Hurtig effektiv behandling af ordre. Herudover blev jeg kontaktet i forhold til den ønskede vare, idet man havde bemærket en lille farveforskel på to sko. Betryggende at det blev kommenteret FØR jeg s... Näytä lisää
Mine sko var fremme 2 dage efter jeg bestilte, de passede mig desværre ikke og jeg måtte sende dem retur. 2 dage senere havde de refunderet mine penge. Virkelig hurtige, midt i en ellers travlt tid.... Näytä lisää
Hurtig levering, nem hjemmeside. Kanon kundeservice, lille fejl ang. Betaling, ringede derover og det blev rettet på 2 min. Fede varer, er helt sikkert et af mine nye shopping steder. 💪🌞🌞
Skoene er fine, men måden de er indpakket ved forsendelse er ringe. Mine kom i en pose (ikke i en kasse), og var pakket ind i lidt silke papir. Store pakker har kunne ligge oven på dem og masse d... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Du kan trygt shoppe online her på Unic Shoes. Vores produktudvalg består både af nuværende trends og tidsløse designs. Dertil har vi flere forskellige modeller og farver, så vi med sikkerhed har noget til din smag. Vi bestræber os på den bedst mulige kundeservice, så vores kunder får en kanon oplevelse når de handler på Unic Shoes
Tanska
- unicshoes.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Nem at handle samt hurtig forsendelse
Meget fint og hurtig service fra jeres…
Meget fint og hurtig service fra jeres side😊. Men desværre har Kvickly i Hvidovre udleveret min pakke til en anden kunde, så jeg har ikke fået sandalerne😥
Jeg har meldt det til GLS og venter på svar fra dem.
Venlig hilsen
Kirsten Ejberg Jensen
Super fine sandaler som jeg har…
Super fine sandaler som jeg har modtager. Meget tilfreds
hurtig ekspedition
Hurtig levering
God service for returnering
Efter sygdomsforløb med en forældre, som gjorde at returfristen blev overskredet, fik jeg gennem god kundeservice lov til at returnere støvlerne alligevel. Det eneste er et lidt dyrt returneringsgebyr på 63 kr, men ellers virkelig god service
Alt var hurtigt og ok 👍🏼
Super hurtig levering
Super hurtig levering - og sandalerne levede fuldt ud op til mine forventninger.
God service og nem at handle
Meget hurtig ekspedition
Hurtig betjening
Pålidelig sted at handle- hurtig til at…
Pålidelig sted at handle- hurtig til at sende. Kan anbefales 👍🏻
Hurtig levering og kvalitetsvarer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️