Seit fast 2 Monaten geht es um die Rücksendung einer Smartwatch. Das Unternehmen übermittelte keine Unterlagen für die Rücksendung. Selbst mit DHL zurückgeschickt, Nun wird behauptet,ddass die Smar... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Sehr enttäuscht
Valante fem fit 3 im März 2025 als Geburtstagsgeschenk gekauft.Nach einigen Wochen ist sie ausgefallen und ließ sich nicht wieder einschalten.Kundendienst mehrfach informiert.Hinweise konnten nicht realisiert werden, da nicht mehr einschaltbar.Telefonisch ist Kundendienst nicht erreichbar. Bitten um Rücksendung,Reparatur, Tausch oder Rückerstattung nicht beantwortet. Enttäuscht!!!
Afzetterij
Een zestal maanden geleden bestelling geplaatst. Track en trace bleef hetzelfde. Meermaals email gestuurd en kreeg steeds dezelfde boodschap: we zijn er mee bezign bedankt voor geduld en nog wat gezever. Nog steeds geen bestelling ontvangen en heb mijn geld terug gevraagd. Deze vraag is al meer dan een maand in behandeling. Meerdere malen gemaild, maar telkens zelfde excuus!
Echte afzetters, nul betrouwbaarheid.
Betaald en nooit ontvangen
Betaald en nooit ontvangen. Meerdere keren mee gemaild en altijd een standaard antwoord met we zijn er mee bezig enz. Een track and trace link die al 4 maanden op hetzelfde staat.
Schande! Niet te vertrouwen aankoop gedaan half januari nog steeds niets ontvangen. Denk dat ik mijn geld kwijt ben, is duidelijk een scam
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Als je niet levert dan binnen 30 dagen geld terug!
Oplichters!!!
1 ster is nog teveel voor dit misselijkmakende “bedrijf”. Ik heb in maart een horloge besteld en wel ontvangen. Ging dezelfde avond nog kapot. Aangemeld via het retourportaal en een maand later reactie dat die is afgewezen ivm product uit uitverkoop 🤣🤣🤣… uitverkoop jaja, rommel is het zeker wel dus wat dat betreft zou het zeker kunnen kloppen. Ik heb alle documentatie bewaard gelukkig. Mailtjes, verzendbewijs etc. Dus ik sta gewoon in mijn recht aangezien ik binnen 14 dagen mag retourneren.
Ik heb via klarna betaald en ben dus geen geld kwijt. Zij moeten ook onderzoek doen met wie ze zaken doen dus ben heel benieuwd wat hieruit gaat komen. Via klarna is normaal gesproken een “beschermde koop”.. ik ga nog contact opnemen met de consumentenwijzer maar hoezo bestaat dit bedrijf al zolang en kan dit maar door blijven gaan! Het is gewoon diefstal.
Oja zojuist keek ik nog even op de site en is de omroepweg 11 ineens geen retouradres meer, maar het staat nog wel bij het retourportaal 😂😂 wauw. Telefonisch ook niet te bereiken.
Nog geen 1 ster waard en ik hoop dat karma snel zijn werk doet.
Oplichters!
Afzetters!!
Ook hier dezelfde waardeloze ervaring, met deze oplichters. Uiteindelijk horloge in maart te laat ontvangen, kwam rechtstreeks uit China, zijn dus dropshippers. Hebben het gelijk retour gemeld en kregen de wel bekende smoes; afgewezen want is van uitverkoop. Wettelijk mogen aan die 14 dgn retourrecht geen voorwaarden zitten en ook op de site geven ze dit zelf aan, mogelijk retour zonder rede. Vervolgens zijn ze niet te bereiken. En zelfs na terugsturen met track&trace geen reactie. Ik heb melding bij politie en ACM gedaan. En die laatste raad ik iedereen aan, want zij gaan bij meerdere meldingen actie ondernemen. Er is hier nog een Valente onderwerp, met nog veel meer drama reviews.
bestellen
Beste mensen hoe deze firma aan 2 1/2 ster komt weet ik niet zij verdienen er geen.
Reeds 99 dagen wacht ik op terug betaling van een terug gestuurd pakje.
Is er iemand die een ander drukkingsmiddel heeft om deze firma aan te klagen, je kan zien in de revieuws dat dit een bende bedriegers is
Zelfs 1⭐️ is al veel te veel voor die…
Zelfs 1⭐️ is al veel te veel voor die oplichters. Na vele maanden nog steeds niets binnen en op elke mail hetzelfde excuus. Telefonisch niet bereikbaar.
