UitjesThuis Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles netjes op tijd geleverd, meerdere apparaten gehuurd, pooltafel, allemaal netjes neergezet, geinstalleerd en weer op komen halen volgens afspraak. Goede ervaring en raad het zeker aan!

Saanut 5/5 tähteä

Last minute een bedrijfsfeestje moeten organiseren, snel contact op genomen met uitjesthuis. niks was te gek, alles kon op kortermijn geregeld worden. Hebben glow in de dark midget golf gespeeld was... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels bracht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers d... Näytä lisää

1. Juhlatarvikevuokraamo
  2. ja myös
  3. Festivaali
  4. Tapahtumajärjestäjä
  5. Yrityslahjat

Yrityksen kirjoittama

UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Uitjesthuis biedt een top service!

Uitjesthuis biedt een top service! Wij hebben voor ons evenement (voor het goede doel) een karaokeset gesponsord gekregen. Ze leveren op tijd en zijn erg vriendelijk! Wij weten Uitjesthuis te vinden in de toekomst.

6. joulukuuta 2022

Bedrijfsfeest

Afgelopen weekend een bedrijfsfeest georganiseerd wat in het thema van Monte Carlo stond. De heren van Uitjesthuis hebben dit erg goed verzorgd en een leuke eigen draai eraan gegeven.

24. syyskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Spullen worden volgens afspraak geleverd en opgehaald.
Het zijn niet professionele spullen maar voor familie feestje goed.

24. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Prima geregeld en genoten!

Voor onze buurtbarbecue hadden wij het vakantiepakket besteld. Tafeltennis, airhockey en tafelvoetbal... zowel jong als oud heeft genoten van de spellen! Goede communicatie, netjes afgeleverd en opgehaald. Ze zetten het zelfs op de juiste plaats voor je! Echt een fijne service en goede prijs! Ga vooral zo door!

27. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä UitjesThuis

Dankjewel voor het bericht en wij zullen zeker zo doorgaan :)

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten, service en een geweldige avond

Even geleden bestelden wij een airhockey-, beerpong- en voetbaltafel (werd in goed overleg een pooltafel) bij UitjesThuis. De communicatie hierover ging goed en de producten werden netjes op de afgesproken dag geleverd. De tafels zagen er goed uit, werden netjes geplaatst en we kregen hier ook uitleg bij. Wij hebben er ontzettend veel plezier van gehad en onze gasten ook! De dag erna werden de tafels weer op een afgesproken tijd opgehaald. Daar kregen we van tevoren netjes een berichtje over. Kortom: goede producten, service én wij hebben allemaal een geweldige avond gehad. Wat ons betreft een aanrader!

1. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä UitjesThuis

Fijn dat UitjesThuis jullie zo goed bevallen is en wellicht tot de volgende keer! ;)

Saanut 5/5 tähteä

3 weken lang mochten wij de pooltafel…

3 weken lang mochten wij de pooltafel en hockey tafel huren
Wat een goeie service ! Heel top was alles in en uit elkaar gezet en netjes opgehaald
Ik zou het zeker aanraden
Superbedankt! Jongens alles was top geregeld

4. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä UitjesThuis

Dankjewel voor de reactie en fijn om te horen!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke spullen, goede service en duidelijk contact. Makkelijk te regelen en we hebben een leuke dag gehad met de airhockey tafel, en voetbaltafel en tafeltennis!

17. syyskuuta 2022

Fijn om te horen! :)

Airhockey

Supergezellige gezinsavond gehad met competitie airhockey.

5. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä UitjesThuis

Fijn om te horen en tot de volgende keer!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin