Uniquekicks Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met deze Essentials zomer set in taupe. De kleur komt precies overeen met de foto’s en de stof voelt prettig en van goede kwaliteit aan. De pasvorm is mooi en zit erg comfortabel, voora... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Ruim twee weken schoenen besteld #6588 en (helaas!) direct betaald.. geen communicatie per mail of chatbot sindsdien. Na plaatsen van Trustpilot review ging alles snel (toeval?). Ook mail gehad met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes geleverd. Hou inderdaad wel de 6 a 10 werkdagen aan dat de schoenen geleverd worden. Heb tussentijds wel een berichtje gestuurd alleen daar hem ik niets op terug gehad. Dat zou ik als... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

We are Uniquekicks an Belgium based store & webshop with the most trendy sneakers & streetwear. We have an huge variety from Jordan & Yeezy & Dunks & New Balance. Our customer support answers are maximized to 24 hours. As Sneaker freaks ourself we know how it feels to look for you're most wanted sneakers! That is why u should choose for us, we deliver u the best customer service possible. Are you still not convinced about us check what our previous customers think about us. See You Soon - regards Team Uniquekicks

Hyvä

Kaikki arvostelut

140 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Verkoper ziet eigen fouten niet in!

Paar Nikes besteld met aangegeven levertijd van 5-10 werkdagen. Echter na 3 weken nog geen enkele update ontvangen. Ook is klantcontact praktisch onmogelijk, op mails werd niet gereageerd en livechat idem.

Pas na het achterhalen van telefoonnummer en inspreken voicemail, werd op mijn verzoek de order geannuleerd. Iets gaat er duidelijk niet goed PAS OP!

Betreft de gegeven reactie op mijn review, ik heb getracht de verkoper te attenderen op het feit dat hij een oud emailadres meermaals op zijn website heeft staan, echter is hij liever bezig met wat klanten fout zouden doen!!

Nog veel te leren Jelle!

16. maaliskuuta 2026

Beste Leon,

Bedankt voor je review. Helaas bevatten je opmerkingen een aantal beweringen die niet overeenkomen met de werkelijkheid. Graag lichten we dit even toe:

Onze standaard levertijd bedraagt 2–10 werkdagen. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze productpagina. De door jou genoemde levertijd van 5–7 werkdagen is dus niet correct.

We hebben vastgesteld (op basis van je screenshots) dat je je e-mails naar een verkeerd e-mailadres hebt gestuurd. Daardoor konden wij hier niet op reageren. Ons correcte contactadres is: info@uniquekicks.be

Je geeft aan dat je een annuleringsverzoek via voicemail hebt gedaan. Dit is echter niet mogelijk, aangezien wij geen bedrijfsnummer of voicemaildienst in gebruik hebben.

Wij hopen hiermee de situatie te hebben verduidelijkt.

UniqueKicks

Saanut 1/5 tähteä

Geen levering, geen reactie, onbereikbare klantendienst

Op 2 maart 2026 werd een bestelling geplaatst bij Uniquekicks (bestelling #6426) ter waarde van €360 voor twee paar schoenen: Nike Air Max 1 Monarch en Nike Air Max 1 Pale Ivory Sanddrift.

Op de website wordt gecommuniceerd dat er sprake is van “48h delivery”. Dit wordt op de website als volgt omschreven (letterlijk overgenomen):

“UniqueKicks biedt een snelle en betrouwbare levering van je sneakers binnen 48 uur. Dankzij onze efficiënte verzendmethode kun je binnen twee dagen genieten van je nieuwe paar schoenen, rechtstreeks van onze exclusieve collectie. Of je nu op zoek bent naar limited edition modellen of de nieuwste releases, wij zorgen ervoor dat je bestelling snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd. Bestel vandaag nog en ervaar de ultieme sneakerbeleving met de snelle 48u levering van UniqueKicks!”

Sinds het plaatsen van mijn bestelling heb ik echter geen enkele update ontvangen over de status van mijn bestelling of de verzending.

Vanaf 11 maart heb ik dan maar geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst. Ik heb ondertussen 6 keer gebeld tijdens de openingsuren, maar elke keer kom je automatisch op de voicemail terecht. Ik heb een boodschap ingesproken, maar er werd nooit teruggebeld. Een telefoonnummer beschikbaar stellen voor klanten, maar vervolgens altijd automatisch naar de voicemail laten doorschakelen zonder ooit terug te bellen, vind ik bijzonder onprofessioneel.

Daarnaast heb ik op 11 maart ook een e-mail gestuurd (naar het e-mailadres ‘uniquekicks02’, zoals vermeld op de website) met de vraag naar de status van mijn bestelling. Tot op heden heb ik ook hier geen enkele reactie op ontvangen.

Voor een bestelling van €360 vind ik dit tot nu toe bijzonder onaanvaardbaar. Op dit moment is er geen levering, geen communicatie en geen bereikbare klantendienst.

2. maaliskuuta 2026

hi rama,

bedankt voor je review , we hebben zowel in beide mails gekeken en vinden niets terug van een vraag over de bestelling, we hebben ook op12/03 een mail verstuurd via ons systeem waarin vermeldt werd dat het eerste paar in dit geval Nike Air Max 1 Pale Ivory Sanddrift klaar is voor verzending , helaas zien wij dat de mail niet succesvol is afgeleverd bij je mogelijk een typefout in het mail adres kan je ons een whatsapp bericht sturen op + let op een bericht telefoons worden niet beantwoord

groeten uniquekicks

Very nice service

Very nice service, I searching a pair since a moment and have found them with a good price and fast delivery, I’m very happy

11. maaliskuuta 2026

Waardeloos

Zou uniquekicks helaas echt niet aanraden 2x via woovin een FOG pak (set) besteld waarvan 1 goed is en de andere de kleuren niet overeen komen dan wordt eerst de schuld gelegd bij mij terwijl ik een uur nadat ik mijn bestelling heb ontvangen een mail stuur het volgens uniquekicks mijn schuld zou zijn. Vervolgens na wat mailen mag ik het toch retourneren en zou hij mij de goede opsturen en een retourlabel aanleveren tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd vindt het erg spijtig. Tot mijn verbazing zie ik nu ook alleen maar slechte reviews, misschien wordt het tijd voor woovin om de samenwerking met dit waardeloze bedrijf te stoppen?

18. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

17 februari 2026 new balance…

17 februari 2026 new balance besteld...een maand later pas ontvangen na meerdere mailtjes en uiteindelijk contact gehad met Jelle daarna zijn ze gelukkig snel verzonden, er zat wat vertraging in maar zou voor de volgende keer wel fijn zijn als er contact op gezocht wordt zodat je niet radeloos bent of je schoenen nog wel komen. Bedankt voor de reactie en daarna het snelle verzenden. De schoenen zijn goed ontvangen!

8. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Op 19/2 een bestelling gedaan

Op 19/2 een bestelling gedaan, bestelling #6334. Al meerdere keren gevraagd wanneer mijn bestelling zou komen (dit gaat al over meer dan 10 werkdagen), maar nog altijd niets ontvangen via mail. Ook heb ik gestuurd via de juiste mail.
Op donderdag 5 maart meegekregen dat mijn bestelling geannuleerd is geweest. Een week later geld terug gekregen

5. maaliskuuta 2026

Fraudulent website

Fraudulent website! I placed an order a month ago and haven’t heard anything since. No response by email and extremely poor communication via the chat. Avoid at all costs!!

27. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niet bij dit is de slechte…

Koop hier niet bij dit is de slechte service ooit ik kocht een trainingspak en na 3 weken sturen naar de eigenaar was de bestelling pas verzonden en nog niet goed ik kocht een XS en kreeg een trui van S!! Verspil je geld niet aan deze brol.

27. helmikuuta 2026

Geachte Viscas,

Wij vinden uw review opmerkelijk, aangezien wij u duidelijk hebben geïnformeerd dat de hoodie enkel nog beschikbaar was in maat S. Daarnaast hebben wij u de keuze geboden tussen het ontvangen van de hoodie in maat S of een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.

De inhoud van uw review komt daarom niet overeen met de feiten.

TEAM UNIQUEKICKS

Oplichting

Bij deze wil ik u laten weten dat ik een klacht heb neergelegd bij de FOD economie en de politie . Ik heb u meerdere keren gecontacteerd over mijn bestelling, maar heb tot nu toe niks gehoord! U en uw website zijn misleidend en één grote oplichterij!
Mijn doel is om mijn geld terug te krijgen en ervoor te zorgen dat andere mensen niet hetzelfde overkomen, want je kan duidelijk niet leveren!

19. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin