Regelmatig bezoek ik de UNC op de Oude Binnenweg en elk bezoek is een feestje. Naast de prachtige collectie, het heerlijke geurtje dat in de winkel hangt is het personeel altijd erg vriendelijk en beh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij deze webshop iets bestellen betekent altijd een feestje in je brievenbus! (Of via bezorger😃)…goede kleding en de persoonlijke note erbij en hoe het allemaal netjes verpakt is: love it!! 💜
Yritys on vastannut
Leuke winkel, met goede service. Dure oorbellen gekocht, en bedeltje was na 1 week al gebarsten. Terug naar de winkel gegaan en direct een nieuwe mee gekregen. Super tevreden :)!
We help to make you your best dressed self. With our selection of clothes and styling recommendations we hope to motivate you to create your personal style.
Oude Binnenweg 42, 3012JE, Rotterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Altijd een goede online service. Leuke items en de beste spijkerbroeken (dr denim)

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Ik had online items besteld en die bleken niet op voorraad te zijn. Kreeg gelijk het geld terug gestort en een kortingscode met ene nette excuses. Ik heb uiteindelijk gewoon andere items gekocht. Prachtige spullen!

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Leuke collectie en heel aardig, behulpzaam personeel.

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Altijd super vriendelijk personeel en geeft ook nog echt advies. Bij het door de winkel lopen wordt er al gevraagd of iets opgehangen kan worden in een paskamer en of je wat te drinken wilt. Dit maakt het winkelen erg relaxed en persoonlijk en ga ook altijd naar huis met leuke nieuwe items!

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Mooie producten, snelle levering (binnen 24h en een persoonlijke boodschap! 1 product moest helaas retour, dit is snel afgehandeld!

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Mooie kleding, snelle levering. En leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Geweldig mooie jas, snelle levering, persoonlijk door een lief kaartje erbij

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Altijd goede service en mooie kwaliteit spullen. Ik ben weer blij met mijn bestelling.

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Ik had hulp nodig met het kiezen van de maat en zelfs met de drukte op black friday nam 1 van de dames de tijd aan de telefoon om me te adviseren ! Nu heb ik de juiste maat kunnen kiezen
Heel erg bedankt !!!

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
Onwijs snel geleverd, ondanks dat het een internationale zending was! Leuk en netjes verpakt en een handgeschreven kaartje erbij, echt top!
Fijne medewerkers in de winkel.
Zo prettige sfeer en warme benadering.

Vastaus yritykseltä UNC Wardrobe - The Fashion Boutique
I buy all my clothes here!! Amazing collection but also staff is super friendly. Boutique type of experience where you are truly helped with your wardrobe and given advise which matches both style & figure. Also the online shop has fast delivery and useful pages like clothing for when your pregnant or going to a wedding.