Absolute oplichters
Nog steeds geen reactie ontvangen. Maanden geleden iets besteld, nooit meer ontvangen. Gevraagd of ze de bestelling wilden annuleren en geld terugstorten. Uiteraard nooit meer iets van vernomen. Absolute oplichters!
Het is nog geen ster waard
Het is nog geen ster waard . Bedriegers en dieven zijn het .
Mensen wees gewaarschuwd dit is een fake site!
16 januari een bestelling gedaan maar…
16 januari een bestelling gedaan maar tot nu toe niks ontvangen. Dit is gewoon een loese zaak. Ik zou hier niks bestellen als iemand dit wil doen.
Pure diefstal dit!
Pure diefstal dit!! Besteld, betaald en niks ontvangen!! Standaard mail….bestel hier niet, je bent echt je geld kwijt
Geen levering
Broek besteld op 4 januari 2025 maar tot op heden niet ontvangen...
NOOIT hier bestellen
Nooit hier bestellen. Ik heb een maand geleden iets besteld plus echt 7 e-mails gestuurd, krijg alleen mr dezelfde reactie die met chatgpt is gemaakt. Ze zeggen steeds dat ze mij “zo snel mogelijk een reactie” gaan geven, maar sturen helemaal niks als ik geen email stuur. Er staat op de website 100% terugbetaling garantie maar vertrouw dat niet. En ook als ik mijn bestel nummer invoer in volg je bestelling staat er bestelling niet gevonden. Echt een scam bestel hier echt NOOIT.
Heel slecht
Heel slecht. Nooit gekregen. Antwoord via een vertaalprogramma.
Riekt nasr oplichting uit China oid
4wk geleden besteld.
Al twee keer gereclameerd. Kan alleen p mail. Er wordt gereageerd met 2x dezelfde mail in het Nederlands dat door een vertaalprogramma is gehaald. Pure scam. Waarschijnlijk door Chinezen een kantoorruimte gehuurd om een adres te hebben, masr daar zit niemand. Ik denk dat ik naar mijn truien kan fluiten.
Eigenlijk is 1 ster nog teveel.
Eigenlijk is 1 ster nog teveel.
Na lang wachten uiteindelijk de kleding ontvangen, maar deze voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Hierop een mail gestuurd met de vraag om de retour gegevens. Deze pas na lang aandringen en meerdere mails ontvangen. Blijkt dat ik het alleen rechtstreeks naar China kan terug sturen. Daarbij zijn de verzendkosten dan ook nog voor eigen rekening.
Aangezien ik geen vertrouwen heb mijn geld nog terug te zien na retourzending, neem ik de gok maar niet om ook nog eens verzendkosten te betalen.
Mijn advies, NOOIT hier bestellen.
Nooit bestellen
Besteld betaald en dat was het lijkt echt op fraude.
Wij hebben een bestelling gedaan
Wij hebben een bestelling gedaan, ongeveer een maand geleden, Na een aantal dagen een track and trace code gekregen. Deze track and trace code geprobeerd maar de status verander nooit, ondertussen contact gehad met valente amsterdam( al een aantal maal ) gevraagd achter een terugbetaling maar krijg steeds het andwoord dat ze de status actief opvolgen en dat ik geduld moet hebben. Als ik mijn bestelling wil volgen via hun website krijg ik de meldig "kan geen bestelling vinden"
Een advies voor toekomstige klanten denk 2 keer na voor je iets besteld bij hun mijn bestelling nummer #1318.
Zeer slecht bedrijf
10 maart, vervolg op eerde review.
NOG STEEDS mijn geld niet terug. 3 maanden verder. Ik kreeg nog de mededeling dat dit kan gebeuren als men het retourportaal niet gebruikt. Ohw...dus nu proberen jullie de schuld maar af te schuiven. Even voor de duidelijkheid en voor de 4e keer...HET RETOURPORTAAL DEED HET NIET. Daarnaast moeten jullie de administratie op orde hebben, zeker na zoveel mailcontact.
Verder kreeg ik volgende mail op 8 februari als reactie op de slechte review:
"Beste Marc,
Wij nemen inmiddels ook kennis van uw negatieve review.
Nogmaals excuses voor het langere wachten. Er is inderdaad een vertraging opgelopen door een menselijke vergissing.
Bent u bereid de review te verwijderen? Uiteraard doen wij dan het nodige voor de terugbetaling."
Bijzondere mail! Dus als ik de review verwijder, DAN PAS gaan ze weer het nodige doen??
Let op mensen....bestel hier niet
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.