Predivno iskustvo s Tvornicom snova! ❤️ Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja — sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema sv... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Super poklon. Jedino mala sugestija da bi bilo dobro da u ponudi ima više mogućnosti izbora boje kose i frizure. Jer na kraju ispadne da sva djeca imaju istu frizuru i boju kose. Prije su se u knjiz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nevjerojatna usluga 18.12 narucila bozicnu personaliziranu pricu za necake, 19.12 dobila obavijest od dostavljacke sluzbe da su zaprimili paket, 22.12 dostavljen. Uz sve to napravila izmjenu i dopu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pozdrav, jako je ideja dobra i svakako mislim da se može unaprijediti. Ono što bi moglo biti bolje je da ne bdue toliko generički, poput teksta i slova, bilo bi fora kada bi se birao font, boja i slič... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. U njima vaše dijete može postati glavni junak naših priča, a u svakoj priči možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. ✨
Yhteystiedot
Nova cesta 151, 10000, Zagreb, Kroatia
- 01 3535 941
- info@tvornicasnova.hr
- tvornicasnova.hr
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Predivno iskustvo s Tvornicom snova
Predivno iskustvo s Tvornicom snova! ❤️
Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja — sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema svim mojim željama oko personalizacije knjige.
Knjiga je stigla brzo, prekrasno izrađena i stvarno je nadmašila moja očekivanja. Vidi se koliko pažnje ulažu u detalje i koliko im je stalo do zadovoljstva kupaca.
Sve preporuke za Tvornicu snova, sigurno ću ponovno narucit! ✨
Predivna personalizirana uspomena
Predivna personalizirana uspomena. Dijete je bilo veselo a roditelji dirnuti slikama i lijepim riječima.
Sve je bilo super🙂
Usluga odradena u 3 dana s dostavom…
Usluga odradena u 3 dana s dostavom koja je bila super jednostavna.
Unikatno i ugodno iznenađujuće za…
Unikatno i ugodno iznenađujuće za primatelja personalizirane čokolade.
Odlična priča ali trebaju bolje opcije likova…
Super je priča ali su opcije personaliziranja likova jako ograničene, mislim d aje to jedini na čemu bi trebalo poraditi, jer ovako likovi najčešće nemaju veze sa stvarnim osobama. Dodati različite građe tijela, malo vise opcija za odjeću i sl

Vastaus yritykseltä Tvornica Snova
Kvaliteta i brzina izrade i slanja
Prekrasna slikovnica i brza dostava
Prekrasna slikovnica, ilustracije i tekst su predivni, kvalitetna izrada. Dostava je bila jako brza, stiglo je 2 dana prije očekivane dostave.
Brzo stiglo i super poklom
Prezadovoljna....brza dostava,knjiga…
Prezadovoljna....brza dostava,knjiga super..svaka cast🤗
Odličan poklon
Slikovnice redovito poklanjam djeci svojih prijateljica i poznanica. Poklon je uvijek pun pogodak.
Vrijedi svakog centa
Narucili smo knjigu za prvi rodjendan, stigla je u roku par dana, predivan dar za uspomenu kroz cijeli zivot!

Vastaus yritykseltä Tvornica Snova
Stiglo sve brzo i na vrijeme
Stiglo sve brzo i na vrijeme, korisnička služba je odmah odgovorila na upit..
Bravo!

Odlična i brza naruđžba
Odlična i brza naruđžba. Deklinacija u naslovu je malo zakazala :)
Hvala na brzoj i uspjesno rijesenoj…
Hvala na brzoj i uspjesno rijesenoj reklamaciji
Odlična ideja
Odlična ideja. Jednostavna narudžba. Brza izrada. Korektna isporuka i razmjena informacija♥️
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.