Tv Reparatie Service Nederland Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf Het bedrijf is per email makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op korte termijn. Verder een ter zake deskundige en vriendelijke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over TV Reparatie Service Nederland. Onze Philips tv was defect. Ik heb contact gezocht, uitgelegd wat er aan de hand was. De backlight bleek het te hebben begeven. Direct een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het bedrijf is per mail heel makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op heel korte termijn. Verder een zeer ter zake deskundige man en de tv is vakkundig gemaakt.

Saanut 5/5 tähteä

moeilijkheden met kpnsoundbox en mainboard van de tvkapot,nieuwe besteld en Monteur heeft een aantal dingen geprobeer maar kreeg het niet werkend en vertelde dat hij dit moest gaan uitzoeken en een... Näytä lisää

1. Sähkölaitteiden korjaus

Yrityksen kirjoittama

TV Reparatie Service Nederland is een onafhankelijk reparatiebedrijf. Wij bieden een reparatieservice bij u aan huis. Vooraf geven wij u een duidelijk reparatie advies en indien mogelijk een prijsopgave van de reparatiekosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Op uitgevoerde reparaties verlenen wij 1 jaar tot 2 garantie. Schaderapport (Taxatie - online) Wij hebben een aparte afdeling voor schadebepaling. Via ons eenvoudige stappenplan voor schadetaxatie weet u snel waar u aan toe bent.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Niet te repareren, maar toch prima ervaring.

Prima ervaring. Na aantal afzeggingen van een afspraak van onze zijde toch keurig steeds opnieuw afspraak plannen. Prima huisbezoek. Onder de indruk van de moeite die gedaan is om de reparatie positief af te laten sluiten. Omdat het niet gelukte om het ter plekke te repareren moest het apparaat mee naar de werkplaats. Duurde even, maar daarna een heldere rapportage dat het apparaat niet reparabel was. Jammer, maar ervan overtuigd dat het uiterste eruit is gehaald. Dit bedrijf mag absoluut de eventuele volgende reparatie komen uitvoeren. De achterliggende gedachte van hoe het bedrijf tegen reparaties aankijkt ( en daarin door de fabrikanten volop wordt tegengewerkt) is bewonderenswaardig te noemen. Hulde hiervoor.

14. toukokuuta 2023

Super service

Super service. Tv opgehaald en binnen 2 dagen weer terug!

3. toukokuuta 2023

Model: 32PFK5300/12
Klacht: TV gaat niet meer aan
Actie: Reparatie/onderzoek in onze werkplaats [Tv ophalen]
Garantie: 1 Jaar garantie op de reparatie.

Saanut 5/5 tähteä

Conform afspraak tv netjes gerepareerd

Conform afspraak tv netjes gerepareerd. Ondanks dat er een 2de afspraak aan te pas kwam omdat onderdeel wat vervangen moest worden net niet passend was, toch gewoon de afgesproken prijs betaald. Dat noem ik nou service.

26. huhtikuuta 2023

Heel tevreden, aanrader!

Na aanvraag via website snel een offerte ontvangen. Ophaal- en bezorgafspraak via e-mail. Je hoeft zelf niet met je TV naar een winkel. Vlotte afhandeling en goede service. Heel tevreden!

25. huhtikuuta 2023

voor meer info:

Merk: samsung, Model: QE43Q60RATXXH

Top bedrijf

Betreft TV reparatie
Alles is perfect verlopen.
Vanaf contacten vooraf per e-mail t/m de reparatie
Deskundig, snel en vriendelijk.
Complimenten voor vakman reparateur Albert.
Dit bedrijf is een echte aanrader.

19. huhtikuuta 2023

Model: KD65XF9005
Klacht: De TV werkt niet meer op de afstandsbedieningen. TV.
Actie: Mainboard vervangen
Garantie: 1 Jaar op de reparatie.

Saanut 5/5 tähteä

Keurig volgens afspraak gekomen en snel…

Keurig volgens afspraak gekomen en snel gerepareerd

17. huhtikuuta 2023

Model: LG 65 UJ 6309 AEU
Klacht: Na een paar weken een donkere waas over het bovenste gedeelte van het scherm te hebben gehad heb ik nu helemaal geen beeld meer.
Actie: ledstrips, compleet nieuw set vervangen.
Garantie: 2 Jaar op de reparatie.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service!

Heel snel een afspraak gemaakt en ook meteen een prijsopgaaf gekregen. Toen ter plekke de verkeerde onderdelen er bleken te zijn, werd er vlot een nieuwe afspraak gemaakt. Geen gedoe, geen extra kosten, gewoon conform afspraak.

Prettig in het contact per mail, even zeer ter plekke. Heel fijn dat de tv snel gerepareerd werd!

7. huhtikuuta 2023

Top service

Na een week gewacht te hebben op samsung geen reactie. TV reparatie service gecontact. gelijk reactie. bezoek na 3 dagen. binnen een uur opgelost.
Top service

31. maaliskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

snel en vakkundig opgelost

24. maaliskuuta 2023

Merk: samsung
Model: UE49NU7100W
Klacht: Ongeveer de helft van het scherm werkt niet meer. Geeft geen beeld.
Actie: ledverlichting (ledbar) en diffuserplaat vervangen

TV reparatie

Goed mailcontact gehad om klacht door te geven en afspraak te plannen. Duidelijke afspraken vooraf. Monteur is ervaren en probleem was snel opgelost!
Helemaal TOP!

15. maaliskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Witte vlek in scherm

Witte vlek in scherm. Betreft Samsung UE48JU7000. Ledstrips, compleet nieuwe set, vervangen. Beeld is weer als nieuw.

10. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over hele proces!

Zeer snelle reactie op mijn oproep, direct een afspraak gepland op een voor mij geschikt moment op zeer korte termijn. Duidelijke probleem constatering op afstand en faire prijsopgave. Monteur kwam op tijd, was zeer professioneel en ontzettend vriendelijk en behulpzaam met (de)montage aan tv meubel. Betaald met iDeal, zeer tevreden! Absoluut een aanrader! 👍🏼

10. maaliskuuta 2023

Geweldig !!!

Heel goed bedrijf had al goede recensies gelezen en kan me er nu bij aansluiten. Mijn Samsung die nog maar 3,5 jaar oud was had een storing.
Reparatie heeft gewoon hier in huis plaats gevonden.
Duidelijk mail verkeer.
Monteur Albert aardig en vriendelijk.
Gewoon hier je tv laten repareren.

Rob

6. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede en vlotte service afhandeling

Goede en vlotte service afhandeling. Keurige monteur kwam voor de reparatie aan huis, maar constateerde direct wat het probleem was. Hij kon het niet ter plaatse repareren maar moest de tv meenemen. Daardoor duurde het iets langer maar de tv is terug en werkt weer als of deze nieuw is.

6. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Een betrouwbaar bedrijf, snel-vlot en veilig!

De reparateur handelde snel, met veel ervaring en nauw gezetheid. Hoewel het nu ongeveer 1 à 2 uurtjes geleden is dat deze reparatie is voltooid, kan ik nu al zeggen dat het beeld perfect is en de witte vlek verdwenen. Al met al ben ik tot nu toe razend enthousiast. Het is een bonafide bedrijf en zou het iedereen aanraden om deze TV Reparatie Service Nederland te consulteren. Een prettig gevoel dat deze TV Reparatie Service Nederland ten volle te vertrouwen is.

21. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin