Uniquekicks Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met deze Essentials zomer set in taupe. De kleur komt precies overeen met de foto’s en de stof voelt prettig en van goede kwaliteit aan. De pasvorm is mooi en zit erg comfortabel, voora... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Ruim twee weken schoenen besteld #6588 en (helaas!) direct betaald.. geen communicatie per mail of chatbot sindsdien. Na plaatsen van Trustpilot review ging alles snel (toeval?). Ook mail gehad met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

17 februari 2026 new balance besteld...een maand later pas ontvangen na meerdere mailtjes en uiteindelijk contact gehad met Jelle daarna zijn ze gelukkig snel verzonden, er zat wat vertraging in maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes geleverd. Hou inderdaad wel de 6 a 10 werkdagen aan dat de schoenen geleverd worden. Heb tussentijds wel een berichtje gestuurd alleen daar hem ik niets op terug gehad. Dat zou ik als... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

We are Uniquekicks an Belgium based store & webshop with the most trendy sneakers & streetwear. We have an huge variety from Jordan & Yeezy & Dunks & New Balance. Our customer support answers are maximized to 24 hours. As Sneaker freaks ourself we know how it feels to look for you're most wanted sneakers! That is why u should choose for us, we deliver u the best customer service possible. Are you still not convinced about us check what our previous customers think about us. See You Soon - regards Team Uniquekicks

Hyvä

Kaikki arvostelut

140 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring, absoluut geen aanrader!

Op 16-07 heb ik een bestelling geplaatst (bestelnummer #4562) bij Uniquekicks. Het gaat om een Fear of God Essentials set van €260,-. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen.

Meerdere keren heb ik gemaild naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres van dit bedrijf, maar ik krijg helemaal geen reactie. Geen enkele update, geen verzendbevestiging, niets.

Ik vind het zeer kwalijk dat er op deze manier met klanten wordt omgegaan. Als ik binnen zeer korte tijd geen reactie of oplossing ontvang, ben ik genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen.

Bestel hier absoluut niet – je loopt grote kans dat je je geld kwijt bent!

27. elokuuta 2025

Wachten...

Op 4 augustus heb ik een bestelling geplaatst bij UniqueKicks (#4799), maar tot nu toe heb ik nog geen enkele update ontvangen. Ook op de chat wordt helaas niet gereageerd. Inmiddels heb ik mijn vraag ook per mail gestuurd en ik hoor graag zo snel mogelijk wat de status is van mijn bestelling. Hopelijk pakt UniqueKicks dit vlot op, zodat ik alsnog met een positieve ervaring kan afsluiten

25. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Ervaring niet goed

Communicatie naar de klant niet goed. Levertijd duurt te lang. Wel mails verzonden niks teruggekregen. Uiteindelijk na 3 mails met de boodschap dat het riekt naar oplichting, bedrog heb ik het product wel ontvangen. Ervaring niet goed.

25. elokuuta 2025

HI ,

bedankt voor je review , we zien nergens een bestelling op je naam of tevens een mailtje in onze mailbox uniquekicks02@gmail.com

als je ons hier even kan contacteren met het ordernummer kijken we graag naar een tegemoetkoming.

gr Uniquekicks

Saanut 1/5 tähteä

Rampzalige site, te triest voor woorden!!!

Rampzalige site, rampzalige ervaring!!!
Ik heb op 10 augustus 2 paar air jordan 1 t.w.v €335 besteld.. De beloofde levertijd van max 10 leverdagen is nu ook verstreken. Er is niks geleverd!!!!
Nergens wordt op gereageerd??? Ik heb gemaild, gestuurd op de site, op whatsapp, op instagram, op messenger.. nergens maar ook nergens wordt er gereageerd!!
Mijn ordernummer is 4877 op naam van Dirk Gijbels.

24. elokuuta 2025

Bestelling Nike Air Max 5 augustus

Ik heb op 5 augustus mijn Nike Air Max 1 schoenen besteld, maar ik heb ze tot op heden nog steeds niet ontvangen. Ondanks dat het nu al behoorlijk lang geleden is, heb ik geen enkele update ontvangen over de status van mijn bestelling. Ik heb inmiddels twee e-mails gestuurd naar de klantenservice, maar helaas heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.

Het is zeer teleurstellend om zo’n slechte service te ervaren, vooral omdat ik de schoenen graag wilde hebben en had gehoopt op een snelle en betrouwbare levering. Ik verwacht dat mijn bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd en dat ik een uitleg krijg over de vertraging en het gebrek aan communicatie.

Bestelnummer: 4818

Ik hoop dat mijn klacht snel wordt opgepakt en opgelost.

Update: 15- 09-2025 Nog steeds geen schoenen of geld terug. Tevens geen contact te krijgen.

5. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Waar blijft mijn bestelling? Hallo? Is er iemand?...

