Volgens de promotie zijn de jurken…
Volgens de promotie zijn de jurken gemaakt van bamboe en hennep....niks van 100% polyester!!!!!puur bedrog.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ik heb meer dan 3 weken geleden een bikini besteld en betaald. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb drie mails gestuurd maar deze blijven onbeantwoord. Een goede raad voor iedereen: koop NOOIT bij Vandecautermode. Het is pure oplichterij!!!
Berlinde
Sandalen besteld en betaald nooit ontvangen, antwoorden ook niet op mails, oplichters, pas op en bestel niks 😡😡😡😡
Bestel hier NOOIT! Laat je niet misleiden door de mooie website en het perfecte nederlands van het bedrijf Vandecauter mode Brussel!
Wat beloven ze ?
1. Welkom bij Vandecauter mode, de Belgische fashion hotspot waar stijl en kwaliteit elkaar ontmoeten.
Realiteit:
Je denkt dat je bij een Belgisch bedrijf bestelt, maar het komt rechtstreeks van China. De foto's van hun winkel zijn gewoon nep!
2. Als groeiend familiebedrijf met een geschiedenis van ruim twintig jaar, streven wij ernaar om hoogwaardige modeartikelen te leveren aan zowel jong als oud. Onze naam staat voor expertise, vertrouwen en kwaliteit.
Realiteit : kwaliteit is ronduit slecht, 100% polyester, gelijkt totaal niet op aangeboden product
3. Reda™ | Dagelijkse Comfortjurk
(4.7 Uitstekend)
Deze jurk is ontworpen voor dagen waarop je iets wilt dat comfortabel aanvoelt vanaf het moment dat je het aantrekt, terwijl het je toch die natuurlijk gepolijste uitstraling geeft.
De zachte, ademende stof beweegt met je mee, de ontspannen silhouet flatteert zonder te kleven, en de praktische zakken maken het een jurk waar je keer op keer naar grijpt.
Normale prijs€184,95 Verkoopprijs€39,95 I
Realiteit: jurk is helemaal niet van zacht ademende stof, maar 100% polyester, je zweet al als je hem ziet.
3. Ik stuurde hen een mail met mijn slechte ervaring. Volgens hun website laten ze je dan weten waarheen je het terug kan zenden. De mail kwam terug omdat het bericht niet kon afgeleverd worden.
Dus beste mensen, bestel hier NOOIT ! Echte oplichters! Pure schande.
Verkeerde kleur jurk geleverd na 3 weken, lage kwaliteit, geen reactie op vraag naar retourinfo, 3 mailadressen maar mails undeliverable, geen rechtstreeks telefoonnummer. Dropshipping uit China. Te mijden!