Valle Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg synes utrolig godt om designet grundet “Keep it simple”. Jeg bestilte derfor en cap, og fik den hjem få dage senere. 💪🏻 Den tilpasser sig ens hovedeform, og er super behagelig at have på. 👌🏻🙂... Näytä lisää

1. Vaateliike

Caps / Huer

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

At handle i denne onlinebutik viste sig…

At handle i denne onlinebutik viste sig at være både praktisk og pålideligt. Hjemmesidens layout gjorde det nemt at finde det, jeg ledte efter, og bestillingsprocessen var hurtig og effektiv. På trods af en lille forsinkelse i forsendelsen ankom produkterne godt emballeret og i god stand. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til andre, med en bedømmelse på 4 stjerner.

4. maaliskuuta 2024

Mega god og hurtig betjening

Mega god og hurtig betjening. Købte en virkelig lækker hue som klart kan anbefales

5. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Laura, Mange TAK for den søde besked + rating! :) Vi er glade for du kan lide vores hue.

Jeg bestilte en cap

Jeg bestilte en cap, modtog den 2 dage efter.
Kvaliteten er helt i top og selve pasformen er helt exceptionel.

Mega fed!
Kan helt klart anbefales !

17. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Michael, TAK for de fine ord :D Vi er glade for du kan lide vores cap! Det betyder meget for os.

Jeg synes utrolig godt om designet…

17. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej! TAK! :D Vi er vildt glade for den tilbage melding og feedback af vores produkt! Mange mange tak for den fine anmeldelse :D

Kundeservice i verdens klasse

Hurtig levering, kundeservice i verdens klasse, super brugervenlig hjemmeside, gode priser hvor alle kan være med og TOP kvalitet!

9. syyskuuta 2021

Hej Louise, WOW tak for de fine ord, det betyder meget for os :D

Super fede produkter

Fede produkter, hurtig levering og overskuelig hjemmeside!
Kan klart anbefales.

1. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Martin, Mange tak for de fine ord, det betyder meget for os :)

Super glad for min cap

Super glad for min cap! Fedt design og lækker pasform. Kan kun anbefales 👌🏼

26. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Hinsby! Super fedt du kan lide vores cap :D TAK for anbefalingen.

Fremragende kvalitet og design

Fremragende kvalitet og design. Yderst tilfreds 👍🏻

17. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Stinus, Mange tak for din feedback & den flotte karakter :D Vi er rigtig glade for at du kan lide vores produkter! Mange tak :D

Hurtig levering

Hurtig levering, god kundeservice og fed cap. Fornøjelse at handle på siden.

6. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Oliver, Mange tak for den flotte karakter og de rosende ord! Vi er glade for du kan lide vores webshop + cap :D

Går rigtig ofte med kasket

Går rigtig ofte med kasket, så derfor har jeg også mange forskellige kasketter. Synes ofte det er svært at finde noget som både er ordentlig kvalitet og hvor pasformen så samtidig er virkelig god. Kasketten fra Valle er spot on!!

4. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Valle

Hej Kenneth, Mange tak for dine pæne ord, vi er glade for du kan lide vores kasket! Vi sætter sindsyg meget pris på din feedback :D