UpToMore Arvostelua 48

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind Uptomore een goede en duidelijke beleggingsapp. Alles is overzichtelijk: je ziet meteen je inleg, rendement en waarin je geld zit, zonder ingewikkelde termen. Wat ik prettig vind, is dat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het is eigenlijk nog te vroeg om nu al een beoordeling te geven,omdat ik pas een paar weken bezig ben met beleggen bij uptomore,maar de app is heel duidelijk,daarom geef ik nu 4 sterren daarvoor.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb jarenlang getwijfeld om te investeren, maar een jaar geleden besloot ik toch de stap te zetten. Via UpToMore voelde het meteen goed. Op de website wordt het beleggen helder uitgelegd, waardo... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

The UpToMore app opens the door to investing for everyone – regardless of income or financial knowledge. You deposit or withdraw money when it suits you, nothing more and nothing less. Just like with your savings account, but with more growth potential.

4,5

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Deelnemen

Ik had gestort en kreeg het terug zonder bericht

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä UpToMore

Goeieavond, ik heb het even nagekeken. Vanwege anti-witwasregels kun je helaas maar één bankrekening koppelen om geld van en naar over te maken. Als je geld vanaf een onbekende rekening stort, wordt dat automatisch geretourneerd. Ik hoop op uw begrip. Nog een prettige avond en fijne pasen!

Toevoeging: hoewel het systeem na het overmaken wel een foutmelding toont, kun je daar overheen lezen. Ik heb daarom aan onze IT-afdeling gevraagd of ze ook een e-mail kunnen sturen als er geld wordt teruggestort. Bedankt voor de tip, een extra bericht zou een mooie verbetering zijn!

Fantastische app!

Als een starter was deze app behoorlijk hulpvol voor mij. UpToMore is erg nuttig geweest voor mijn reis in de markt. Goede rendement in een korte periode.

18. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik vind Uptomore een goede en…

Wat ik prettig vind, is dat de app zich richt op rustig en gespreid investeren in plaats van constant handelen. Daardoor voelt het meer als een lange-termijnplan dan als gokken.

Het is geen app voor actieve traders, maar juist ideaal voor beginners of mensen die zonder gedoe willen beginnen met beleggen. Gewoon een fijne en toegankelijke app die doet wat hij belooft.

17. helmikuuta 2026

Hi Tomas,
Bedankt voor je review!

Geweldige app voor starters

Ik wilde al even beginnen met beleggen zodat ik wat meer rendement kon krijgen op mijn spaargeld, maar ik wist niet zo goed hoe waar ik moest beginnen. Via een vriend kwam ik bij UpToMore terecht en het bevalt me erg goed.
Via de app kan je makkelijk beleggen zonder dat je zelf veel kennis van markten nodig hebt, waardoor je meteen kan beginnen met geld inleggen terwijl je langzaam steeds meer ervaring en kennis opdoet.

17. helmikuuta 2026

Hi Remco,
Fijn om te horen dat je UpToMore positief hebt mogen ervaren.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke app

14. helmikuuta 2026

Hi Theo,

Super dat je het nu al een duidelijke app vindt. Wij stellen je review erg op prijs! 😀

Saanut 5/5 tähteä

Positieve ervaring tot nu toe

Positieve ervaring tot nu toe. App werkt goed. Doet wat het moet doen. Kortom, tevreden!

4. helmikuuta 2026

Hi Carl,
Goed om te horen, dat is precies waar wij met onze app naar streven!

Geen poespas

Geen poespas. Eenvoud is de kracht.

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä UpToMore

Dank je wel voor je review!

Zeker aan te bevelen

Een fijne, gemakkelijke en snelle app! Ook het overzicht waar je precies kunt zien waarin je belegt is heel overzichtelijk. Echt top! Keep up the good work.

28. marraskuuta 2025

Hi Desiree,

Bedankt voor je mooie review. Daar doen we het voor! 🙌

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, overzichtelijk app. Wekt vertrouwen zonder bergen goud te beloven.

27. lokakuuta 2025

Bedankt Judit!😊

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin