Zou het kunnen dat ze ook onder de naam ‘Swinkels mode’ opereren? Heb een jurk besteld. Kreeg keurig een mail dat de jurk 6 dagen geleden is verzonden maar tot nu toe nog niets ontvangen. Via de (zog... Näytä lisää
Er ging niks mis behalve dan dat ze volgens mij foto's gepikt hebben van een site genaamd Daughters of India. En zo wordt je in de zeik genomen.
Nep firma Vriendelijke email maar geen resultaat Eerst 10%, vervolgens 25% en je krijgt geen euro retour. Ze kunnen ineens niets terugvinden in hun systeem Lekker makkelijk geld verdien... Näytä lisää
Ik eerst hier de recensies moeten lezen voordat ik bestelde.... Je denkt namelijk bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Site ziet er leuk uit, producten lijken oke. Niks is minder waar! AliExpress... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Er ging niks mis behalve dan dat ze…
En zo wordt je in de zeik genomen.
Ook van Swinkels mode?
Zou het kunnen dat ze ook onder de naam ‘Swinkels mode’ opereren?
Heb een jurk besteld. Kreeg keurig een mail dat de jurk 6 dagen geleden is verzonden maar tot nu toe nog niets ontvangen. Via de (zogenaamde) volgmogelijkheid die ik op internet heb gevonden wordt gemeld dat het artikel niet bekend is……
Bestel hier NOOIT
Bestel hier NOOIT! Het zijn oplichters, storten je geld echt niet terug bij een retourzending en proberen je aan het lijntje te houden met de opmerking dat ze een onderzoek gestart zijn....niet dus!
In 1 woord een K.L.O.T.E bedrijf!
In 1 woord een K.L.O.T.E. bedrijf!! En dan druk ik t nog netjes uit….
Net als bij de andere is het rommel uit China,
Hoge retourkosten met de kans dat het pakket niet aankomt. Dus gekozen voor 20% retour maar zelfs deze heb ik na goedkeuring na 12 dagen nog niet ontvangen…
1 ster is eigenlijk nog teveel
1 ster is eigenlijk nog teveel. Begin oktober een artikel aangetekend retour verzonden. Tot nu toe (februari) geen geld terug gekregen, wel steeds de reactie: we wachten met de terugbetaling tot de artikelen in ons magazijn zijn aangekomen. Lulpraat dus , geen zaken mee doen is mijn advies.
Zo een slecht bedrijf
Zo een slecht bedrijf, ik heb spijt dat ik de revieuws niet heb gelezen.
TRAP ER NIET IN, KWALITEIT KLOPT NIET. ARTIKEL KAN JE NIET TERUG STUREN. Vreselijk bedrijf.
Dit bedrijf is een ordinair
Dit bedrijf is een ordinaire bedrieglijke instelling.
Koop hier niet! Koop hier niet!!!
De kwaliteit is slecht en je krijgt je geld niet terug.
koop hier niet!!!!!!
Goedkope brol uit China
Goedkope brol uit China.
Labels eruitgeknipt zodat je het niet meteen zou merken, maar als je retour wilt sturen zie je dat het gewoon uit China komt.
Veel te duur voor de brol die je krijgt.
Scammer
Scammers.
They send shitty product as wedding dress. I send the product back immediately.from NL to China back…It’s been 7months no progress.
They scammed my 150euros.
Dont trust them.
blouse gekocht en betaald maar word…
blouse gekocht en betaald maar word niet geleverd dus
beduveld
1 is werkelijk een te hoge cijfer
1 is werkelijk een te hoge cijfer. Ik had 2 jurken besteld, kreeg ik bericht dat 1 artikel was uitverkocht dus dat ik een terugbetaling kon krijgen of winkel tegoed. Ik had gekozen voor de terugbetaling. Na 6 weken kwam de andere jurk pas binnen, en het was werkelijk waar troep. Die jurk heb ik teruggestuurd voor €20 euro, en dus hoor ik in totaal €110 terugbetaling te krijgen voor de 2 artikelen (waarvan 1 nooit is aangekomen). Na meerdere mails te sturen heb ik na 7 maanden nog niks terug gestort gekregen. Grootste scam ooit. Hoe deze site nog bestaat snap ik echt niet, en hoop dat niet meer mensen vallen voor hun fraude
Slechte ervaring – Afschuwelijke aankoop!
