Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Arvostelua 199

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Er waren een paar accu’s niet goed. Route van 3 uur konden we niet halen in 3 uur.. Verder gemoedelijk en makkelijke organisatie. We komenwneer

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... Näytä lisää

1. Tapahtumapaikka

Yrityksen kirjoittama

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Er waren een paar accu’s niet goed.

Er waren een paar accu’s niet goed.
Route van 3 uur konden we niet halen in 3 uur..
Verder gemoedelijk en makkelijke organisatie. We komenwneer

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Dank voor de reactie en dan tot snel! 😁 Wel even bellen de volgende keer als een accu leeg is en dan zijn we er zo.🚙 Onze pech-onderweg service is er niet voor niets. 🛠️

Saanut 5/5 tähteä

Leuke dag gehad met de E scooters

Leuke dag gehad met de E scooters. Je kunt je eigen route maken maar wij hebben er voor gekozen om een route Singraven te volgen dat gemaakt is door Twente tours. Makkelijk in de app te volgen. Vriendelijk personeel. We denken erover om dit nog een keer te doen maar dan met de fiat autootjes. Dat lijkt ons ook mooi om te doen.

18. huhtikuuta 2026

Super leuk! Van harte welkom de volgende keer 😁

Saanut 5/5 tähteä

kinderfeest bij twente toer…

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden,
We hebben de legertruck dropping gedaan!!
In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot avontuur met ontzettend veel plezier!!
Mooie omgeving geweldige wandelpaden

Na de dropping patatje met snack gegeten in de Serre alles door twente toer was tip top geregeld,dank jullie wel voor een vergetelijke verjaardagsfeest!!

28. maaliskuuta 2026

Super leuk!! 😁

Saanut 5/5 tähteä

Moet je gewoon een keer gedaan hebben

Super leuk uitje,
Ondanks het frisse weer hebben de mannen genoten van de Topolino rally,
Afgesloten met een heerlijke bbq.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Leuk om te horen! Dank voor jullie komst.

Super leuke personeelsuitje gehad

Super leuke personeelsuitje gehad! De fietstrein en de bbq kunnen ervaren! Twente Toer heeft fijn kunnen meedenken en alles goed georganiseerd. Goed om te weten is dat de fietstrein nog redelijk zwaar kan zijn, maar wel echt een grappige activiteit!

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Dat staat er ook duidelijk bij op de site :-)
Dank voor je review en graag eens tot een volgende keer.

Leuk touren door twente

Goede ontvangst. Duidelijke uitleg van voertuigen. Leuke routes.

3. lokakuuta 2025

😃

Post Scheemda on tour

We waren opzoek naar een actieve activiteit na een kort contact. Hebben we voor een dropping in de ochtend gekocht en een lunch en in de middag de fat Max en de buggy’s en hierna een BBQ. We werden op de dag van de activiteit welkom geheten en de activiteit werd uitgelegd en bij terugkomst was dit idem. De lunch en bbq waren goed voor elkaar. Kortom voor ons een perfecte gezellige dag dankzij Twentetoer. Nogmaals bedankt

6. syyskuuta 2025

Bedrijfsuitje

We hebben hier een bedrijfsfeest gehad en ondanks de grote groep liep alles goed en heeft iedereen genoten van de activiteiten.

5. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Leuke route met de tomolino

We hebben een rit gemaakt met de tomolino dolcevita we hadden mooi weer
En een prachtige route via de singraven Watermolen via Beuningen en rossem weer terug naar ootmarsum
De route is afwisselend en goed

25. elokuuta 2025

Top uitje

We hebben een super leuk uitje gehad met een topolino, 4 stuks gehuurd. App gedownload, daar staan routes op, echt een aanrader om naar Bels watermolen te gaan.

16. elokuuta 2025

Super leuk 😁

E-chopper

Twee uur met vier collega's ge-e-chopperd in de omgeving van Ootmarsum. Leuke activiteit, leuke omgeving, goede verhuurder.

12. elokuuta 2025

Super leuk! Dank je

Saanut 4/5 tähteä

Ruimschoots van tevoren ingeplande…

Ruimschoots van tevoren ingeplande datum en precies op dat moment gaat het plenzen. Geen probleem; dan wisselen we toch van bike naar kleine autooooootjes.

Mooie route en het was een middag zoals we gewenst hadden ondanks de regen.

13. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Tegenvaller

Ik vond de dropping beneden verwachting.
Ik had verwacht geen zicht te hebben waar we naar toe reden en dat we bijvoorbeeld onze telefoons moesten inleveren.
Hiernaast kregen we een soort van puzzelboekje mee, wat dus meer aanvoelde als een puzzeltocht.

De spareribs en kip waren voor gegaard en de vooral de kip smaakte naar plastic.
We hebben ook een paar keer gevraagd aan personeel voor hulp, maar deze kwamen ook niet.

Personeel was wel vriendelijk en de drankjes smaakten goed!

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jammer om te horen dat de dropping niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen graag toelichten dat onze dropping bewust is opgezet als een leuke tocht voor jong en oud, waarbij plezier en samenwerking voorop staan. Het is niet nodig om telefoons in te leveren, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen het op z’n eigen manier kan spelen en de opdrachten oplossen lukt je met je telefoon toch niet. Tevens wel eens aan veiligheid gedacht en onze verantwoording als er wat gebeurd en wij niet bereikbaar zijn?

De opdrachten zijn een vast onderdeel van de tocht en zorgen doorgaans voor veel enthousiasme en interactie in de groep.

Wat betreft het eten: onze kip is super vers maar voorgegaard, uit hygiënisch oogpunt en veiligheid. We krijgen doorgaans positieve reacties op zowel de kip als de rest, maar smaken verschillen natuurlijk, en we nemen je opmerking serieus.

We vinden het jammer dat je het idee had dat er geen hulp beschikbaar was. Er is altijd personeel aanwezig dat graag ondersteunt waar nodig, jullie kregen zelfs nog een vuur fontein in je ijs bij het vragen, je collega’s gaven aan allemaal zeer tevreden te zijn en gaven complimenten. Jullie hebben nog koffie gehad terwijl het arrangement er al op zat, zonder meerprijs en we hadden nog niet eens een betaling ontvangen.

Tot slot willen we benadrukken dat we flexibel meedachten, ook toen er op het laatste moment één persoon minder was en de betaling later binnenkwam, daarnaast was al het eten op :-)

Volgende keer graag de klacht geven tijdens het eten geven. Dan hadden we een passende oplossing kunnen bieden.

We waarderen het dat je de vriendelijkheid van het personeel en de drankjes hebt benoemd. Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog een fijnere ervaring bieden.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin