Ik heb 4 weken geleden voor 200 euro besteld, zeer slechte communicatie, niks ontvangen en weg is mijn verjaardagscadeau en geld ,waardeloos, nooit wat bestellen hier ,
Product ontvangen, erg mooi exact wat ik besteld heb. Duurde langer dan de levertijd genoemd op de website. Wel op tijd gelukkig. :) Nu snel kijken voor een bijpassend kettinkje !
2 dagen geleden een prachtige ketting besteld en hij is vandaag geleverd. Hij is prachtig en had niks anders gewild. Ik kan UniekGoud zeker aanraden!
Heel blij met gouden ketting en eigen ontworpen hangertje. Snelle communicatie en levering, kortom super!
Ik heb 4 weken geleden voor 200 euro…
Opgelicht
Wij hebben voor een paar honderd euro een sieraad besteld bij dit bedrijf als cadeau voor een vriendin. Op de website staat aangegeven dat dit sieraad op voorraad was en de order is ook bevestigd. De levertijd zou 2-4 werkdagen betreffen. Nadat deze periode verstreken was zonder enige update, hebben wij contact opgenomen om navraag te doen over de bestelling. Na meerdere dagen van berichten kregen wij uiteindelijk te horen dat de levering vertraagd is, en dat er wel andere soortgelijke sieraden op voorraad zijn. Wij hebben aangegeven dat wij dan de order willen annuleren. Wij hebben bij diverse andere juweliers navraag gedaan over dit specifieke sieraad, deze is gewoon voor juweliers te bestellen bij een groothandel. Alle juweliers hebben aangegeven dat dit specifieke sieraad niet meer gemaakt wordt en dat deze niet meer te leveren is. UniekGoud laat verder niks meer van zich horen en zijn totaal onbereikbaar. Ze zijn ook niet ingegaan op het annuleren van de bestelling en het terugstorten van het geldbedrag. Verschrikkelijke ervaring, ik zou sterk afraden om hier een bestelling te plaatsen.
Mooi product, Goed geprijsd
Nu snel kijken voor een bijpassend kettinkje !
Oplichters
Onbereikbaar en geen verzending bestelling
Onbereikbaar
Geen verzending product
Heel blij met gouden ketting en eigen…
Top communicatie en mooie sieraden!
Top communicatie en mooie sieraden!
Perfect
Hele goeie kwaliteit en erg mooi. Heel erg blij mee. Was ook snel binnen en goeie klantenservice. Top ervaring!!!
Top ervaring
Top ervaring, erg betrouwbaar. Alles kwam netjes op tijd en ze reageren snel.
Super
Goede service, en top kwaliteit. Heel blij met mijn bandje!!!
Het totaal pakket
Prachtig en kwalitatief goed product, uitstekende communicatie en ook nog een mega snelle levering. Echt een absolute aanrader.
Super goede kwaliteit!
Super goede kwaliteit en snelle levering! Heel blij met mijn aankoop!
Mooie producten
Mijn oorbellen set met bijpassende ring is net binnen, ze passen perfect bij elkaar en hebben goede goud kwaliteit. Dankjewel voor de goede service!
Prachtige ketting
Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen, mijn bestelling is op tijd binnengekomen. Je kan hier zeker bestellen en dat ga ik zelf ook weer doen!
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, netjes ingepakt en keurig op tijd bezorgd! Aanrader
Superblij met mijn eigen ontworpen…
Superblij met mijn eigen ontworpen armband! Echt goede kwaliteit👌
Een armband besteld
Een armband besteld, echt top kwaliteit en snelle levering
Toppertje dit
Toppertje dit. Prachtige ring binnen 2 dagen aangetekend in huis voor mijn vrouw. Niks op aan te merken
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.