Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że V... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególnośc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.
Tomasza Zana 1, 20-601, Lublin, Puola
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Intuicyjność, prosty proces zamówienia i zniżka :) (przy płatności za całość)

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Fajnie gdy by cena końcowa była taka jak na stronie , przy rezerwacji często wytępuje problem a gdy już dodzwoni się do Państwa to cena nie jest taka sama jak na stronie

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Proces płatności niezgodny z opisem. Nie można było zapłacić w 2 ratach chociaż.... można było.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Od wielu lat, całą rodziną jeździmy na wakacje z Vacansoleil.
Byliśmy w domkach, namiotach i zawsze jest wspaniale.
W tym roku firma pomogła nam utrzymać rezerwację w kempingu, na którym nam szczególnie zależało.
Wiemy, że nie było łatwo i były z tym problemy, ale mamy, dzięki pomocy pracowników Vacansoleil,w dobrej cenie to, na czym nam zależało.
Dziękujemy

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Profesjonalne, fachowe doradztwo i świetna obsługa klienta sprawiły, że nie miałam żadnego problemu z rezerwacją miejsca campingowego ,próbowałam rezerwować w innych firmach i nic z tego nie wyszło i dopiero tutaj udało mi się, bo tutaj wszystko przebiega szybko ,sprawnie i najlepiej .

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Rezerwacja drogą internetową nalicza opłatę rezerwacyjną za pobyt na każdym kempingu z osobna, pomimo wakacji "w ciągłości". Mało czytelny jest schemat wolnych terminów na poszczególnych kempingach. Strona narzuca zapłatę za rezerwację przelewem natychmiastowym, choć można skorzystać z opcji wydłużonej płatności.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Świetny kontakt, podejście bardzo, bardzo indywidualne. Super profesjonalnie ale z ludzką twarzą. Idealnie!

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Nieskomplikowany, czytelny proces zakupu usługi. Bez zbędnych komplikacji. Polecam

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Niestety nie można było dokonać rezerwacji przez stronę i trzeba było kontaktować się z operatorem. Sytuacja nie zmieniła się do dzisiaj.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Prosty sposób rezerwacji, miła obsługa telefoniczna! Planowanie wakacji z Vacansoleil to sama przyjemność!

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Bardzo przyjemne rodzinne wczasy, Wszystko na najwyższym poziomie. Przecudowny camping w pięknej lokalizacji.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Niestety otrzymaliśmy domek najgorzej usytuowany z możliwych, chociaż rezerwacja była złożona więcej niż pół roku przed przyjazdem. Nikt nas nie poinformował, że w tym standardzie mogliśmy mieć domek z grillem gazowym.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Byliśmy z Państwa firmą kilka razy na wyjazdach we Włoszech. Natomiast wyjazd z Państwa firmą w roku 2022 do Włoch miejscowość Cesenatico niestety nie należała do najlepszych. Domek miał usterki : brak ciepłej wody w jednej z łazienek, w drugiej były odwrotnie opisane krany. Domek był nie pierwszej czystości. W szparach okiennych zalegał brud. Miał również brak w wyposażeniu naczyń. Zgodnie z poleceniem Państwa opiekuna napisaliśmy sms z prośbą o interwencje. Jednakże do dnia dzisiejszego nikt się nie zgłosił. Trochę długo jak na interwencję. Sam kemping ładnie położony, domek również.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Przedstawicielka Vacansoleil Polska przyjeżdżała meleksem pod domek, w którym mieszkaliśmy i w języku angielskim pytała się czy nie potrzebujemy pomocy ze strony biura. Z naszej strony zadawane były pytania dotyczące pobytu oraz możliwości lokalnych. Zawsze spotykaliśmy się z sympatyczną reakcją.

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Mało elastyczne warunki rezerwacji. Nawet przy rezerwacji z rocznym wyprzedzeniem bardzo duża wpłata początkowa. Dokumenty rezerwacyjne i ubezpieczenie przesyłane chaotycznie.
Na miejscu opieka bardzo profesjonalna i przyjazna. Bogaty pakiet powitalny.
Zdanie domku przyjazne choć niemożliwy był wczesny wyjazd z kempingu. Trzeba było czekać do "otwarcia obsługi"

Vastaus yritykseltä Vacansoleil Polska
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.