Om de selv er svindlere eller blot hjælper svindlere finder vi nok ikke ud af. Men at de accepterer og hjælper med at inkassere penge på baggrund af falske fakturarer for svindelvirksomheder sige... Näytä lisää

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne gjorde jeg det. Jeg kan ikke engang beskrive hvor amatøragtigt et foretagende det er. De binder mindre- mellemstoer virksomheder med deres salgsta... Näytä lisää

Vi har brugt David Kjær Hermansen v/Universadvokater i forbindelse med et stort tilgodehavende hos en kunde. I hele forløbet havde vi et tæt og godt samarbejde med Universadvokater. De førte sagen... Näytä lisää

2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

De allerbedste anbefalinger til…

De allerbedste anbefalinger til Universadvokater.
Yderst professionelt, kompetent og engageret team.
Altid velforberedte - styr på selv den mindste detalje.
Har følt os i trygge hænder og vil helt sikkert bruge Universadvokater igen.

20. helmikuuta 2022

Spild af penge!

Spild af penge!
Tog omkring 8000kr og det var inden retsagen, så vil ikke anbefale. Lige inden retsagen skete skred advokaten

9. helmikuuta 2022

Jeg har i forbindelse med to…

Jeg har i forbindelse med to forskellige sager haft fornøjelse af Gitte Nedergaard fra Universadvokater.
I begge sager har jeg følt mig behandlet og løbende fået status opdateringer.
Næste gang får Gitte også et ring.

6. helmikuuta 2022

Min varmeste anbefaling

Jeg har flere gange brugt Universadvokater. Altid professionel rådgivning og vejledning. Jeg føler mig altid i trygge hænder og kan kun anbefale Universadvokater på det varmeste.

19. tammikuuta 2022

Et svindel-foretagende.

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne gjorde jeg det.

Jeg kan ikke engang beskrive hvor amatøragtigt et foretagende det er.

De binder mindre- mellemstoer virksomheder med deres salgstaler, om inkassohjælp, der i virkeligheden ikke kan bruges til noget.

Jeg er slet ikke sikker på der sidder rigtige advokater i dette firma, hvis der gør burde de virkelig skamme sig.

Føj siger jeg bare.

23. joulukuuta 2021

Kæmpe anbefaling

Jeg har fået rådgivning vedr. personlige dokumenter hos Universadvokaterne og har været fuldt tilfreds. Jeg har oplevet tilgængelighed, fleksibilitet, professionalisme og forståelse hos dem. Kan kun anbefale dem.

21. joulukuuta 2021

Vi brugte univers advokaterne til en…

Vi brugte univers advokaterne til en hushandel. Vi fik en rigtig god hjælp og behandling hele vejen.
Hvis vi skulle få brug for en advokat igen, vil vi helt sikkert kontakte univers advokaterne.
Vi har også anbefalet dem til venner og familie.
Michael og Helle.

19. joulukuuta 2021

Professionelle og dygtige advokater

Jeg kan på det varmeste anbefale Universadvokater, hvis man skal bruge et advokatfirma.
Universadvokater er yderst professionelle i deres tilgang til arbejdet, dygtige til at sætte sig ind i ønsker og behov for den enkelte samt meget engagerede i din sag, og man får en rigtig god behandling.
Universadvokater fremstår altid velforberedte, og du er ikke i tvivl om, at du har valgt rigtigt, hvis du først har valgt dem til at bistå dig.

16. joulukuuta 2021

Universadvokater er et yderst…

Universadvokater er et yderst kompetent, seriøst, troværdigt og prisgunstigt advokatfirma, som sætter sig ind i og forstår din sag. Har opnået absolut gode resultater på mine sager via Universadvokater gennem mange år, og de vil altid være mit foretrukne advokatfirma i alle henseender.

15. joulukuuta 2021

Har brugt Universadvokater til en sag…

Har brugt Universadvokater til en sag som de klarede meget professionelt og til gode priser. Følte mig helt tryg med min sag i deres hænder og vil til en hver anden tid vælge dem igen, samtidig har de en utrolig bred viden og advokater der er specialister i de forskellige områder.

15. joulukuuta 2021

Samarbejde med Universadvokater

Vi er stolte over at have Universadvokater som samarbejdspartner og ikke som modpart. Vi er blevet rådgivet og har fået yderst kompetent assistance i bl.a. ansættelsesret, aftaleforhold, ejendomshandel, injurier, juridiske kurser, bestyrelsesarbejde, klagesager og aktindsigter i forbindelse med udbud.

Vi kan på det kraftigste anbefale Universadvokater og deres dygtige team.

Med venlig hilsen
Mads Brøndum

Adm. direktør
Servicemægleren A/S

13. joulukuuta 2021

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp -
Universadvokater har hjulpet min familie i en svær til, hvor vi dagligt havde tæt kontakt til dem, og altid var opdateret på sagens forløb. Ruth har især hjulpet os, og været en kæmpe støtte i forløbet! Kæmpe tak til jer alle. Vi vil altid ringe til Universadvokater.

26. marraskuuta 2021

Fik den bedste hjælp

Fik den bedste hjælp - Jeg blev opsagt min stilling grundet graviditet! Dertil søgte jeg advokatbistand hos Universadvokater, hvor især Sofie & Ruth holdte mig i hånden hele vejen. De kæmpede min sag og fik et fordelagtigt og retfærdigt resultat. Jeg kan kun give min allerbedste og varmeste anbefaling jeg Universadvokater! De har i den grad styr på deres ting, intet mindre!

26. marraskuuta 2021

Tilgodehavende

De førte sagen gennem fogedret og landsret, hvor vi begge steder fik medhold. Og det lykkedes at få pant i en ejendom, som blev solgt, og vi fik vores fulde tilgodehavende.
De er dygtige, kender og bruger reglerne optimalt. Særdeles velforberedt i retssalen og er gode til at argumentere.
Henning Larsen

25. marraskuuta 2021

Lynhurtig hjælp

Jeg havde for nylig brug for lynhurtig advokat hjælp mht noget meget kompleks skattelovgivning, hvorfor jeg kontaktede Universadvokater. Her talte jeg først med en Gitte Nedergaard, som meget venligt tog sig tid til at lytte til min sag. Hun ville kigge på sagen og vende tilbage dagen efter. Dagen efter modtog jeg en mail, hvor hun skrev, at hun nu havde sat sin kollega Ruth Hansen på sagen. Her efter gik der ikke lang tid før jeg blev kontaktet af Ruth, hvor hun havde en klar konklusion på sagen, som jeg havde efterspurgt. Jeg kan kun sige super godt, jeg fik den hjælp jeg søgte efter og som min revisor ikke kunne give mig. Flemming

16. marraskuuta 2021