Universe Science Park Arvostelua 1 080

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Jeg har desværre en skade som gør at jeg ikke kan gå meget rundt, og derfor havde jeg taget min el-scooter med. Havde ikke tænkt over adgangen til de forskellige ting, men det var meget få ting, hvor... Näytä lisää

Besøgte parken da den åbnede også igen igår. Den lever ikke op til de reklamer mm. den er gået i stå. Den mangler en overhaling, flere aktiviteter duede ikke, meget var gammel, ingen fantasi og kreat... Näytä lisää

Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... Näytä lisää

Lidt mellem fornøjet oplevelse. Startede ganske fint, fik god service ifb med billetkøb hvor jeg havde overset en mulig rabat.dette blev imødekommet- og fik rabatten. Dog var der fejl rimelig ma... Näytä lisää

1. Teemapuisto

Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Hold nu op et kedeligt sted

Hold nu op et kedeligt sted. Super smukke blomster, men for knap 1000 kr for 4 personer ku jeg godt ta på en planteskole i stedet for. Nuvel sæbeboblerne var hygsomme, men så var der vist heller ikke videre at sige om det.
Dyrt
Kedeligt
Og aaaaalt for lang ventetid til VR som er noget af det eneste brugbare i parken.
Og alt for meget der ikke virkede i test tingene.

3. elokuuta 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Eventyrlystne medarbejdere og en ren og velholdt park med en masse oplevelser. Stort set ingen kø 31/7 (søndag). Eneste minus var, at i nogle af mad/snackboderne virkede medarbejderne forvirrede og milkshakemaskinen var gået i stykker i midten af parken, så til milkshake skulle man den ene vej og for iskaffe skulle man den anden vej, da ikke alle steder har samme udvalg. Men det overlevede vi fint. Vi havde en rigtig god dag 👍

1. elokuuta 2022

Pæn og velholdt park men 30 kroner for…

Pæn og velholdt park men 30 kroner for en kop kaffe er lige i overkanten.
Samtidig ville det klæde parken at opsætte en pant automat, nu hvor man betaler pant for diverse dåser.
Jeg ved godt at man får panten retur det sted hvor flasken er købt men de fleste magter ikke at stå i kø i 30 minutter, igen.

22. heinäkuuta 2022

HELT KLART ET BESØG VÆRD.

HELT KLART ET BESØG VÆRD.
Parken er overskuelig, indbydende og hyggelig. Der er gode madboder til overkommelige priser.
I parken mødes man udelukkende af smilene, imødekommende, informative og hjælpsomme medarbejdere, som alle gør en stor indsats for, at den enkelte gæst føler sig tilpas.
Så tøv ikke med at smutte vejen forbi ALS og oplev deres fantastiske Univers.

22. heinäkuuta 2022

Fantastisk dag

Tak for en skøn dag i Universe, hvor hele familien (mor, far og børn på 9 og 13 år) hyggede sig.
En pæn og ren park, det mest fantastiske personale og en masse fede ting at prøve.
Der var næsten ingen kø og masser af steder at spise madpakke eller købe frokost.
Eneste minus er at det ikke er muligt at få en billet, så man kan komme igen dagen efter med rabat ;)

8. heinäkuuta 2022

Sikke en dejlig dag i Danfoss Universe

Sikke en dejlig dag i Danfoss Universe. En park med tilbud for både små og store børn. Parken er nem at finde rundt i og der er ikke en masse blind gyder. Tvært imod, så virker det som om alle veje fører de rigtige steder hen!
Vi blev kun mødt af venlige personaler der var super tålmodige og imødekommende. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der!

12. huhtikuuta 2022

Helt vildt fedt sted

Helt vildt fedt sted.

Med meget personale, der smiler og er glade.

Rene toiletter og velholdte materialer ALLE steder.

De tilbyder lidt af hvert både til små og til store børn.

