schoenen bij besteld, maar de dag erna kon ik niet meer op de site. in mijn bevestigingsmail staat je bestelling bekijken en bezoek onze winkel, geen enkel van deze 2 werkt nog. nu was eigenlijk mijn... Näytä lisää
Pure oplichters. Zogenaamd koop je met korting niet te retourneren producten. Schoenmaat 44 is ongeveer maat 40. Niet in te ruilen of te retourneren. Krijg je een oplichtersvoorstel voor een 60% reduc... Näytä lisää
1 ster is al teveel! Waardeloos bedrijf ...slechte kwaliteit en valt erg klein. Fake en valse beloften. Geen retour mogelijk alleen bij volgende bestelling 20 procent korting haha lachertje. Vres... Näytä lisää
Dit is 100% oplichting. "Handgemaakte lederen schoenen" is plastic troep uit China die in een plastic tas gepropt wordt geleverd (geen doos, schoenen zijn volledig krom getrokken). Op mails wordt n... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Servicegerichtheid
Ik had vergeten de maat van mijn schoenen te vermelden bij de bestelling.
Lisa van de klantenservice reageerde zeer alert op mijn mailtje en zou het direct aan de leverpartners doorgeven. Ze hield me telkens tussentijds op de hoogte en vroeg een beetje geduld.
Welnu de schoenen zijn binnen en het is gelukt om de levering aan te passen!
Pluim voor de service Urbanza👍
Enorm slechte kwaliteit van…
Enorm slechte kwaliteit van schoenen,made in china,plastiek,opgelicht dus.maat 43 besteld...is pasvorm 41/42.
Geen merk op de schoenen,schandalig ,schoenen zijn 5 euro waard
Oplichters
Had ik hier maar eerder gekeken. Opgelicht! Communicatie met dit bedrijf is niet mogelijk. Je krijgt automatische antwoorden terug, zitten geen echte personen achter. Ze beloven van alles maar je ontvangt niks
Koop hier niet!
Dropshipping
Dropshipping! Chinese brol, erbamelijke kwaliteit, geen retour of terugbetaling mogelijk, na een aantal mails waarin ze kortingcodes aanbieden (eerst 20%, dan 40%, 60%, 80% en 100%) stopt alle communicatie
Ordinaire dropshopping website. Geen webwinkel !
Doet zich voor als een serieus bedrijf met een magazijnteam. Alle goederen bij Urbanza worden door de persoon bij de Chinees besteld en die mag het naar het de klant sturen. De domeinnaam is via Tucows in Canada geregistreerd. Dit gebeurt vaker om de boel op voorhand te gaan besodemieteren. Reacties door persooneel worden gedaan door fictief personeel.
Aaangifte in de maak!
Koop hier niet!!!!
Toppunt van zeer slechte kwaliteit en service. Producten kun je niet ruilen en geld krijg je ook niet terug, want alles is in de aanbieding dus valt buiten retour beleid.
Illegale handel met dropshipment uit China.
Na heeeeeel lang aanhouden nu een…
Na heeeeeel lang aanhouden nu een retouradres in China ontvangen. Ik deel hem even: room 1809-3 Global Building, Financial Sixt Street, Yiwu 322000. Met de opmerking: hou rekening dat de verzending veel geld kost en voor eigen rekening is. Geen opmerking over of ik dan mijn geld terugkrijg van de aankoop.
Ik heb daarop verzocht om het adres in Eindhoven en dat ik het graag daarnaar terugstuur, dat die kosten wel mee zullen vallen.
M.i. weer misleiding: doen alsof NL. bedrijf, dan komt t uit China met slechte kwaliteit. En weer een hobbel om aan goed retourbeleid te voldoen.
Mijn aangifte bij de politie is niet afgewezen! Ze zijn nog onderzoekende. Wellicht helpt aangifte dus toch! Wie doet ook aangifte?
