UNDISPUTED.SE Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super bra å trevlig personal. :-) Fick ett samtal av ansvariga person för min beställning, där han uppmärksammat att ett av plaggen jag beställt var några storlekar mindre än dom andra å det var j... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag hittade ett par jättebra träningstights nedsatta till mindre än halva priset. Det tog bara en eller två dagar innan varan kom på posten och jag blev meddelad när ordern var mottagen, paketet po... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans, varorna fanns i lager. Det borde dock finnas ett färdigt klistermärke för eventuell retur, samt att fraktpåsen/paketet bör kunna återförslutas när man endå betalar frakten. Skriv gärn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schysst utbud, jag lade min order och kort därefter, kanske 15 min ringde en anställd och bad om ursäkt för en tyvärr slutförsäljning på en av två tröjor jag beställt, gick in och valde ut en ny och f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

👍👍👍

Skön o snygg byxa, lite slapp längst ner vid vristen annars bra stretch..

23. maaliskuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Under all kritik, oseriöst räcker inte som beskrivning

Under alla år utav beställningar via näthandel så har det endast hänt en enda gång tidigare att ett företag har ignorerat mail och kontaktförsök. Jag fick ett par träningstights av en kompis i present från företaget, vilka visade sig vara defekta i form utav en fläck/fläckar på in och utsida. Jag kontaktade företaget med bilder och beskrivning och bad om möjligheten att få byta till ett par nya. Jag fick ett enda mailsvar där de frågade vilket märke det var på tightsen (det syntes f ö i orderbekräftelsen som jag bifogade). Jag svarade på detta och sen dess har jag inte hört ett knyst från dom trots 7 mail totalt från den 12 dec-23 dec. Även vännen som beställde tightsen har mailat företaget utan någon som helst respons. Jag har alltså varken fått byta mot ny felfri vara eller fått pengar tillbaka. Jag har nu kontaktat reklamationsnämnden som har tagit ärendet till sig. Hemskt tråkigt då andra verkar ha haft bra upplevelser av företaget. Det gäller att inte stöta på problem med beställningen för då tycks det inte alls fungera med kontakten. Mycket besviken..

13. tammikuuta 2017

Super!!

Snabb leverans. Riktigt grymma tränings taighs. Köpt flera par! Grymt bra.

24. marraskuuta 2016

Supernöjd!

Bra passform och storlek på de tights jag köpte. Snabb och smidig leverans samt betalningsalternativen är bra!

13. marraskuuta 2016

Blick fångare !!

Läckra, snygga, sköna och perfekt passform. Har köpt 2 st . Kommer att bli flera ! Kanon nöjd!! Mvh Anneli Dahl

27. syyskuuta 2016

Snabbt & enkelt

Köpte ett gymbälte som var kraftigt prissänkt. Bältet höll riktigt bra kvalitet, köpet gick smidigt att genomföra och grejerna kom fort hem till mig. Mycket nöjd med undiputed!

6. syyskuuta 2016
Saanut 2/5 tähteä

Besvikelse

Fick fel tröja och slut på produkter efter lagd beställning.

31. elokuuta 2016

Toppen site!

mycket bra service samt bra leveranstid...det finns ingen annan site med så bra priser och kvalitetsprodukter. ärligt så kommer jag att köpa massor ifrån undisputed.se.

31. elokuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin