Super information og fin behandling. De ved, hvad de gør. Er samtidg meget imødekommende og sørger for, at man har det godt under hele behandlingen, Super indledende møde.
Yritys on vastannut
Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Näytä lisää
En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Näytä lisää
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg fik en kind/kæbe behandling hos Emilie. Denne fantastiske kvinde gjorde behandlingen til en tryg oplevelse på tros af min nervøsitet. Tak Emilie.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Fin behandling ,dejlige omgivelser og kvalificeret service

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Jeg fik en behandling for to uger siden på Christianshavn og fik utrolig god og tryg service - virkelig professionel behandler. To uger efter kan jeg se effekt på både kæbelinje og i hudens struktur. Virkelig fantastisk! Kan absolut anbefale Ultraformer!

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Rigtig god og behagelig oplevelse.
Jeg kan allerede se forandring og glæder mig til at se det endelige resultat i løbet af de kommende måneder.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Jeg har oplevet Ultraformer behandling et par gange, og udover jeg er tilfreds med resultatet, oplever jeg en professionalisme og omsorg i klinikken som betyder meget for mig. Tak for det :)

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Skøn og professionel klinik og holdbar naturlig skønhedsbehandling

Vastaus yritykseltä Ultraformer
God service i forbindelse med køb af hudprodukter …

Hej
Jeg har idag fået behandling i klinikken
Det var den sødeste sygeplejerske der mødte mig . Styr på hele forløbet og meget God fagligt vejledning .
Jeg var så tryg i de flotte lokaler og er overbevist om et fantastisk resultant som jeg allerede efter behandlinge kan se .

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, som overvejer at give udseenet et boost. Jeg følte mig meget tryg fra den første konsultation, hvor Josefine gav sig god tid til at forklare og svare på spørgsmål, og jeg nød at være på den smukke klinink.
Selve behandlingen var rar og behagelig, selv om den ikke er helt smertefri, takket være Josefines omsorg og professionalisme. Jeg kan se de gode resultater allerede nu, og de bliver bedre med tiden - what's not to like? :-)
Kommer sikkert igen for at behandle andre områder og er i fuld gang med at fortælle veninderne om Ultraformer.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Altid super behagelig og meget professionel behandling . Kommer gerne igen og igen

Vastaus yritykseltä Ultraformer
Sød og professionel betjening/pleje. Trygge og flotte rammer. Råd og vejledning er helt i top!

Vastaus yritykseltä Ultraformer
En super positiv oplevelse. Var til konsultation på klinikken på Christianshavn og behandling i Vedbæk og blev begge steder mødt af de dejligste mennesker, som også var yderst kompetente og professionelle.
Er spændt på resultatet.

Vastaus yritykseltä Ultraformer
God service, søde mennesker - perfekte resultater
Kan kun anbefale :-)

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.