Een super bedrijf ! Eigenaar had super snel verzonden ,allemaal goeie producten en waar voor je geld. Geen standaard supermarkt snoep assortiment ,je kan voor lage prijzen nieuwe dingen uitproberen... Näytä lisää
Via TikTok hier terecht gekomen en zeker niet teleurgesteld. 1000% betrouwbaar en gaat er iets mis komen ze met een oplossing. Berichten worden binnen korte tijd op gereageerd. Ze hebben een breed as... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldige ervaring! Dankzij Bart werd mijn verjaardag een hele speciale. Stad en land afgereden. Oreo popcorn werd om half 3 gisteren afgeleverd! En nog net voor de visite binnen kwam!... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Universal Sweets vind je een wereld vol zoete verrassingen! Van klassieke favorieten tot unieke internationale lekkernijen – wij zorgen ervoor dat elke bestelling een feestje is. Met snelle levering, eerlijke prijzen en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat, maken wij het gemakkelijk om jouw zoetste cravings te stillen. Ontdek het aanbod en proef de wereld… één snoepje tegelijk!
Hollanti
- universalsweets.nl
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Heb met de actie verschillende soorten…
Heb met de actie verschillende soorten snoep en chipjes besteld. Leuk assortiment. Het gratis traytje is ook mooi meegenomen
Een super bedrijf ,beter als thecandysafe
Een super bedrijf !
Veel beter als thecandysafe op tiktok,deze eigenaar komt wel zijn woorden en daden na!
Lekkere snoep die je hier niet vind in…
Lekkere snoep die je hier niet vind in de winkel en ook chips die we niet in onze winkels vinden
Geweldige ervaring!
Geweldige ervaring!
Dankzij Bart werd mijn verjaardag een hele speciale.
Stad en land afgereden.
Oreo popcorn werd om half 3 gisteren afgeleverd!
En nog net voor de visite binnen kwam!
Onwijs bedankt en ga zeker hier wat bestellen!
Super snel bezorgd lekker smullenalles was super…
Super snel bezorgd alles was super netjes ik en de kinderen zijn super blij met ons pakket. De volgende bestelling zal niet lang duren.
Goede service snelle verzending
Goede service snelle verzending
Lekkere snacks (vooral de popcorn!!🍿)…
Lekkere snacks (vooral de popcorn!!🍿) voor een goede prijs en snel in huis 😋👍👏
Cereal en snoep
Ik heb een paar snoep besteld en cereal, het was echt lekker. Snel binnen gekomen.
top socialisatie
de verzendtijd en de vriendelijkheid was zeker tip top in orde.
vond het wat jammer ( weet niet zeker waar de fout in is gegaan) dat mijn blikje is volledig ingedeukt.
Lekkere snacks
alles van de bestelling zat in het pakket en het is snel Verzonden/ bezorgt
Dikke vette oplichting en ver over de datum
Had drinken besteld, een COMPLEET andere bestelling gekregen. Geen drinken maar allemaal aziatische chips! Allemaal ruim 4 maanden over de datum. Heb ze proberen te bellen maar het nummer op de site lijdt niet naar hun, heb maar een mail gestuurd maar ze zouden uiterlijk binnen VEERTIEN (14!!!) dagen reageren, ik houd mijn hart vast. Intussen is wat ik nou echt had besteld uitverkocht.
BESTEL HIER NIET!

Vastaus yritykseltä Universalsweets
Super snelle verzending en leuke…
Super snelle verzending en leuke prijsaktie
Oreo Golden Double Stuf (261 gram) en…
Oreo Golden Double Stuf (261 gram) en de delivery waren top!
Prima, maar
Het is snel geleverd, maar bestelling was niet helemaal correct. Na een week nog geen reactie ontvangen van klantenservice.

Vastaus yritykseltä Universalsweets
Super lekker snoep
Super lekker snoep, pakket binnen 1 dag geleverd. Heel veel leuke en nieuwe dingen ontdekt!
Super lekkere snoepjes
Super snelle levering! En ook nog is lekker. Had het vrijdag besteld en vandaag al in huis. Ga hier zeker vaker bestellen!
Heerlijk snoep voor betaalbare prijzen!
Heerlijk snoep voor betaalbare prijzen. Levering was super snel en de klantenservice erg vriendelijk. Ga zeker nog eens bestellen!
Mystery Box
Mystery Box gekocht, zitten leuke en lekkere dingen in. Goed geregeld en snel in huis.
Ik ben zeer ontevreden met de reactie…
Ik ben zeer ontevreden met de reactie op mijn klacht.
Zoals ik al schreef is er door jullie in een tiktok-video gezegd dat er 4 smaken bij het kitkat-pakket zitten, onder andere blueberry cheesecake. Dan zegt u in de reactie dat de inhoud en aantallen kunnen verschillen, prima maar nogmaals de blueberry cheesecake zat er NIET bij, terwijl u in de video zei dat deze er WEL bij zit.
Verder gaat u totaal niet in op het negeren van mijn email-berichten en het verwijderen van mijn bericht op tiktok. Gaan jullie zo met klanten om als deze een reactie geven op het niet nakomen van afspraken?
Je kan nogmaals herhalen dat de kitkatbox een gratis toevoeging was, prima... maar dit was wel onder een voorwaarde bij een bestelling van €30 of hoger, in de hoop dat mensen een bestelling van minstens €30 doen, wat ik ook heb gedaan en dus ook de blueberry cheesecake zou krijgen.
Jullie hebben je best gedaan te communiceren dat de blueberry cheesecake niet in alle boxen aanwezig kon zijn schrijf je? Ik ben dat nergens tegen gekomen, wel kom ik tegen dat meerdere mensen hierover teleurgesteld zijn. De communicatie die ik heb gezien is dat de blueberry cheesecake erbij zou zitten...
Hopend op een nettere reactie van jullie...
Bedankt voor je bericht en dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. We willen graag wat verduidelijking geven. De KitKat-box waar je naar verwijst, was geen onderdeel van een betaalde bestelling maar een gratis extraatje dat we weggaven bij bestellingen vanaf €30 of meer. Omdat dit een gratis toevoeging betrof, konden de inhoud en aantallen per box verschillen. Helaas was de smaak Blueberry Cheesecake tijdelijk uitverkocht, waardoor deze niet in alle boxen aanwezig kon zijn. Dit hebben we zo goed mogelijk proberen te communiceren.
Het spijt ons dat je het gevoel hebt dat je berichten niet zijn beantwoord, dat is uiteraard niet de bedoeling. We waarderen je eerdere bestellingen enorm en hopen dat we je in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn, met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.