Universe Science Park Arvostelua 1 080

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Jeg har desværre en skade som gør at jeg ikke kan gå meget rundt, og derfor havde jeg taget min el-scooter med. Havde ikke tænkt over adgangen til de forskellige ting, men det var meget få ting, hvor... Näytä lisää

Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... Näytä lisää

Lidt mellem fornøjet oplevelse. Startede ganske fint, fik god service ifb med billetkøb hvor jeg havde overset en mulig rabat.dette blev imødekommet- og fik rabatten. Dog var der fejl rimelig ma... Näytä lisää

1. Teemapuisto

Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Er kommet i parken gennem mange år

Er kommet i parken gennem mange år, de senere år med vores små børn .
Alt er blevet totalt forringet på alle områder!
Personale der ikke er kompetente.
Boder der ikke er åbne.
Ting der ikke virker/ slidte
Store prisstigninger på bla kaffe mm.
Manglede fornyelse.
BETALING FOR PARKERING !!!!!
I skulle skamme jer! I Har en fond bag jer der har en kæmpe pengetank og så vælger i at presse en Citroen der ikke er mere saft i!
Bare se jeres “lysshow” hvad det er blevet til….
Ærgerligt synd og en skam for parken at i ikke formår at få den til at blomstre.

17. lokakuuta 2024

Aktiviteter - kun for skoler??

Besøgte parken d. 12 september - med feriebørn.... Har tidligere besøgt parken sidste år - hvor alt var super duper.... Havde derfor samme forventning til oplevelsen denne gang!
Desværre viste det sig, at flere af de spændende aktiviteter ikke var mulige at benytte idet de var låst til skoleforløb, dette betød at vores børnebørn ikke kunne bygge raketter og affyre. Vi vidste det var en dag med kort åbningstid, men ikke at aktiviter ikke var mulige at benytte. Ikke en oplevelse der lever op til forventningerne!

12. syyskuuta 2024

Parkerings fælde.

Jeg har igennem parkens levetid besøgt den utallige gange.
Nu var det et par år siden vi sidst havde været der, så 8. august var det afsted igen.
Jeg havde købt vores billetter online alt gik fint.
Men i sidste uge dumpede der en parkerings afgift ind 350 kr. at betale.
Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at det skulle koste noget at parkere ved parken, det har det aldrig tidlige gjort.
Der var heller ikke noget man blev gjort opmærksom på ved køb af billetter og jeg har åbenbart overset skilte hvis der var nogen.
Det kommer til at gå mange år inden jeg skal besøge dette sted ”Universe” igen.

8. elokuuta 2024

Besøgte parken da den åbnede også igen…

Besøgte parken da den åbnede også igen igår. Den lever ikke op til de reklamer mm. den er gået i stå. Den mangler en overhaling, flere aktiviteter duede ikke, meget var gammel, ingen fantasi og kreative input i evt afdeling for ild, en tynd kop the...betale for pakering?? Konklusion for dyr og lever ikke op til forventningerne. Isen var god, få sjove nye tiltag.
Pigerne der undervise i fysik y. får top karakter for underholdning.

15. elokuuta 2024

Varm anbefaling for et dejligt sted.

Mega hyggelig og smukt anlagt park. Vi var lidt spændte på om vores pige på 3 år var for lille men der var mange aktiviteter hun kunne deltage i. Der var også aktiviteter til voksne. Men bare at sidde og nyde området er også en mulighed og der er ikke en masse forstyrrende unødvendige effekter. Vi spiste burgere og nuggets til den lille og det var lækkert og velsmagende. Personalet både i billetluge, ved aktiviteter og spisested meget søde og hjælpsomme og hele tiden blev området holdt pænt. Helt klart en anbefaling herfra.

14. elokuuta 2024

Som andre har skrevet før mig

Som andre har skrevet før mig, så er parkering ved Universe virkelig dårlig. Vi betale 50 kr for dagens parkering, men fik alligevel en afgift i postkassen på 300 kr. Det er MEGA træls, at man skal bøvle med at bevise, at man har betalt. Specielt træls, når ens datter har betalt parkering og man derfor skal involvere hende også. Jeg har brugt adskillige timer på research, telefonopkald og mails frem og tilbage. Det ødelægger fuldstændig ens oplevelse af dagen. Virkelig surt. Der er ingen kompensation, kun en mail fra Jonas fra Universe om at jeg skal ignorere betalingskravet. Hvis man vil klage over parkering, så koster det 175 kr. og igen en masse tid. Holy moly amatør foretagende.
Der skal jeg ikke hen igen. Pia Simonsen

18. heinäkuuta 2024

Super lækker park

Super lækker park: VI ramte en dag med godt vejr og ikke for mange gæster, og vi var imponerede over renligheden, de flotte haveanlæg og de mange interaktive tilbud.

Når man har set det én gang, er der ikke så meget at komme tilbage til, men ét besøg er absolut tiden og pengene værd (hvis vejret og besøgsantallet arter sig).

