Super hjælpsom , har brugt dem flere gange nu , og det enkelt og lige til , de får min varmeste anbefaling
Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det! Og personalet hos keyhole er simpelthen så søde og behjælpelige ved de mindste spørgsmål! 🙏
The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Näytä lisää
En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt k... Näytä lisää
Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.
Amaliegade 6, 2. tv. , 1256, København, Tanska
- info@usekeyhole.com
- usekeyhole.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Keyhole
De vil have adgang til ens netbank…
De vil have adgang til ens netbank selvom et beløb på 76 kr om måneden. Andre bruger e-indkomst fra skat og synes ikke de er hjælpesomme. De er ligeglade

Vastaus yritykseltä Keyhole
Det har været hurtigt og enkelt.
Det har været hurtigt og enkelt.
Samtidig har vores flytte drømme kunne indfries da drømmeboligen pludselig var der.

Let enkelt
Let , enkelt - personlig vejledning og ikke lang vente tid på tlf.
Tak for god service.

Alt var enkelt
Alt var enkelt, jeg trengte bare litt hjelp for å fullføre prosessen elektronisk, og den gikk bra.

Vastaus yritykseltä Keyhole
Det er positivt en lettelse og enkelt…
Det er positivt en lettelse og enkelt at man slipper å betale et depositum på flere tusen kroner, og kan dernest anbefales at man leier hos Keyhold.

Vastaus yritykseltä Keyhole
Det gikk fort og greit å få depositum…
Det gikk fort og greit å få depositum garanti.

Vastaus yritykseltä Keyhole
Dette her var utrolig fort gjort og jeg…
Dette her var utrolig fort gjort og jeg ble forklart tydelig hvordan jeg skulle gå frem ,veldig fornøyd!

Vastaus yritykseltä Keyhole
Jeg vil gerne sige tak 🙂 det gik…
Jeg vil gerne sige tak 🙂 det gik stærkt og godt tilfreds

Vastaus yritykseltä Keyhole
Fantastisk hjælp og mega god service !
Fantastisk hjælp og mega god service !
Kan varmt anbefale keyhole til andre.

Vastaus yritykseltä Keyhole
Blev godt taget imod da vi sku lån til…
Blev godt taget imod da vi sku lån til indskud

Vastaus yritykseltä Keyhole
Virkelig hjælpsomme og flinke mennesker
Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare været super hjælpsomme, tiltrods for mine frustrationer om lejer. Når man ringer kommer man i dialog med flinke og venlige medarbejdere. Jeg ville helt sikkert gøre brug af tjeneste en anden gang.