Een ster is nog veel te veel
Een ster is nog veel te veel. Retourneren KAN NIET. Zogezegd omdat er korting op een artikel zit. Maar alles is met korting! ook niet moeilijk als de basisprijs VEEL EN VEEL TE HOOG is! De kwaliteit is ondermaats. De maten kloppen van geen kanten. Je reinste oplichterij…
een malafide bedrijf
een malafide bedrijf dat het verdient eens flink onderhanden genomen te worden door Consumentenbond, Kassa of Ombudsman. Ik overweeg na doorstane misstanden stappen te ondernemen...
Waardeloze website
Waardeloze website. Een warm gebreide trui besteld en ik krijg een polyester vodje.
Wat een vreselijke webshop,geen geld…
Wat een vreselijke webshop,geen geld terug,bestel ik een tas voor het tegoed,ziet er heel anders uit dan op de foto,wat een troep zeg,nooit meer bah
Not to be trusted
Not to be trusted, products look nothing like on the website, they are most certainly dropshipped from China and the quality is so bad. When asking for a retour, they refuse to do so, which
Worth reporting to consumer protection, which is what I’m going to do. At this point I don’t even care about getting the money back, I just wish they took down their scam of a business.
Bij retour willen sturen begint de…
Bij retour willen sturen begint de ellende.
Geld terug omdat het niet past is niet mogelijk.
Steeds een keurig berichtje waarin je de bestelling mag houden en 40,60 en 80% korting krijgt op de volgende bestelling. Maar ik wil gewoon geld retour. Ondanks retourbewijs blijven ze zeggen het niet ontvangen te hebben.
In augustus een nieuwe jas besteld
In augustus een nieuwe jas besteld, keurig netjes geleverd (duurde wel even) maar kwaliteit was goed. Vorige week nieuwe schoenen gehaald en zitten ook heerlijk. Ik kom zeker weer terug
Oplichters! Inferieur product en retour niet mogelijk
In plaats van een sjieke trui kreeg ik een veel te klein shirt opgestuurd van inferieure kwaliteit. Ze nemen geen retour aan wordt gezegd. Bij de bestelling bleek nergens dat retour niet mogelijk zou zijn. Ze bieden alleen 20% korting bij de volgende aankoop. Ik heb meteen aangifte gedaan bij de ACM en de politie.
Onbetrouwbaar, duidelijk oplichting
3 stuks gekocht. Op de foto zag het er heel mooi uit. Na ontvangst was het een hele teleurstelling. De dag van levering reeds een mail gestuurd met vraag om retourprocedure op te starten. Automatische reply dat een reactie. 1 à 2 dagen kan duren omwille van drukke periode. We zijn nu 9 dagen verder en nog steeds geen reactie terwijl de retour maar mogelijk is binnen de 14 dagen na levering.
Na het lezen van de andere reviews vrees ik dat dit een hopeloze zaak wordt. Wsch geen geld terug en ik blijf zitten met die brol.
Louter update van bovenstaand bericht. In tegenstelling tot vermeld in andere reviews worden mijn mails zelfs totaal niet beantwoord. We zijn nu 21 dagen verder.
Koop hier niet!
Oplichting!!
Ik bestelde een gebreide, 100% katoenen trui in prachtige kleuren volgens de site en kreeg een polyester vod thuisgestuurd. Geen enkele reactie op mijn klacht hierover. Trui teruggestuurd en nog steeds geen reactie. Oplichting/wanprestatie!!!
Waardeloze troep
Waardeloze troep. Kwam er te laat achter dat het dropshippers waren. Kwaliteit is slechter dan slecht.
Dacht mooie trui te kopen, maar is nog niet goed genoeg om als nachtkleding te dragen
Chinese rotzooi van de bovenste plank
Chinese rotzooi van de bovenste plank. 2 t-shirts gekocht, afgeprijsd naar 39,95 per stuk. Werkelijke waarde schat ik op 2 euro. trage communicatie met webshop. Geen retourbeleid want ze verkopen alleen afgeprijsde artikelen, handig bedacht.
NOOIT KOPEN BIJ URBANZA!!! OPLICHTERS
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel!
Vreselijk bedrijf. Nooit hier bestellen! Pas op!