Twinky Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben het Plaspotje mogen ontvangen en zijn hier super tevreden mee! Ik heb contact gehad via Instagram om een juiste keuze te kunnen maken en werd hierbij goed geholpen. Het product was snel bin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze dochter is helemaal gek van de Twinky Potty. Ze was snel zindelijk omdat ze het potje een feestje vond. Er zit zowel een muziekje als een doorspoelgeluidje op, een feestje! Ze is nu ongeveer 2,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helemaal geweldige loopstoel 😍!!! Mijn dochtertje van 6 maand zit er graag in, we hebben ook zo’n minnie mouse bouncer maar haar voorkeur ligt bij haar loopstoel. Ook bijgeleverde duwstang is ideaal.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

VARNING ‼️ OSERIÖST FÖRETAG. Otroligt dålig kvalitet. Går inte att få tag på. Uppgett ett falskt nummer på sin kundtjänst. Order : 18222 / Elin Vi kommer att anmäla företaget till Klarna och... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenhuonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

Hyvä

Kaikki arvostelut

96 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering . Goede kwaliteit.
Wij hebben wc potje besteld voor onze kleindochter van 2. Zij is heel blij mee. Nu kan ze mooi oefenen.

21. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

makkelijk besteld en snel geleverd.

makkelijk besteld en snel geleverd.
Stoel ziet er leuk uit, maar is wel echt een plastic. Ik had graag een duurzamer kunststof gezien. En bij in en uit klappen van de poten knapt het aan 1 kant behoorlijk?

15. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

I've been trying to contact you…

I've been trying to contact you for two months!!!! You don't respond to WhatsApp, you don't respond to emails, I don't recommend them, if you buy a product that's broken, you won't get anything in return, you're wasting your money buying from this company.

20. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Concept is leuk bedacht

Concept is leuk bedacht, werkt alleen voor jongens niet. Zit geen verhoging in de bril en alles loopt steeds tussen de kussenrand en de bril en als ke pech hebt langs het potje. Een knoei gebeuren met plassen. Raad hem met een jongetje zeker niet aan!

25. lokakuuta 2025

Mooie kinderwagen

Mooie kinderwagen. Licht in gewicht mooie kwaliteit en een bedrijf met een hele goede service en via WhatsApp zeer goed bereikbaar eb denken met je mee

17. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De kinderstoel heeft hele fijne…

De kinderstoel heeft hele fijne functies is stevig,goede kwaliteit
Zeer goede service en netjes op
Tijd geleverd👍ik raad het iedereen aan om deze kinderstoel te kopen.
Ik heb heb cadeau gegeven aan m,n dochter en die was er zo super blij mee.

2. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heb een prachtige kindertoilet stoel…

Heb een prachtige kindertoilet stoel voor onze kleindochter besteld.
Deze ziet er prachtig en degelijk uit, zelfs met een mooi muziekje en een water klop.
Zachte ronding om op te zitten.
Ben erg tevreden .
Vriendelijke groet, Trijnie Kuiper

4. lokakuuta 2025

Aanrader!

De stoel die ik had ontvangen was niet helemaal in orde, zonder enkel probleem had ik de volgende dag al een nieuwe stoel in huis. Top service! Daarnaast is het een hele fijne en mooie stoel die gemakkelijk in elkaar te zetten is en ook nog is met verschillende functies. Geweldig! Mijn kindje is er blij mee!

11. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact mee te krijgen.

Geen contact mee te krijgen.
Na vele mailtjes te hebben verstuurd, over de wagen die al na drie maanden kuren kreeg, en waarbij de wielen alle kanten op gaan behalve de goede.
Hierop gewoon nog steeds geen antwoord gehad van twinky.
Slecht bedrijf, koop hier niks mensen! Wanneer je ontevreden bent, negeren ze je compleet!!

31. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin