Todella hyvin pakattu ja kasvit saapuivat hyväkuntoisina siitäkin huolimatta että kuljetusyritys sen hukkasi pariksi päiväksi.
Ystävällinen palvelu! Pikkusen kesti ennenkuin sain,muutoin hyvä. Sain oikean kukan, juuri samanlainen kuin aikaisemmin. Menetin kukkani siivoojan toimesta.. Nyt minulla on kolmenlaisia Nukkumatteja.... Näytä lisää
Suosittelen
Suosittelen kissatalouksille!
Tuotteet oli erittäin hyvin pakattu ja kaikki sujui hienosti. Kiitos lemmikkiystävällisten kasvien osastosta, tämä asia on tuottanut harmaita hiuksia aiemmin kukkakaupoissa, ja nyt oli niin helppoa valita tuotteet. Hintataso tuntui sopivalta. Tilaan varmasti uudestaankin.
Olen tyytyväinen
Olen tyytyväinen. Kasvit tuli nopeasti ja hyvin pakattuina ja kaikinpuolin kunnossa!

Vastaus yritykseltä Urban Roots
Ihanan helppoa
Kuljetusyritys mokasi tilaukseni kanssa enkä aluksi saanutkaan kasvejani silloin kun piti... Mutta urbanrootsilta korjattiin asia ihanan helposti ja vaivattomasti! Kasvit saapuivat toisella yrityksellä toivottuun aikaan ja oikein hyvässä kunnossa. :) Suosittelen!
Paavon nukkumatit
Tilaus oli helppoa ja kasvit tulivat nopeasti mutta harmiksi,olivat saaneet kylmää ja nyt yritän elvytellä niitä:(

Vastaus yritykseltä Urban Roots
Kasvit ovat tulleet todella…
Kasvit ovat tulleet todella hyväkuntoisina ja upeasti pakattuna. Toistaiseksi ötököitäkään ei niissä ole ollut. Ja nettisivu on todella helppo ja suloinen !
Hyvin toimii
Kivaa asiakaspalvelua sähköpostitse ja onnistunut toimitus, kaikki kunnossa!
Urbanroots toimittaa Tuotteet…
Urbanroots toimittaa Tuotteet vastuullisesti ja kantaa huolta toimitusten kunnosta. Sain upeat Sterlitziat kotiin.
Hyvin pakattu tilaus
Hyvin pakattu tilaus. Kaikki kasvit hyvässä kunnossa ja selvisivät hyvin kuljetuksesta. Tilaan tulevaisuudessakin!
Tilaus toimitettiin nopeasti ja hyvin…
Tilaus toimitettiin nopeasti ja hyvin paketoitu. Ja kasvit on hyvässä kunnossa. Kiitos!
Meni niin kuin pitikin!
Lähetys tuli nopeasti ja oli pakattu…
Lähetys tuli nopeasti ja oli pakattu hyvin. Tilaan varmasti uudestaan.
Kasvi tuli todella nopeasti perille
Kasvi tuli todella nopeasti perille. Kasvi, jonka tilasin, oli kuten nettisivujen kuvassa. Kasvi oli paketoitu todella siististi ja tuli ehjänä perille. Voin suositella ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään yrityksen palvelua!
Kasvit oli tosi ihanasti ja hyvin…
Kasvit oli tosi ihanasti ja hyvin pakattu.Kierrätys oli otettu hyvin huomioon paketoinnissa.Pakettien aukasu oli tosi helppoa,ei liikaa teippiä missään ja kasvit oli niin pakattu,että olivat pysyneet hyvin laatikossa eikä multa ollut levinnyt pitkin kasvia.Kasvit olivat juuri sellaisia mitä kuvassa myytiin.Voi suositella
Tilaukseni saapui nopeasti ja hyvin…
Tilaukseni saapui nopeasti ja hyvin pakattuna. Suosittelen!