Stort urval, bra priser, snabba att svara på kundtjänst och ännu snabbare leveranser, bara en dag eller två. Klockan kom med bra fodral/skydd och verktyg för att justera armbandslänk (vilken omtanke!... Näytä lisää
Snygga smycken bra priser mm och det kommer relatift ofta nya och kampanjer, hade varit lite mer ringstorlekar vissa är lite mer åtgång på annars smidigt, jo om varan inte finns så får man svar samma... Näytä lisää
Fick en annan klocka än vad jag hade beställt och som inte fungerade. Mailade kundtjänst flera gånger och de tar lång tid på sig att svara innan jag kunde få min retur godkänd.De ville inte heller ski... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Säljer klockor och Vikingasmycken. Alltid till kampanjpriser och fraktfritt
Lars Påhlsväg 23, 25352, Lerberget, Ruotsi
- 0708811396
- kundtjanst@urflott.se
- urflott.se
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Snabbt och smidigt
Snabb service Och fin klocka
Snabb leverans. Tyvärr såg inte armbandsuret ut som på bild. Mörkblå urtavla i stället för svart. Romerska siffror i kombination med inga siffror alls i stället för arabiska siffror. Det fanns ingen information om dessa förändringar i samband med leveransen. Jag valde att behålla uret ändå trots viss besvikelse.
Grym produkt och snabb leverans.
Snygga smycken bra priser
vissa är lite mer åtgång på annars smidigt, jo om varan inte finns så får man svar samma dag och snabbt med leveranserna det är som det ska vara återkommande kund man tackar
Välgjorda smycken till bra pris!
Svarar inte 😴
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Fina armband. Rekommenderar denna sida
Micke snart Kommer post Micke bra…
Micke snart Kommer post Micke bra klocka Respekt
Det var lätt att beställa och väldigt…
Det var lätt att beställa och väldigt snabb leverans! Snygga klockor!
La entrega fue rápida
La entrega fue rápida, segura y el producto llegó sin problemas
Jag köpte ett mycket fint läderarmband…
Jag köpte ett mycket fint läderarmband i present. Fantastiskt bra service. Fungerade bra med posten och det kom fram väldigt snabbt direkt i postlådan. Supernöjd!!!
Snabb leverans.
Nöjd och glad
Snabb leverans och klockan jag beställt är jättefin. Jag är så nöjd.
Allt bra
Allt bra! Snabb leverans! Fin vara! Garanti och fin förpackning! Jag är jättenöjd än så länge!