Buggar i appen och dålig återkoppling av felanmälan
Redan vid installationen av värmepumpen med tillhörande internetmodul (VR921) till appen har det varit väldigt mycket fel, på både modul och app. Min installatör och jag har fått lägga mycket onödig tid på felsökning, och supporten från Vaillant har varit högst medioker.
Efter många försök att få hjälp av ”Technical support” har det oftast bara resulterat i att dom svarat, vi vet inte hur problemet skall lösas, alternativt att det nog är fel i appen. Så rekommendationen blir att avvakta tills en ny version av appen ges ut, och då kontrollera om felet försvunnit.
TS verkar inte ha någon kontaktväg direkt till utvecklarna av appen, där dom i så fall skulle kunna få information om redan kända fel, alt. anmäla uppkomna fel.
TS verkar inte ens vara intresserade av att föra fram felen till utvecklarna av appen utan verkar bara hoppas på att felet blir avhjälpt i den nya versionen av appen.
Jag har många ggr anmält uppkomna fel till TS men inte ens fått någon återkoppling eller svar, trots många påminnelser. Gör man en felanmälan förväntar jag mig ett svar, men inte ens det lyckas TS göra, otroligt dåligt.
Min bedömning är att TS inte har tillräcklig kompetens för att arbeta med fel som uppträder i internetmodulen eller appen.
Jag vet att värmepumpen fungerar bra utan appen, men den är en del av värmepumpsystemet och skall fungera för distanskontroll och övervakning då man t.ex. är bortrest.
17. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu