1. Maalikauppa
  4. Venetarvikemyyjä
  5. Verkkokauppapalvelu
  6. Teollisuuslaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

UBF är en komplett leverantör till skadeverkstäder med ett tydligt fokus på billack och tillhörande produkter. Vi arbetar nära professionella verkstäder och yrkesanvändare och förstår vikten av rätt produkter, hög kvalitet och pålitliga leveranser i en bransch där varje minut räknas. Vårt mål är att vara en trygg och långsiktig partner som förenklar vardagen för våra kunder. Hos oss står kunden alltid i centrum. Vi värdesätter god service och personlig rådgivning högt, och vår kunniga kundtjänst hjälper gärna till med allt från produktval till tekniska frågor. Genom vår erfarenhet och expertis inom billack och skadeverkstadsutrustning kan vi erbjuda lösningar som är anpassade efter varje kunds behov och arbetsflöde. Vi vet att snabba leveranser är avgörande för att verkstäder ska kunna hålla sina tidsplaner. Därför har vi effektiva logistiklösningar och arbetar målmedvetet för att erbjuda extremt snabba leveranser, så att rätt produkter finns på plats när de behövs. Vår ambition är att leverera hög kvalitet i varje led – från sortiment och rådgivning till leverans och uppföljning. Vi strävar efter att skapa en köpupplevelse som bygger förtroende och gör att våra kunder väljer oss om och om igen. Vi uppskattar all feedback och använder den för att ständigt utveckla vår verksamhet. Läs mer om oss på www.ubf.se och dela gärna din upplevelse med oss på Trustpilot.

4,3

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt toppen

Riktigt toppen! Extremt bra färgmatch, extrem snabb leverans bara 3 arbetsdagar under nyårsdagarna. Billigt också! Fint packeterat med lite godis också. Rekommenderar extremt!!

30. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Blixtsnabbt!

Helt otroligt snabbt hantering och leverans. Väl paketerat! Beställde onsdag em, fick paketet torsdag efter lunch! Kommer handla hos ubf flera gånger!

2. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin