Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig... Näytä lisää
Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.
Yritys on vastannut
De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.
Yrityksen kirjoittama
Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?
6511 XG, Nijmegen, Hollanti
- info@tweedehansnijmegen.nl
- tweedehansnijmegen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Hans is top!
Hans is ontzettend snel en lief, en er zit altijd een leuk en creatief kaartje bij de bestelling ❤️

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Zeer tevreden met het bestelde en een…
Zeer tevreden met het bestelde en een prettig contact tijdens de levering. 😄

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Staat van product goed omschreven
Staat van product goed omschreven, prijs verhouding ok, afspraak met ophalen zoals is afgesproken, correcte afhandeling

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Het bedrijf onderhoudt goed contact met…
Het bedrijf onderhoudt goed contact met de cliënt
zo weeeten ze waar ze aan toe zijn, en blijven eerlijk bij vragen die je hebt

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Perfecte plek om iets te kopen.
Vriendelijke communicatie, perfecte verzending, mooie prijs, met een gerust hart zou ik daar nog iets kopen.

Hele goede service
Hele goede service! Mijn kind is helemaal blij met het spel . We kregen bij het pakketje zelfs een leuk bedankje van de eigenaar .

Prima ervaring
Artikel zoals omschreven. Makkelijk online betaling. Snelle bezorging.

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Met plezier zaken gedaan.
Met plezier zaken gedaan.
Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij.
Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer.
Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.

snelle levering snelle reactie
was vriendelijk en snel reactie terug en snel verstuurd

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Een 10 met een (groene, tweedehands) griffel!
Precies wat ik nodig had: het product én een supersnelle service (kon het echt bijna gelijk ophalen)!

Vastaus yritykseltä TWEEDEHANS Nijmegen
Het artikel was netjes ingepakt met…
Het artikel was netjes ingepakt met binnenin de doos een leuke geschreven tekst.