Hyvät ja huonot puolet
Edit: arvostelua muokattu rahat lopulta palautui
Ensin hyvät puolet:
1. Täydelliset kengät, kevyet, ihanat jalassa kauniit
2. Koot vastaa hyvin kokoaan ainakin suomalaisen mitan mukaan, mutta, jos asut Britanniassa tai etelä-euroopassa, kengät voi olla sinulle isot. Ota puoli kokoa pienemmät. Kuitenkin mahtavaa, että kengät kerrankin on juuri sitä kokoa mitä luvataan!
2. Sain ensimmäisestä tilauksesta rahat takaisin heti, kun olin laittanut heille kuvan palautuksesta. Ei tarvinnut odottaa, että saapuu heille. Olin todella otettu.
Huonot:
1. Kengät tulee Kiinasta ja on kiinalainen yritys. Espanja on siis valetta. Siihen olin pettynyt. Kengistä ei onneksi näy "kiinalaisuus" laadussa tai missään. Laatikengät on. Kengät saa 5 tähteä.
2. Palautus ei ole ilmainen, vaikka kiinni luvataan. Joudut itse maksamaan, mutta onneksi palautus tehdään Saksaan, niin ei ole kovin kallista. Riippuu tietenkin missä asut... palautusosoitteesta puuttui maa. Jouduin itse katsomaan Googlesta että sain lähetettyä. Palautusprosessi sai 4 tähteä.
3. Nyt neljännellä tilauskerralla kukaan ei ole vastannut viikkoihin sähköpostiini, vaikka lupaavat vastata 24 tunnin sisällä. Palautus on mennyt heille perille jo 2 viikkoa sitten. Tilauksen arvo oli vielä yli 400 euroa. Jännityksellä odotan mitä nyt tapahtuu. Tällä kertaa asiakaspalvelu ei saa tähtiä. Korjaan arvostelua, kun tiedän miten tämä päättyi.
Jos vähän kestää stressiä niin nämä kengät on ihan todellakin tilaamisen arvoiset.

Vastaus yritykseltä UIN Footwear