26. heinäkuuta 2024

Craft pizza og pasta restaurant

Craft pizza og pasta restaurant. De havde ingen buffet mere. Men i det vi bestiller drikkevarer bliver det noteret og da de skal udlevere de har de hverken Faxe kondi, Pepsi og æblemost og ekspedienten sagde intet om de ikke havde det. Ydermere måtte vi vente OVER halv anden time på vores mad og det er altså ikke i orden det var trods alt over 700 kr vi kom af med. Den tid vi har venter kunne vi have prøvet ting.

10. elokuuta 2024

Uoplagte medarbejdere

Super fin park med sjove oplevelser. Medarbejderne derimod - burde som minimum vise lidt respekt for sine gæster/kunder. Især en træls oplevelse ved klatretårnet skete i dag, hvor en fyr med kors-ørering var utrolig uoplagt til sit arbejde. Han skulle forklare os reglerne, samt hjælpe os i sikkerhedsselerne. Han snakkede meget nedladende til os, talte ikke særlig tydeligt, hvis man ikke hørte hvad han sagde; rullede han øjne. Desværre var det ikke kun ham. Generelt var der flere af medarbejderne som ikke virkede til at gide sit arbejde.
Det gjorde klart, oplevelsen markant dårlig med deres udstråling og uimødekommenhed ift. hvor fin parken ellers er. Meget ærgerligt.

2. elokuuta 2024

Højde målinger i øst og vest

Personalet har overordentligt svært ved at måle højden på børnene, og det ødelægger desværre noget af den gode stemning.
Vi havde målt det mindste barn til 135 cm hjemme fra, det stemte meget godt med de første målinger på 136/137. Hun fik altså lov at prøve segways, beat the storm og vr paraglide flere gange.
Lige pludselig kunne de kun måle hende til 132 cm, så adgang til nogle vr ting og segways (igen), fik hun ikke lov til !
Det er simpelthen for dårligt et system, da besøget så ikke lever op til de forventninger der var til turen.

Vr bumper Cars var en kæmpe skuffelse, da udstyret kun virkede delvist.

App styring af dele af vand parken savnede vi også

2. elokuuta 2024

Dansk Folkehjælp afholder hvert år…

Dansk Folkehjælp afholder hvert år ferieophold for socialt udsatte familier. Vi har både i uge 29 og uge 31 haft 50+ børn og voksne med i Univers, hvor alle har fået en rigtig god oplevelse. Det er altid en god oplevelse at besøge Univers, både før, under og efter besøgende oplever vi en stor imødekommenhed og stor forståelse for at nogle af vores gæster kan have forskellige udfordringer. Under besøgene er dejligt at se både børn og voksne være aktive i forhold til de forskellige aktiviteter, i år har især raket aktiviteten været en stor succes. Vi kommer helt sikkert igen i 2025.

30. heinäkuuta 2024

Skuffende oplevelse med parkeringsafgift hos Universe Science Park

Jeg besøgte Universe Science Park med min familie og forsøgte at betale parkeringen via Simply Parks QR-kode, som ikke virkede. Vi modtog en opkrævning på 300 kr, og dagen efter vi havde modtaget brevet, lagde de yderligere 100 kr oveni. Universe afskriver ansvar og henviser til Simply Park, som det er umuligt at komme i kontakt med. Universe siger, at man skal henvende sig inden for de første 14 dage, men man får først besked, når de er gået. Dette er uacceptabelt og virker som en bevidst taktik for at udnytte forbrugerne. Jeg har endda talt med Thomas Buch Tøstesen, Adm. direktør, uden nogen løsning. Meget skuffende oplevelse.

30. kesäkuuta 2024

Kan varmt anbefale at køre en tur i…

Kan varmt anbefale at køre en tur i Universe Science Park, vi mødt de sødeste personale , alle glade og smilende samt positive. Trods vi ankom i højsæsonen var der ikke den store kø.

Vores datter på 8 blev bange da hun var oppe og klatre men hun havde den bedste oplevelse da hun kom ned og en fra personalet gav hende hen high five og sagte det var sejt hun havde prøvet !

Vi var desværre så uheldige at vores søn på 4 falder og slår knæet efter 3 timer. Der mødte vi det sødeste personale som hjalp med ispose , og en vurdering af knæet. Vi blev anbefalet at køre på skadestuen med ham . Her var de så søde og hjælpsomme . Desuden tilbød de at vi kunne få nye biletter da vi ikke havde mulighed for at se resten af parken.

Alt i alt var parken fyldt med glad og positive mennesker og vi var mere ind tilfredse.

24. heinäkuuta 2024

Science Universe Park

Super oplevelse for den på 8, forældre og bedster. Nemt at købe billetter online, næsten ingen kø og søde og servicemindede personaler alle vegne. Fornuftige frokostpriser og fine lommer i den smukke park hvis man trængte til et hvil. Kan kun anbefales. Skal man overnatte så er Købingsmark Strand Camping med og uden hytter et besøg værd.

20. heinäkuuta 2024