Kan absolut anbefales

28. elokuuta 2021

Der var to til tre timers ventetid i…

Der var to til tre timers ventetid i virtuel kø til VR briller og i den tid kunne man ikke stille sig i kø til andre ting hvor der var virtuelle kø...
Prøvede 2 gange VR briller på 6 timer

4. elokuuta 2021

Totalt spild af både tid og penge

Totalt spild af både tid og penge. Brugte dagen på at stå digitalt i kø til et meget begrænset antal attraktioner. Nåede i løbet af et 6-timers besøg at prøve én tur i Virtual Reality. Turen tog 3 minutter. Vi kommer aldrig igen

27. heinäkuuta 2021

Bliv hjemme!

Jeg har her den 23/7 været i Universe, sammen med min familie. Førstehåndsindtrykket af stedet var sådan set fin nok. Deres system omkring ventetid, er helt ude og skide... - De ting man kommer for at prøve, kan man ikke. Man skal vente op til 120 - 190 minutter, bare for at prøve en ting!!!! - De fleste af tingene der inde er lavet til børn. Alle ting de fremviser på reklamer, kan man ikke engang prøve, og man ender bare med at gå rundt og rundt.

24. heinäkuuta 2021

Ingen siddepladser på p-plads.

Er med familien til morgen Segway turen, hvor jeg skulle vente, da jeg desværre ikke kunne deltage.
Havde forventet at jeg kunne vente over i Parken, men blev bedt om at vente på parkeringspladsen. Og så er det ingen skygge eller siddepladser - det burde ikke være svært at sætte en enkelt bænk op, eller anvise en fornuftig plads i Parken mens vi venter.
Det er bare en lidt ærgerlig måde at starte dagen på.

24. heinäkuuta 2021

Hold jer væk.

Har idag fredag d. 23/7-21 været i danfoss, sammen med 6 andre familiemedlemmer, som en afslutning på vores ferie sammen.
Forventningerne var høje på turen frem mod universe og glæden var høj. 😊👍
Jeg har selv været ved jer 2 gange tidligere, med kun de bedste anbefalinger til følge.
Idag ved indgangen kunne man allerede mærke at der var sket ændringer fra sidst jeg havde være på besøg, man kunne booke hvad man gerne ville prøve.
Fed koncept, så slipper man for de ulidelig køer ved div. Forlystelser. 👍

Så må jeg indrømme, at her stopper min roser så også, og det er jeres egen skyld. 🤷‍♂️

Jeg vil starte med at undskylde mit franske undervejs, men det er skrevet direkte fra hjertet af.

Konceptet med online booking er genialt, dog kan jeg godt se et problem for dem som ikke ejer en smartphone, eller ikke helt er så dygtig til dem.
Men hvem pokker har været så genial og tænkt. "Vores gæster skal have lov til at booke den forlystelse som de gerne vil prøve, så kan de se at der er mellem 120 - 180 min. Ventetid til den. Men de kan se en anden forlystelse som de også gerne vil prøve, hvor der kun er mellem 30 - 60 min. Ventetid, men hvis de vil prøve den, så er de nød til at opgive køen på den første forlystelse, for man kan ikke have mere end 1 booking af gangen."

Helt ærlig, hvis der sidder en chef som har fået den idé, så må den chef har haft hovedet langt oppe bag i på sig selv, mens at den tanke er blevet udlevet.
Hvis man ikke selv har kunne se at det aldrig ville kunne lade sig på den måde, så kunne det være at man skulle overveje om man har det rette arbejde.

Vi har været i parken idag i omkring 7 timer, vi nåede at prøve 2 ting, hvor man skulle booke sig ind. Den ene var segway hvor der var mellem 120-180 min. Ventetid. Den anden var sky trail, også med 120 - 180 min. Ventetid.

Det burde kunne lade sig gøre at man kan booke tid til flere ting på en gang, eller finde en måde hvor man selv booker en tid på et ønsket tidspunkt for at prøve en bestemt forlystelse. I ved jo hvor lang tid en forlystelse Ca. Tager. Så kan man jo gøre det på en måde med at man skal være der 10 min før og er checket ind, er man ikke det, så er det bare øv, så kan den tur gå til en som feks. Står i en "Prøv lykken kø" Hvis man så står i sådan en kø og har en tid senere, så mister man sin booking, som så kan gå videre til en anden.
Hvor svært kan det være. 🤷‍♂️

Som tingene er pt. Så kan jeg desværre ikke anbefale jer til nogen som helst, jeg vil faktisk fraråde folk at de kommer og besøger jer.

Jeg gør opmærksom på at det her også kommer på trustpilot med kun 1 stjerne. 🤷‍♂️

PS. Sig til hvis i vil have flere idéer til at løse problemerne ved jer, der er flere af dem. 🤷‍♂️

23. heinäkuuta 2021

Alt for lange køer…

Der var lukket alt for mange mennesker ind. Det er ikke rimeligt at man skal vente i kø i 120-180 minutter pr. Forlystelse. Endvidere er det online kø system knap så smart når man kun kan stå i kø til en ting af gangen.
En ellers rigtig fin park, imødekommende personale, og spændende ting, men en dag vi husker vi brugte det meste af tiden på at stå i kø 😔

23. heinäkuuta 2021

En tur som helt sikkert ikke behøver en…

En tur som helt sikkert ikke behøver en gentagelse. Og en læring af, at reklamer ikke altid afspejler virkeligheden. De få forlystelser der virkelig var spændende, trak 2-3 timers kø. Nu har vi prøvet det og kan sætte X ved den oplevelse. Skal vi anbefale andre noget - HOLD JER VÆK.
Personalet skal dog have ros, for deres smil og imødekommenhed.

22. heinäkuuta 2021

Plads til forbedringer ved de mest populære attraktioner

Vi er en familie på 4, som har været i Universe et par gange. Første gang (juli 2019), var en virkelig god oplevelse, trods ret lange køer til attraktionerne.
2. gang (juli 2021) havde vi bla. store forventninger til deres nye køsystem, som fungere på den måde, at man kunne stiller sig i kø via appen, i stedet for at stå fysisk i kø. Man får så besked på, hvornår man kan komme ind til attraktionen på sin mobil. I teorien en virkelig fin måde at lave køsystem på, men det fungere (til vores store ærgelse), ikke rigtig i praksis. Vi kom i kø til VR-området, med en ventetid på ca 3 timer og man man ikke være i kø til flere attraktioner på én gang…… så når man jo ikke alle de populære attraktioner i løbet af en enkelt dag?! Da det endelig var vores tur til VR, finder vi ud af , at man kun kan prøve en enkelt VR-oplevelse ud af de 4-5 forskellige der er, ellers skal man stille sig i kø igen. Det var desværre noget af en skuffelse. Efterfølgende opgav vi at prøve de andre mest populære attraktioner som fx segway og sky trail, selvom det mest af alt var det, vi var kommet for at prøve. Der er helt klart plads til forbedringer……Måske man burde overveje at “udvide” de mest populære attraktioner……

Vil dog også give Universe stor ros for bla. deres trofæjagt (den var mega sjov og det endte med, at vi brugte mest tid på den, da vi opgav de andre attraktioner), de utrolig smukke omgivelser med alverdens blomster, de søde medarbejdere, den blå kube og test lab.

21. heinäkuuta 2021

Afvist ved indgangen (4,5 timer i bil)

Virkelig dårlig information.
Vi kørte med meget spændt barn og forældre i over 2 timer hen til parken for at møde et skilt ved indgangen om at de ikke sælger flere billetter den idag. Vi har endda været inde på hjemmesiden og tjekke at vi kunne købe billetter ved indgangen. Så nu går turen hjem igen over 2 timer med grædende barn. Kunne se flere skuffede børn og forældre tage fra parken, afvist ved indgangen.

Det burde stå med store fede bokstaver på forsiden af deres hjemmeside når dage er udsolgt.

21. heinäkuuta 2021