Jeg har brugt Unibet i flere år, og min oplevelse har generelt været rigtig positiv. Platformen er nem at navigere, både på computer og mobil, og oddsene er ofte blandt de bedre på markedet – især... Näytä lisää
Siden virker altid har aldrig problemer med hverken ind eller ud betaling der er bare styr på det hele syntes jeg
Efter at have indsat ialt 1500 d. 15 september var jeg så heldig at vinde 2000, som jeg satte til udbetaling. det er stadig ikke sket, da de oplyser jeg skal verificere min konto, efter anmodning har... Näytä lisää
I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it see... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsførende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et børsnoteret selskab med licens i adskillelige europæiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.
Yhdysvallat
- unibet.dk
Tiedoksesi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Nemt oc hurtigt
Nemt oc hurtigt, både med indbetaling og udbetaling.. God kundeservice.
Blackjack ee scam
haha
Deres blackjack er scam, den ståe stille i 1 sekund inden botten rammer 20, dealee ee konstant på 20 og 21 - intet ee tilfældigt.. hæver du indsatsen rammer dealee mere 20 end nogle sinde før, selvom de sir at alt ee tilfældigt.
de er nogle hustlers, nogle kæmpe bøøøøøssssser
Burde ikke kunne lade sig gøre!
Burde ikke kunne lade sig gøre!
Hvad er forklaringen på at en maskine gang på gang på gang IKKE udbetaler noget særligt ved købte free spins, den pågældende maskine har under en periode på 2 måneder og 25 gange købte free spins endnu ikke en eneste gang udbetalt mere end beløbet det koster at købe free spins spillet og samlet har den en udbetalingsprocent på 9,34% hvilket er langt under hvad den burde, så min tillid til maskinen er lig nul, heldigvis har jeg optaget samtlige købte free spins som jeg altid gør, så kan dokumentere det på de sociale medier hvis nogen ønsker at se det.
Deres sider fungerer fint
Deres sider fungerer fint, og er nemme at navigere rundt i.
De har det du har brug for på casino…
De har det du har brug for på casino hjemmeside. Så prøver det.
En god bettingside
En god bettingside, der er nem og overskuelig at navigere på. Gode odds. Og der bliver holdt øje med ens forbrug.
Hyggelig side
Hyggelig side, gode spil og nemt at finde rundt i.
Nem og god spiller side
Ingen kommerar
Jeg har altid været tilfreds med at…
Jeg har altid været tilfreds med at spille her de sidste 3-4år og det er gået ret så fantastisk! Så vil Jeg tro, at Jeg også bruger denne side, ihvertfald en del år fremover.!
Klart anbefales
Rigtige mange gode spil og rimelige…
Rigtige mange gode spil og rimelige hurtige udbetalinger
inde ondt at sige
Nem side og hurtig udbetaling
Nem side og hurtig udbetaling
Super oplevelse med Unibet
Super oplevelse med Unibet. Især de gratis spins mandag aften er altid noget jeg ser frem til.
Derudover er der nem og hurtig ind- og udbetaling. Det er nemt at bruge siden og de svarer venligt på spørgsmål. Og så har de også de fleste af mine yndlingsspil!
Tak for et godt casino! 🙏🏻
Spiller fire resultater på samme kamp
Spiller fire resultater på samme kamp. Kampen afbrydes før tid. De tre resultater vurderes som tabt mens det sidste resultat 2-1, som kampen stod da den blev afbrudt, blev bare annulleret. Så Unibet snubber indsatsen for de tre resultater som ikke gik hjem inden kampen blev stoppet, og det resultat som faktisk havde ramt annullerer de. Det må være enten eller. Enten annullerer man kke spil på kampen eller ingen spil. Det betyder jo så i praksis at Unibet ikke kan undgå at vinde på en kamp som stopper før tid, da de tager alle indsatser som ikke gik hjem og dem som så gik hjem annullerer de. Det er nu ikke de sølle 300 kr som jeg ikke fik som gør mig sur, men handler ikke med selskaber som snyder mig. Kontoen er nu lukket og en anden udbyder får så mine spil fremover. De overlever nok, men dårlig behandling af kunder.
Hold jer væk fra dem!!!!!!
Det hele god casino