Heel veel keus
Super leuke spulletjes, en zeer snelle levering. Ik ga hier zeker nog eens bestellen voor verjaardagen en dergelijke! :)
Had zap it’s gekocht en gekozen voor achterafbetaling met Klarna. Mijn bestelling werd genegeerd zogezegd dat het door Klarna niet was geaccepteerd. Ik betaal al lang vis Klarna en dus nog nooit problemen mee gehad. Ondertussen is het product uitverkocht vlak na mijn bestelling. Ik ga er vanuit dat mijn bestelling geannuleerd is wegens slecht beleid. Altijd makkelijker om diegene die nog niet heeft betaald te annuleren al stellen ze Klarna zelf voor. Onbetrouwbare website dus nooit meer!!!
Eerst de goude magneetballetjes 5mm besteld Helaas ging de goude kleur er snel vanaf waardoor ze zilver/brons zijn geworden. Maar mijn zoontje vindt het leuk om mee te spelen, dus wilde er een setje bij halen zodat hij grote vormen kon maken. Deze keer groene glow in the dark (zoals vermeld staat). Helaas toen we ze ontvingen was het geen glow in the dark, maar gewoon groen. Dit is erg onduidelijk aangeven. Ook waren ze groter dan de vorige. Dus de vorige keer 3mm ontvangen en wel betaald voor 5mm. (en niet te combineren met de andere set) Na mail contact, was de geboden oplossing terug sturen (a €5,95 en ook al 2x €5,95 euro verzendkosten betaald.) Ze hebben mij 2x een verkeerd product geleverd en helaas geen passende oplossing. Ik bestel hier niet meer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.