Op 06/08/2025 een populaire Labubu voor de kinderen besteld op Uniquekicks.be. Er stond vermeld - zelfs op de foto - dat deze binnen de 48 uur zou worden geleverd. Het zou een extra service van het bedrijf zijn. Mijn dochtertje keek er al naar uit als extra knuffel voor haar verjaardag.
Wat blijkt nu, op 21/08/2025, dat we nog steeds wachtende zijn op die Labubu die netjes betaald werd op 06/08/2025. Dochtertje moeten wenen en wijzelf achtergebleven in een complete leegte gecreëerd door Uniquekicks. Ik denk dat het bewust is dat ze geen telefoonnummer vermelden op hun basisgegevens. Je kan ze immers niet contacteren op hun opgegeven emailadres. In de chat antwoorden ze niet of gaan ze plots nazicht doen om dan terug weer de klant in de steek te laten. Wanneer je dan stelt om een slechte review te posten of naar de politie te stappen voor de zaak aan te geven reageert men plots snel en verzenden ze het item binnen de 15 minuten. Ze zijn dan nog zo laf om te beweren dat ze alsnog 400 goede reviews hebben en dat ze fiere ondernemers zijn met vallen en opstaan. Geen verontschuldiging of niets. Ik post deze review omdat ik vaststel dat ik niet de eerste ben met eenzelfde verhaal. Of het nu om sneakers of Labubu's gaat...klanten behandel je met respect! Ik denk dat de huidige manier van online zaken doen hen nog een rechtzaak gaat opleveren want mensen blijven dit niet pikken.

21. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Whatsapp

Ik had schoenen besteld in juli en ze zijn vandaag verzonden met track en trace, het duurde langer dan verwacht maar, er waren wat problemen met de verzending, uiteindelijk contact gehad via whatsapp met het nummer op de site en alles is goed gekomen. :)

21. elokuuta 2025

Commande jamais recue-remboursement attendu

J'ai passe une commande #4663 le 24 juillet chez Uniquekicks.be A ce jour , je n'ai toujours rien recu. Ils ne repondent ni au telephone ni aux message. Service client inexistant. tres decue et j'attends toujours le remboursement

24. heinäkuuta 2025

Wacht op levering...

Ik heb op 8 augustus jl. mijn bestelling #4860 geplaatst maar helaas nog geen verzendbevestiging gehad. Kan iemand reageren op mijn chat ajb? Ik hoop de schoenen op korte termijn te mogen ontvangen. Dank voor een reactie!

Saanut 1/5 tähteä

Wel betaald, geen sneakers ontvangen en geen reactie op mails

Op 9 augustus 2025 heb ik een bestelling geplaatst (Nike Air Max 1 White Alchemy Pink bestelnummer #4866).

Wel betaald en een ontvangstbevestiging ontvangen van de bestelling maar tot op heden heb ik de sneakers nog niet ontvangen en krijg ik geen reactie op meerdere e-mails die ik heb gestuurd..

Update; n.a.v. de reactie op mijn review de afgelopen dagen 3 mails gestuurd naar het ‘juiste’ e-mailadres maar nog steeds geen reactie ontvangen.

Hey Sterrin

Bedankt voor je review.
Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen mails ontvangen op info@uniquekicks.be
. Je kan ons bereiken via uniquekicks02@gmail.com

Kan je ons hier even mailen? Dan kijken wij graag de status van je order voor je na.

ARNAQUE !! Pas de service client - pas de suivi

ARNAQUE !!! Commande passée et payée il y a maintenant 1 mois et aucune nouvelle … pas de réponse ni aux mails envoyés, ni par téléphone… site à fuir !!!
Actualisation du 20/8 :
Contrairement à ce que Uniquekicks tente de faire croire, j’ai bien envoyé plusieurs mails restés sans réponses sur les 2 adresses mentionnées. C’est d’ailleurs en faisant référence à ces mails que le responsable de la boutique s’est énervé lorsque nous nous sommes rendus sur place afin d’obtenir, soit plus d’informations sur le délai de livraison, soit un remboursement.
Aux dires du responsable, les commandes ne sont que des “précommandes”(je ne sais pas lire le site) et il n’a aucune idée du délai dans lequel il peut honorer les commandes. Le délai de livraison mentionné ne court qu’après qu’il ait lui même reçu la marchandise…
Et quand j’insiste pour avoir une idée du délai (1 mois, 1 an ?), il s’emporte, va à un autre coin de la boutique et ne répond plus.
Bref, comme pas de délai communiqué, nous annulons notre commande, ce que le responsable fait. Nous recevons un mail d’annulation directement et nous avons reçu le remboursement dans les 3 jours.

19. heinäkuuta 2025

este,

Bedankt voor je bericht.
. Je kan ons bereiken via uniquekicks02@gmail.com

er is GEEN telefoonnummer beschikbaar voor klanten diesnt.

Kijk uit

Kijk uit! Ook al staan er goede dingen op trust pilot. Ik heb op 7 augustus schoenen besteld en tot heden nog niks gehoord. Er wordt ook niet gereageerd op e-mail en chat berichten. Mijn bestel nummer is 4847. Ik hoop dat de verkoper dit ziet en er wat mee doet, ik voel me op dit moment helaas opgelicht.

Hey

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling nog steeds niet ontvangen en geen reactie op mail

Ik heb op 6 augustus een bestelling geplaatst(nike dunk low glacies blue, bestelnummer #4834). Tot op heden heb ik de schoenen nog niet ontvangen en helaas krijg ik ook geen reactie op mijn e-mails. Dat is erg teleurstellend.
Hopelijk leest de verkoper deze review en komt er alsnog een update over de bestelling.

19. elokuuta 2025

Hey

Saanut 1/5 tähteä

01/08 een bestelling geplaatst voor…

01/08 een bestelling geplaatst voor 140€, met ordernummer 4754, ik verwacht het geld terug op de rekening binnen 72u voor juridische stappen volgen.
Antwoord:
Ik heb je via de chatfunctie van de website gestuurd waarbij je “haha veel succes met de juridische stappen” antwoordde.

19. elokuuta 2025

Hey isabel

Team Unique Kicks

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin