Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig... Näytä lisää
Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.
Yritys on vastannut
De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.
Yrityksen kirjoittama
Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?
6511 XG, Nijmegen, Hollanti
- info@tweedehansnijmegen.nl
- tweedehansnijmegen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
duidelijke website goede communicatie…
duidelijke website goede communicatie snelle levering
eerlijk.....de verzendkosten waren eerst erg hoog dit bleek een vergissing te zijn kreeg netjes een mail met daarin een verontschuldiging en deel van geld werd netjes teruggestort

Blij verrast
Veel keus en leuke dingen!
Goed geslaagd, heb leuke en betaalbare dingen kunnen vinden voor mezelf en als cadeautje voor de kinderen.

Leuke aankoop gedaan
Leuke aankoop gedaan. Gekocht bij deze leuke vriendelijke dames. Met een prachtige woordspeling erbij.
Ga vast nog een keertje langs.

Leuke tweedehands winkel
Overzichtelijke website, leuke prijsjes, vriendelijke mensen. Ophalen was mogelijk en alles was razendsnel geregeld.

Fijne handel
Vriendelijk, gezellig, aardig, goeie site, goeie foto's, heel redelijke prijzen!

Top!
Leuke website met unieke spullen. Vlotte en vriendelijke levering met een leuk kaartje. Zeker het bekijken waard!

Topper die Hans!
Wat een ontzettend leuke organisatie met twee enthousiaste verkopers. Ik ben ontzettend goed geholpen en zou hier zeker nog eens wat kopen!

Pak je kans bij Tweedehans
Het was een bestelling net een hartverwarmende persoonlijke noot. 'Hans' wordt gerund door twee enthousiaste mensen. Ik kon mijn bestelling snel ophalen. Het boek verkeerde in een prima staat. Ik kom graag nog een keer terug bij Tweedehans.

Heel goed
Leuk aanbod boeken tegen hele goede prijzen en in tegenstelling tot wat er op de website stond, werden de boeken die vrijdag al verzonden. Er zat ook een aardig kaartje bij. Zal er zeker nog een keer iets kopen!

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Hans heeft goedkope spullen zou zeker…
Hans heeft goedkope spullen zou zeker weer gaan kijken. Als ik terug ben van vakantie

Net product
Net product, snel verzonden en netjes verpakt en geweldig leuke stickers op het pakket en kaartje erbij. Top!

Super, die Hans!
Snelle service, mooie prijs, boekje zag er nog heel mooi uit en een verrassend leuk kaartje zat er in de envelop.
Super, die Hans!

Bovenverwachting!
Super snel thuisbezorgd en de artikelen zagen er schoon en picobello uit👍`met vriendelijke groet Maria.

Een snelle levering
Een snelle levering, puntgave artikelen en hele vriendelijke behandeling.