Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Näytä lisää
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Näytä lisää
Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammel... Näytä lisää
God service også i weekenden. Jeg bestilte 3 kabler, hjemmesiden drillede lidt, så jeg skrev til deres info mail, kort tid efter kom mail retur med link så jeg kunne købe de 3 kabler. Alt godt og kabl... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Produktet er af dejlig kvalitet, flot design og samtidigt skåner det telefonen for ødelagt oplader in-put. What’s not to like?

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Gode produkter. Er meget tilfreds med mit køb. Hurtig lervering også. Vil helt klart købe herfra igen :)

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Produktet lever op til alle forventninger, totalt i orden og lækkert! Kan kun anbefale

Gennemtænkt koncept og lækre produkter - 5 stjerner ⚡️

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Kyndig, vejledende personel, der har medvirket til et passende beslutningsgrundlag for vores køb af mobile ladestationer til hjemmet.
Vi er yderst tilfredse med den service har modtaget.

Fremragende produkt!
Jeg har haft min TO100 i et par måneder nu og jeg er bare vild med den! Den er er lavet i en super lækker kvalitet og så oplader hurtigere end min gamle lader. 5 stjerner herfra!

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Super oplader i et smukt design! Lever op til alle forventninger 🙌🏼

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Super lækre produkter med det flotteste design. Og så er det miljø venligt! Kan helt sikkert anbefales.

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
God kvalitet, top-lækkert design og god service :-)

Hurtig levering og rigtig lækre produkter. 5 stjerner herfra 👏

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Virkelig lækrere produkter, hurtig levering

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Trådløse opladere er altså ikke bare liiiige noget der fungerer for mig. De skal være smukke, fordi de ligger fremme, og så skal de kunne lade i etok tempo! Upstrøm lever op til mine forventninger! Jeg synes de er flotte, lækre og virker. Og så elsker jeg deres bæredygtige tilgang! Anbefales ❤️

Vastaus yritykseltä UPSTRÖM
Hurtig betjening og levering. Jeg bestilte torsdag, fik den fredag..
Desuden er opladeren i virkelig lækker kvalitet