Ik ben zéér tevreden over THG. Zondag m'n bestelling geplaatst en dinsdag erop werd alles bezorgd. Netjes stevig verpakt met luchtkussentjes tegen beschadigingen tijdens het vervoer. Leuke prijze... Näytä lisää
I ordered a harmonica, but they didn't have it in stock, so they offered me a different one. It still hasn't been shipped, this is some kind of joke..
Snelle levering; prima producten. Klein puntje, de snelheid van de site kan wel opkikker gebruiken. Daar wij de gehele site doorgebladerd hebben, duurde het laden van de pagina's wel "iets" te lan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Tweedehands gitaar is de website voor het verkopen van jouw tweedehands gitaarapparatuur zonder kosten vooraf. Op tweedehands gitaar geven we je ook uitgebreide info, tips en tricks over alles wat met gitaren te maken heeft. Ook voorzien we dagelijks muzikanten van kwaliteits gitaaraccessoires en aanverwanten van merken zoals Fender, Martin, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, Neutrik, Behringer, Alpine en veel meer THG levert deze accessoires altijd uit eigen voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.
Parallelweg 2, 7741 KB, Coevorden, Hollanti
- 0616097030
- sales@tweedehands-gitaar.nl
- tweedehands-gitaar.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Paar maal besteld
Paar maal besteld, na slechte ervaring met grote keten. Dit bevalt me perfect en goede prijzen. Blij mee.
Goede ervaringen.
Duidelijke website.
De gitaarsnaren die ik heb besteld werden heel snel geleverd en we hoefden geen verzendkosten te betalen.
Goede ervaring.
Super Service
Super service !!
Correct bedrijf om zaken mee te doen.
Tot de volgende keer.
Snaren netjes volgende dag in de brievenbus
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf: 2 setjes snaren besteld die gratis werden verzonden (nou ja dat zit natuurlijk al in de prijs), bevestiging gekregen per mail, volgende dag in de brievenbus. Prima dus tot zover ;-)
Snel en adequaat geleverd
Snel en adequaat geleverd, goede info op de website. Top!
Wat ze beloven komen ze na
Wat ze beloven komen ze na
Thanks
had 2 dezelfde boeken besteld en…
had 2 dezelfde boeken besteld en betaald en jullie gaven aan dat 1 ervan terug gestord zou worden. En dat is ook gebeurd. Top. Daarom ik geef ik jullie waardering 5 sterren.
Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft…
Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft bij Tweedehandsgitaar.
Het zijn handige boeken met een mooi formaat om op de lessenaar te leggen.
Mooi dat ze dat ook in hun assortiment hebben.
Snel en goede prijs
Prima service, goede prijs, en de snaren die ik bij je aangeschaft heb, ben ik heel tevreden mee.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Boek ziet er verzorgd uit. Duidelijke accoorden.
Snel geleverd en goed verpakt
Fantastische klantvriendelijkheid
Ik kreeg heel snel reactie op vragen. Er werd op een plezierige, geïnteresseerde en erg vriendelijke manier meegedacht, met veel kennis van zaken. De verzending was ook erg snel, kortom enorm tevreden en een oprechte aanrader.
Goede oplossing om weer naar mijn…
Goede oplossing om weer naar mijn platen te kunnen luisteren..
Buiten verwachting snelle levering en…
Buiten verwachting snelle levering en betaalbaar