Het was een enorme teleurstelling om deze leren jas te ontvangen. Het lijkt een betrouwbare website, en het is zo goed gepresenteerd dat je denkt dat je iets in Nederland koopt. Helaas is dit helemaal niet het geval; de winkel is gevestigd in China. Het grootste probleem is echter de kwaliteit van het product. De jas is geen echt leer, maar van plastic! Je kunt net zo goed een goedkoop kledingstuk op TEMU kopen voor 10 euro. De informatie op de website is totaal misleidend en komt helemaal niet overeen met het product dat je ontvangt. Het voelt als een enorme oplichting. Ik zou dit absoluut vermijden en raad niemand aan hier iets te kopen.
VUILE OPLICHTERS ZIJN HET.
VUILE OPLICHTERS ZIJN HET.
ZOEKEN NOG INFLUENCERS OOK!!!!
TRAP ER NIET IN. ZIT IN HONG KONG. DUS ER HEEN KUN JE NIET.
DAT IS HUN GELUK ANDERS ATEN ZE AL HEEL LANG VLA......
SLECHTE SITE OOIT!!
Dit is een van de slechtste kleding sites, ik heb 2 hoodies voor 120 euro betaald deze waren echt china troep, deze kleding is nog slechter dan aliexpres duurder ook nog!!
Ik dacht dat dit een betrouwbare site was door de nederlandse naam maar blijkbaar kwam het uit china.
Na anderhalve maand wachten kregen we een vuilneszak binnen helemaal omwikkeld met tape.
De kledingstukken waren ook nog gekreukt en beschadigd.
Deze site zou ik niet aanraden!!
Een 1 is nog een cijfer teveel
Een 1 is nog een cijfer teveel. Ten eerste doet het bedrijf alsof ze Nederlands zijn met een Nederlandse naam. Maar laat je niet foppen, het is gewoon Ali express. Zogenaamd een levertijd van 6 tot 9 dagen. Wij kregen na 4 emails sturen, waarin wij vroegen waar pakket bleef, na ruim een maand het pakket. Jawel in de bekende vuilniszak. We hebben 120 euro betaald voor 2 hoodies die eigenlijk 20 euro in totaal waard waren. Terugsturen is niet lonend, want je moet met track en trace op eigen kosten retourneren. En dan maar hopen dat je je geld terug krijgt. Zo'n slechte webshop nog nooit meegemaakt. Was eens maar nooit meer. Bezint voor ge begint dus
NIET te vertrouwen!
Normaal gesproken kijk ik naar recenties van onlineshops die ik niet ken voordat ik bestel, maar deze keer vergeten om dat te doen... en daar heb ik zeker spijt van. Na drie weken wachten, webshop gemaild. Ik kreeg te horen dat één van de artikelen niet op voorraad was, dus ik zou een tegoedbon krijgen als restitutie. Tweede artikel zou onderweg zijn. Ik gaf aan het bedrag terug te willen krijgen, maar nee hoor... dat zou niet mogelijk zijn. Ik ga mijn creditcard inschakelen om het toch terug te krijgen, hopelijk helpt dat. Tweede artikel is net binnen en ik kon net zo goed 5 euro bij Temu of een andere Chineze webwinkel uitbesteden, want kwaliteit is net zo slecht. Terugsturen kost me iets van 26 euro, maar ik heb liever dat dan Van der Brink rijk maken. Dus NIET erin trappen!
wat een oplichting!
wat een oplichting!! schoenen zien er niet uit en ze doen zich voorkomen als een Nederlands bedrijf. Schande dat dit gewoon kan in nederland.
Bestolen; ik doe aangifte!!!
Zelfde verhaal als iedereen hieronder; opgelicht.
Ik ga AANGIFTE doen bij de POLITIE; hoe meer mensen dat doen, des te beter! Kan via politie.nl / aangifte doen (online). Succes, want dit soort mensen moet gestopt worden
Trui bestelt zogezegd geleverd na 9…
Trui bestelt zogezegd geleverd na 9 dagen na belofte levering no altijd niets mogen ontvangen nu antwoorden ze zelf niet meer bedrog eerste klas niet te vertrouwen best niets kopen
Het is té mooi om waar te zijn
Het is té mooi om waar te zijn! Een vegan wollen trui kun je echt niet kopen voor 40 euro. Ik ben blij dat ik de reviews gecheckt heb. Werd eerder dit jaar al teleurgesteld door bestelling bij een site die ook Chinees bleek te zijn en polyester jurk leverde in plaats van linnen. Hoe kunnen we ons wapenen tegen deze Chinese oplichters? Door reviews te schrijven en te lezen.