En meget dygtig specialist og en dejlig person. Vi har fået lavet omfattende reparationer og service på vores gamle veteran camper (VW California fra 1991) hos Morten, og det har været en stor fo... Näytä lisää
Kort ventetid fra bestilling til tid på værkstedet. God kommunikation med Morten før, under og efter arbejdet. Pris som forventet.
Rigtig god service og en faglig stolthed der sjældent ses i den branche. Kan på det kraftigste anbefales.
Sikke en fantasisk oplevelse. Hurtig hjælp, så vi kunne komme videre. Helt klart vores nye værksted. Tusind tak.
- Mekaanikko
- Autosähkökorjaamo
- Autokorjaamo
- Auton korjaus ja huolto
- Öljynvaihtopalvelu
- Matkailuautokorjaamo
Autoværksted på Møn med speciale i VW California i alle årgange, men vi laver også andre campingbusser og almindelige personbiler, hvad enten det er en benzin, diesel, hybrid eller el bil. Vi udfører en bred vifte af opgaver, lige fra service og synsklargøring til store vanlife ombygninger. Vi er et lille værksted med store visioner, og her kommer kunden i fokus, og vi bestræber os altid på at levere den bedste service overfor kunden.
Udbyvej 35, 4780, Stege, Tanska
- +45 22 42 52 90
- info@udbyautoservice.dk
- udbyautoservice.dk
Specialværksted for VW California
Rigtig god service og en faglig…
Rigtig god service og en faglig stolthed der sjældent ses i den branche.
Kan på det kraftigste anbefales.
Hurtig professionel og prisrigtig service
Hurtig, professionel, og prisrigtig service på min California Camper.
Pris som aftalt og til tiden
Super god service.
Venlighed,hjælpsomhed og god faglig…
Venlighed,hjælpsomhed og god faglig kompetence.
Kan kun anbefale👍
Ekspert i VW California – og til at stole på.
Når vores gæster får problemer med bil eller autocamper, er det en stor tryghed at kunne henvise til et værksted med reel erfaring – særligt inden for VW California og autocampere.
Hjælpen er hurtig og ordentlig, priserne er fair, og vores gæster vender tilbage med positive tilbagemeldinger.
Vi bruger også selv værkstedet og har samme gode oplevelse.
Det er værdifuldt med en lokal specialist, man kan have tillid til.
Altid venlig og serviceminded
Altid venlig og serviceminded. Dygtig fagmand og rimelige priser.
Meget god service mentalitet
Meget god service mentalitet. Værkstedet er et godt sted at komme, og man stoler på at tingene er i orden.
God service!
Super service
Sikke en fantasisk oplevelse
Sikke en fantasisk oplevelse. Hurtig hjælp, så vi kunne komme videre.
Helt klart vores nye værksted. Tusind tak.
Hurtig og professionel service med…
Hurtig og professionel service med venlighed og altid tid til en snak samt gode råd! Anbefaler på det varmeste Morten og Udby Autoservice