Saanut 5/5 tähteä

Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en vriendelijke mensen! Er was een "schroefje" van de urn kwijt geraakt, er is vlot en kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gekozen voor een mini urn van kristalglas in roze/blauw voor de man van een vriendin die na 3,5 week in het ziekenhuis aan corona is overleden. Aangezien wij als jeugdvriendinnen niet bij de cr... Näytä lisää

1. Hautaustoimisto

Tietoja yrityksestä Urnencenter

Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten.

Achteraf Betalen

Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.

Klantvriendelijk

Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Over Urnencenter

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Slechte communicatie en bereikbaarheid

Op woensdag bestelling gedaan. Na het betalen van mijn bestelling een betaalbevestiging ontvangen in mijn mailbox zo ook een mail dat we de bestelling volgende week zullen ontvangen. Wat toch wel een ruim begrip is. Op vrijdag een bevestiging van verzending van een ander bedrijf Limitless Digital. Hebben moeten googelen om er achter te komen dat dit Urncenter is. Echter na een aantal dagen geen pakket ontvangen. Indien er vertraging is van het product wil je graag op de hoogte worden gesteld. Telefonisch niet bereikbaar ook op mail geen reactie. Na vaak geprobeerd telefonisch contact werden we uiteindelijk teruggebeld. Product bleek niet op voorraad. Geen communicatie dat product later bezorgd zou worden. Ook blijkt dat het vakantieperiode is. Blijkbaar werkt er dan niemand! geen excuses gekregen niet per telefoon ook niet per mail. Niet de persoonlijke service die ze wel zeggen te geven. Wachten nog op ons geld.

22. huhtikuuta 2026

Mooie urn

De urn was snel binnen, en is heel mooi. Goede kwaliteit. Een mooie laatste rustplaats voor mijn lieve Bibi

28. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service en precies wat ik zocht

Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnencenter. De glazen vogel in meerdere kleuren is precies wat ik zocht ❤️❤️

8. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij met de urne

Ik ben heel blij met de urne, màar, ze is heel anders dan degene die ik besteld had. Ik denk bij multi gekleurde glazen druppel urnes dat het er nooit hetzelfde uitziet als op foto. eerst wou ik ze daarom terugsturen maar ze is toch mooi dus gehouden.

15. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik wist wat ik nodig had en heb mijn…

Ik wist wat ik nodig had en heb mijn bij urnencenter besteld.

Normaal 6 weken levertijd maar een paar dagen later had ik hem al in huis.

Dus snelle levering goed verpakt.

Contact had ik maar via mail en dit verliep super

Bedankt voor de service

1. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin