakt en hoogwaardige producten. Blije klant!

17. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Daar doen we het voor; blije klant! Hartelijk dank hoor voor je review!

Duidelijk en snel

De webshop is heel duidelijk en er staat goed beschreven wat het product doet. De verzending is erg snel.

12. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank voor je positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne spullen gebruikt voor me arm naar…

Fijne spierbalsum gebruikt voor me arm naar een borstkanker operatie.
MVG jannie Heppener

9. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Beste Jannie, helaas mag deze claim niet gemaakt worden bij dit product. Je had in je eerste review geen specifiek product genoemd, maar alleen dat je baat had bij de producten na behandeling. Zou je dat weer terug kunnen veranderen en het woord spierbalsem weghalen?
Dank je wel.

Tevreden!

Goed product en verzending uitstekend.

1. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank hoor Damian voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Het is altijd fijn om bij van der Pigge…

Het is altijd fijn om bij van der Pigge mijn spullen te kopen: de prettige sfeer in de winkel, de deskundigheid van de medewerkers en bovenal de vriendelijke- en rustige benadering. Ook de website en de nieuwsbrieven zijn zeer informatief en doorstralen wederom kennis en de passie voor het vak!!

30. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank voor je uitgebreide en zeer positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo goed onze passie voor het vak ziet. Hele fijne dag!

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne zaak van der Pigge

Hele fijne zaak van der Pigge, ik deed al vroeger voor mijn moeder daar verschillende fijne producten kopen en je word er heel goed geadviseerd wat het beste voor je is!

27. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Drogisterij Van der Pigge

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn dat je al zo lang klant bij ons bent.

vertrouwd en puur

Fijne winkel waar je altijd wel vriendelijk en behulpzaam ontvangen wordt. Ze luisteren goed naar je vraag en zorgen voor informatie en tips. Veel is puur, daarmee bedoel ik kruiden en pure ingrediënten uit de natuurlzoals het hoort heel fijn. Ik kom er sinds mn jeugd er is niet beter dan Van De Pigge als drogisterij.

26. huhtikuuta 2022

Beste Monique
Hartelijk dank voor je mooie en positieve review! Wat leuk dat je al zo lang klant bij ons bent!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin