1. Sisustusliike
  2. Joulukauppa
  3. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn UNIEK! ✨ En dat is niet alleen onze bedrijfsnaam, maar is ook toonaangevend voor alles wat we doen! Uniek Living is méér dan een webshop voor bijzondere woonaccessoires en meubels. Wij zijn namelijk ook een dagbesteding, waar onze deelnemers met veel plezier en talent de webshop tot leven brengen. Wat dat inhoudt? Ze plaatsen de producten online, ze maken foto’s van de producten, ze helpen met het inpakken en verzenden van bestellingen en ze maken zelfs prachtige handgemaakte items die je rechtstreeks in onze shop kunt kopen Zo is elk product dat je bij ons vindt niet alleen uniek in stijl, maar vaak ook uniek in verhaal. Achter de schermen werken onze deelnemers met trots en toewijding aan alles wat je ziet, en dat maakt jouw aankoop nog specialer. Bij ons shop je dus niet alleen een bijzonder item voor je interieur, maar draag je ook bij aan een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen, creatief bezig zijn en vooral plezier beleven. Welkom bij Uniek Living, waar een mooi thuis en een mooi verhaal samenkomen.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Alles top!

Goede communicatie, mooie tegeltjes, mooi ingepakt en verzending zoals afgesproken! Daarbij komt nog dat het een mooi doel ondersteund…wat wil je nog meer?!

28. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een snelle service van mijn bestelling

Na de bestelling en betaling, is men direct begonnen met de verwerking van deze bestelling. En zo gebeurde het dat ik binnen drie dagen het ingepakte! kon ophalen bij het postnl-pakketpunt om deze mee te nemen voor degene aan wie ik het cadeau wilde geven.
Geweldig ook dat dit bedrijf een inpakservice heeft!
(waar kom je dit nog tegen?)!!!!

2. helmikuuta 2026

Heel snel app contact

Heel snel app contact , nadat ik de bestelling had geplaats. De levering was super snel en het ziet er mooi uit.

26. tammikuuta 2026

Goed om te horen! Veel plezier van het tegeltje ❤️

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, heel goed verpakt en een lief kaartje erbij met een theezakje. Was lekkere thee!

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Uniek Living

Leuk om te horen! Geniet van uw bestelde items :)

Team Uniek Living

Mega aanrader

Ik vind dit zo'n leuk bedrijf, super snelle service (binnen 2 dagen had ik een nabestelling in huis) en hele goede communicatie toen de kleur wat afweek van de website. Ik ben super tevreden en ga hier zeker vaker (cadeautjes) shoppen. Ik vind het naast dat het mooie artikelen zijn en de prijs leuk is ook leuk om zo'n goed bedrijf te ondersteunen, waar mensen met een kwetsbaarheid een kans krijgen om zich te ontplooien.

9. joulukuuta 2025

Snelle bezorging

Snelle bezorging, leuk ingepakt en een zeer degelijk product. Absoluut voor herhaling vatbaar!

17. marraskuuta 2025

Helemaal toppie

Hele leuke fondue mok besteld! Super snel geleverd en ook heel leuk verpakt. Was positief verrast!

7. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Uniek Living

Leuk om te horen! Veel plezier ervan :)

Saanut 5/5 tähteä

Had de verkeerde gekregen maar werd meteen keurig opgelost en had de volgende dag al de juiste kaarsen binnen en allemaal heel netjes verpakt

1. joulukuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin